Murkelvägen 14

Bilder

Utgångspris

3 395 000 kr

Bevaka slutpriset

Murkelvägen 14 , Skånsta , Österåker

Ett av de populära och rymliga 3-plans radhusen på Murkelvägen bjuds nu ut till försäljning. Lugnt, avskilt och bilfritt läge med en fantastisk och lättskött trädgårdstomt i bästa västerläge, angränsande mot skogsdunge. Trädäckad uteplats med tillhörande markis. Fin stenlagd entré till huset. Här bor ni med natur, grön- och strövområden som närmsta granne men ändå med direkt närhet till matbutik, förskolor, skolor och kommunikationer. Huset, som är uppfört 1975, har gott om sovrum, bra förvaring och stora sällskapsutrymmen. Stor inredd vind med klädkammare samt egen balkong med utsikt över trädgårdstomten. Garage i länga ingår samt fria parkeringar i området.

Vill du se huset och omgivningarna från ett högre perspektiv? Klicka på länken för att se vår populära drönarvy: https://fastout.com/p/CH3M8X2

Väl innanför ytterdörren välkomnas man av hall med gott om plats för avhängning. Rakt fram finns klädkammare med plats för avhängning, skor, ytterkläder etc. I anslutning finns stort och praktiskt förråd.

Tvättstuga från byggåret. Här finns tvättmaskin, torktumlare, rostfri tvättho samt bra förvaring. Här står också husets varmvattenberedare placerad.

Badrum utrustat med wc, handfat, badkar samt spegelskåp med förvaring. Badrummet är från byggåret.

Entréplanet har två stycken sovrum, varav det största (som även kan användas som sällskapsrum/vardagsrum) har garderob med skjutdörrar.
Uppför trappen möts man av vardagsrum, matrum samt kök med matplats i en öppen planlösning. Matrummet kan avskärmas och ge plats till ytterligare ett sovrum om så önskas. Köket är utrustat med fullstor kyl & frys, spishäll med fläkt, ugn, mikrovågsugn samt diskmaskin. Gott om förvaring samt diskbänk i rostfritt.

Helkaklat badrum med duschhörna i klarglas med skjutbara dörrpartier. Här finns även wc, tvättställ med underskåp samt spegelskåp med inbyggd belysning. Golvvärme.

På övervåningen finns ett sovrum.

Den inredda vinden är väl tilltagen. Den ena kortväggen täcks helt och hållet av en walk in closet. Ut över detta så inryms här även arbetsplats, tv hörna, utrymme för stor dubbelsäng med tillhörande sängbord samt övrig möblering. Utgång till balkong och utsikt över den plana och lättskötta trädgårdstomten.

På Murkelvägen bor man i ett lugnt och mycket barnvänligt område – men ändå med närhet till Åkersberga Centrum och dess stora utbud av matbutiker, affärer, restauranger, gym, bibliotek, badhus etc. Nära till populära Domarudden med fin badplats vid Insjö.

Välkommen på visning!

166 kvm, 6 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
166 kvm
Biarea:
21 kvm
Tomtarea:
219 kvm
Byggår:
1975
Driftskostnad:
3 092 kr/månad
Utgångspris:
3 395 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 - 5 sovrum

Boarea

166 kvm

Biarea

21 kvm

Byggnad

Byggnadstyp

2½-plansradhus i soutteräng

Byggnadsår

1975

Uppvärmning

Luftvärmepump samt direktverkande el

Ventilation

Mekanisk Frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 september 2013
Energiklass: B
Energiprestanda: 65 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Sadeltak med eternitplattor

Fastighetsbeteckning

Skånsta 3:174

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

37 105 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 18 772 kr
VA: 6 343 kr
Renhållning: 2 290 kr
Väg, samf: 9 700 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

I kostnad för uppvärmning ingår kostnad för hushållsström. I samfällighetsavgiften ingår garage, snöskottning, belysning, p-platser, lekplatser samt centralantenn för radio och tv. Utöver ovanstående kostnad tillkommer kostnad för hemförsäkring.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 522 000 kr, varav byggnadsvärde 1 942 000 kr

Summa pantbrev

800 000 kr

Tomt

Areal: 219 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Österåker Skånsta GA:2, Gemensamhetsanläggning: Österåker Skånsta GA:6

Viktiga dokument

Om området

Skånsta

Skånsta, populärt villaområde norr om centrala Åkersberga. är en del Här bor du med absolut närhet till naturen, nära flertal skolor såväl kommunala som privata. Egen ICA butik på promenadavstånd och mycket bra bussförbindelser till Stockholm, Åkersberga och Norrtälje.
Uppvärmningsavstånd till Hacksta motionsspår och 5km slingan. Du promenerar eller cyklar bekvämt till centrala Åkersberga. Här ligger också Länsmansgården med konsthall och caféverksamhet.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Pege Abrahamsson för mer information!

Pege Abrahamsson

Pege Abrahamsson

Österåker

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0703068460

pege.abrahamsson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad