Stensnäsvägen 40

Bilder

  • Såld!

Stensnäsvägen 40 , Stensnäs , Österåker

Hänförande havsutsikt över båtar, fyrar, kobbar och skär har du från denna magiska 2:a i Stensnäs. Balkong i bästa söderläge med sol hela dagen, på sommaren är det som att bo på en Resort. Det känns som om du är ledig jämt! Släntra ned till bryggan för morgondoppet, på dagen ligger du och solar på släta varma klipphällar eller på den mjuka sköna stranden. På kvällen kan du bada bastu i föreningens bastu även den med utsikt över havet och förbipasserande båtar. Både vackra Storskär, de stora färjorna och på sommaren även de maffiga kryssningsfartygen passerar här. Smidig förvaring för din kajak finns på föreningens kajakställ - ett stenkast från den gemensamma boulebanan.

Vill du se lägenheten från ett högre perspektiv? Klicka på vår drönarvy och få en bra överblick över närområdet. https://fastout.com/p/58F5B2W

Vacker lägenhet med högkvalitativa materialval och en underbar takhöjd. Kök och vardagsrum i en öppen planlösning, sovrum med gott om förvaring. Båda dessa rum bjuder på havsutsikt. Vakna lycklig och blicka ut över havet, hör havsfåglarna och somna till vågornas brus.

Badrum med dusch bakom glasväggar och kombinerad tvätt och torktumlare. I föreningen finns även tvättstuga om du vill stortvätta. Parkerar gör du precis utanför och där har du också motorvärmareuttag, hur praktiskt som helst! Liten stenlagd uteplats finns också på framsidan för den lite senare kvällssolen.

Trevliga grannar och cykelfest varje år. Väldigt vackra promenadstråk med mycket vattenkontakt. Du bor i Skärgården endast ca 15 minuter från Åkersberga Centrum. Margretelunds centrum med lanthandeln Favoriten, vårdcentral, apotek och pizzeria endast ca 5 minuters bilfärd från Stensnäs. Alla årstider är vackra och magiska på Stensnäs, älskar du hav och natur är det här ditt nya boende. Varmt välkommen på visning!

45 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 234 kr inkl: värme, vatten, fiber, TV, förråd och parkeringsplats
Typ:
Lägenhet
Boarea:
45 kvm
Våning:
0
Byggår:
2015
Driftskostnad:
500 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

45 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Välkommen hem! Hall med ljusa väggar och på golvet grått klinkergolv med värme. Spottar i taket för skön belysning. Här finns gott om förvaringsmöjligheter tack vare hallens två garderober med spegelskjutdörrar och även två till skjutdörrsgarderober med vita dörrar. Ljusinsläpp från fönster i dörren.

KÖK (samtliga vitvaror från 2015)
Stilrent kök med köksluckor och lådor i vitt och rostfria handtag. Infällda spottar under överskåpen. Bänkskiva i snygg marmor och ovan vitt kakel. Praktisk kombinerad induktionshäll med rostfri fläkt samt rostfri kyl och frys. Även integrerad diskmaskin, micro och ugn. Köket har en magisk takhöjd om ca 5 m och fönster med utsikt över havet. Snygg detalj är fönsterbänkar i marmor.

VARDAGSRUM
Underbar öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns plats för soffan och mediemöbeln. Från vardagsrummet tar du dig ut till balkongen med utsikt över vattnet och de stora Ålandsbåtarna och kryssningsfartygen som passerar förbi. Balkongen är utrustad med en elstyrd markis, perfekt för sommarens heta dagar eller höstens mysiga små regndroppar.

SOVRUM
Sovrum med även här ljuvlig takhöjd om ca 4 m. Här finns möjlighet till loft finns men detta måste godkännas av föreningen. Väggarna är ljusa och på golvet ligger enstavsparkett. Praktisk garderobsvägg för praktisk förvaring av alla dina kläder. Fönster för ljusinsläpp och som vetter mot havet!

BADRUM
Helkaklat badrum med vita kaklade väggar och på golvet ligger klinker i mörkgrått. Generös dusch med både regnskogs och handdusch omsluts av två glasväggar. Även handdukstork och WC. Vitt handfat med vita lådor under, ovan marmorbänkskiva. Ovan denna spegel med stilren belysning. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt en elfa back för din tvätt. Infällda spottar i taket. Fönster för ljusinsläpp och vädring med utsikt över p-platsen och skogen.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 0, hiss finns ej

Avgift

3 234 kr inkl: värme, vatten, fiber, TV, förråd och parkeringsplats

Driftskostnad

6 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 6 000 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftskostnaderna är baserade på en person i hushållet. Försäkring tillkommer men varierar mellan bolagen.

Andel i föreningen

1,3499%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Bergvärme

Ventilation

Mek. till och frånluftsåtervinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 2 november 2018
Energiklass: D

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Balkong i bästa söderläge!

Här njuter du till max både av skog, natur och hav! Bada och sola på föreningens egna sandstrand eller på de släta klipporna. Ta morgondoppet från bryggan och avsluta dagen i föreningens bastu.

Uppgift om andelstal av årsavgiften har ej gått att få fram från den ekonomiska förvaltaren.

Fiber finns. Hastighet 100/100

Fastighetsbeteckning

Brevik 1:186

Övriga byggnader

Parkeringsplats ingår i hyran.

Förråd om ca 6 m² tillhör varje lägenhet.

Förening

Namn

Bostadsrättsförening Stensnäs i Österåk

Om föreningen

Försäkring: 10-årig byggfelsförsäkring till fullvärde.

Fastigheten Fönster: Träfönster med isolerglas respektive tvålufts enkelglas. Fönsterdörrar mot uteplats på mark är försedda med cylinderlås. Entrédörrar: säkerhetsklassade.

Balkonger: Balkonger av träbetong. Balkongräcke i trä.

Uteplatser: Uteplatser generellt på upphöjt trädäck.

Hiss: Möbelhiss finns i trapphus hus C1 och C2. Hissen går från källare till översta våningplanet.

Värme och ventilation: Uppvärmning via bergvärme. Lägenheterna är utrustade med vattenburna radiatorer i de äldre husen och vattenburen golvvärme i de nya husen. Samtliga lägenheter i Hus F har golvvärme. Till- och frånluftsventilation med värmeåtervinning med separata lägenhetsaggregat.

Vatten & Avlopp: Fastigheten har egen VA-anläggning.

Kall- och varmvatten: Kostnader för kall- och varmvatten ingår i redovisad månadsavgift.

Kommunikationer: Ca 1,5 km bort finner ni en busstation på Lerviksvägen som tar er lätt till Åkersberga Station, därifrån tar ni er till stan via buss eller Roslagsbanan.

El: Varje lägenhet har eget abonnemang. Lägenhetscentral med säkringar finns i lägenheten. Utvändig belysningsarmatur och eluttag vid balkong/terrass. Belysningsarmaturer i gemensamma utrymmen vid entréer och på gården.

Bredband, TV och telefoni: Lägenheterna är anslutna till bredband via Viasat som från och med 1 mars 2018 blir ny leverantör och tjänsten ingår i månadsavgiften.

TV: Visasat tar över efter sappa och nya boxar ska använda fr o m 1 oktober 2018. Vi vill påminna om att boxarna tillhör föreningen och måste lämnas kvar i lägenheten vid flytt. Kanalutbudet kommer vara det samma som tidigare, med undantag för kanal 11.

Förråd: Varje lägenhet har tillgång till eget uppvärmt lägenhetsförråd i storlekar 1,5 -9 kvm. Lägenhetsförråden är placerade i källarplan eller souterrängplan. Förråd som ej är placerade inom bostaden har inbrottsförstärkta nätväggar och är försedda med hylla och klädstång.

Överlåtelseavgift: 2,5% av gällande prisbasbelopp enl. socialförsäkringsbalken (2010:110), betalas av köparen. Pantsättningsavgift: 1% av gällande prisbasbelopp enl. socialförsäkringsbalken (2010:110), betalas av pantsättaren.

Övrig information: Föreningen godkänner ej juridisk person som medlem. Vid eventuell andrahandsuthyrning tas en avgift ut.

Byggnaden

Parkering: 77 P-platser totalt varav 20 st är för uthyrning. Till varje lägenhet hör en P-plats med motorvärmaruttag. Utöver denna kan en ytterligare P-plats/lgh hyras av föreningen. Kölista finns.

Gästparkering: Föreningen har 10 platser avsedda för medlemmars gäster.

Planerade renoveringar

Utredning avseende solpaneler/solel på några av bostadsföreningens tak pågår.

Övriga utrymmen

Tvättstuga: Gemensam grovtvättstuga i källarplan hus C1. Sophantering: Soprum med källsortering i friliggande sophus.
Kostnader

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

46

Om området

Stensnäs

Välkommen till Stensnäs. Vackert beläget med närhet till naturen och havet! Föreningen har även en egen badstrand, egen bastu och brygga. I Margretelunds centrum finns diverse service såsom livsmedelsbutik, restauranger, apotek och husläkarmottagning. Cirka 7 kilometer till Åkersberga Centrum med ett brett utbud av butiker och service.

Karta

Hör av dig till Pege Abrahamsson eller Malin Fuierer för mer information!

Pege Abrahamsson

Pege Abrahamsson

Österåker

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0703068460

pege.abrahamsson@husmanhagberg.se

Malin Fuierer

Malin Fuierer

Österåker

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

072-594 71 80

malin.fuierer@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad