Slånbärsstigen 3

Bilder

  • Såld!

Slånbärsstigen 3 , Margretelund , Österåker

Med ett sagolikt högt, soldränkt, insynsskyddat läge ligger detta fina och gedigna Myresjöhus på lugn återvändsgata. I mysig bullerby miljö med mycket trevliga grannar och utsikt över hästhagar.

Ett ljust hus med mängder av fönster i flera väderstreck, fyra mycket rymliga sovrum och generöst vardagsrum med braskamin samt ett ljuvligt rymligt allrum på övre plan. Två helkaklade badrum varav det ena med bastu.

Stort mycket praktiskt garage, altan, stenlagda gångar och stenlagd uteplats. Dessutom uppfart med plats för fyra bilar och extra plats för din båt på vintern.

Cykel och gångbanor till skolor-och förskolor, populära Margretelunds centrum med lanthandeln Favoriten, vårdcentral, apotek och restaurang. Havsbad och sjöar samt skog i närområdet och underbara promenadstråk invid bostaden. Direktbussen till Humlegården 2 minuter från ditt nya hem. Möjligheten till snabbt tillträde finns om så önskas.

Ett mycket populärt läge i barnvänliga Margretelund, detta hus och läge kommer du att bli förälskad i!

Ring för bokad visning!

173 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
173 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
1 040 kvm
Byggår:
2007
Driftskostnad:
2 453 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 - 5 sovrum

Boarea

173 kvm

Rumsbeskrivning

---ENTRÉPLAN---

HALL
Härlig ljus hall med dubbla fönster invid dörren och en stor spegelskjutsgarderob. Hallen har ljusa väggar och grått klinkergolv med värme. Den inre hallen har ekparkettgolv.

KÖK
Kök med ljusa luckor och lådor med rostfria handtag. Massiv ekbänkskiva och ovan vitt kakel med belysning. Rostfri dubbelho, integrerad diskmaskin, induktionshäll och rostfri fläkt. Även ugn och micro samt kyl och frys. Köket har ljusa väggar och grått klinkergolv med värme. Stor och härlig köksö med ytterligare praktisk förvaring med en massiv ekbänkskiva. Här finner du utgång till den stenlagda uteplatsen med sol hela dagen.

VARDAGSRUM
Rymligt ljust vardagsrum med plats för både matgrupp och den stora soffan. I mitten en charmig täljstenskamin. Ljusinsläpp i tre väderstreck och utgång till altanen.

SOVRUM
Harmoniskt sovrum med gröna väggar och ekparkettgolv. Fönster som vetter mot trädgården.

BADRUM
Helkaklat badrum med vita väggar och grått klinkergolv med skön värme. Dusch bakom glasdörrar från Vedum. Kommod i ek med låda och spegelskåp från Vedum med belysning ovan. Handdukstork för varma och sköna handdukar. Glasdörrar in till bastu som har ett stort fönster. Även här grått klinkergolv.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga med praktisk groventré. Stort fönster mot baksidan och trädgården. Ljusa väggar och ljust klinkergolv med värme. Grovdiskbänk med ho sam skåp och lådor. Här finner du tvättmaskin (2019) och torktumlare. Hyllplan och städskåp finns även här samt frånluftsvärmepumpen.

---ÖVRE PLAN---

ALLRUM
Ljuvligt stort allrum med fönster i många storlekar och former i två väderstreck. Ljusa väggar och ekparkettgolv. Här finner du utgång till balkongen med högt läge och underbar utsikt över Margretelunds slotts ägor med hästar i hagen Här finns anledning att njuta!

MASTERBEDROOM
Generöst sovrum med gröna väggar och ekparkettgolv. Dubbla fönster åt två håll. Här finns en stor och rymlig skjutdörrsgarderob.

SOVRUM
Även här fönster i två väderstreck med utsikt över träd och skogen. Sovrummet har gråa väggar och ekparkettgolv. Två rymliga vita garderober, perfekt för dina kläder.

SOVRUM
Sovrum med även här rymliga fönster i två väderstreck. Mycket natur och grönska utgör utsikten. Även här två vita garderober. Sovrummet har gråa väggar och ekparkettgolv.

KLÄDKAMMARE
Klädkammare med ljusa väggar och ekparkettgolv. Praktisk inredd med hyllplan och stänger.

BADRUM
Rymligt och ljust helkaklat badrum med vita väggar och gråa klinkerplattor med värme. Kommod i ek från Vedum med låda. Spegelskåp med belysning, även detta från Vedum. Vägghängd WC. Dusch i glas samt en handdukstork finns. Dubbla fönster för ljusinsläpp och vädring.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

2007

Uppvärmning

Frånluftvärmepump- Vattenburen

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 april 2014
Energiklass: D
Energiprestanda: 72 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Solig fin uteplats, högt och lummigt beläget. Vacker skogsdunge som ger insynsskydd.

Naturtomt med klipphällar.

I trädgården finner du en tujahäck, väldoftande syren och hägg. Även smultron eller kryddor.

Flertalet parkeringsplatser finns.

Stenlagda gångar och stenlagd uteplats.

Plats för båt ca 6 meter finns.

Fiber finns

Radonmätning utförd med ett värde på 30 Bq/m³.

Fastighetsbeteckning

Margretelund 1:123

Övriga byggnader

Isolerat garage om ca 40 m² med plats för förvaring.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

29 446 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 19 846 kr
VA: 7 000 kr
Väg, samf: 1 400 kr
Sotning: 1 200 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Driftskostnaderna är baserade på två vuxna och ett barn i hushållet. Försäkring tillkommer men varierar mellan bolagen. I samfällighetsavgiften ingår plogning, sandning och vägbelysning.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

4 512 000 kr, varav byggnadsvärde 3 260 000 kr

Summa pantbrev

3 200 000 kr

Tomt

Areal: 1 040 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Österåker Margretelund GA:21, Ändamål: Väg med tillhörande vändplaner, diken och slänter samt vägbelysning och grönområde. Gemensamhetsanläggning: Österåker Margretelund GA:22, Ändamål: Vatten-, spillvatten- och dagvattenledningar

Om området

Margretelund

Margretelund är bebyggt med villor och radhus. Här bor man med närhet till havet, Valsjön med badplats och kringliggande grönområden. På bekvämt gång- cykelavstånd finns skola, livsmedelsbutik, restaurang och apotek. Bra kommunikationer till såväl City som Danderyds sjukhus med direktbussar.

Närservice

I Margretelunds centrum finns diverse service såsom livsmedelsbutik, restauranger, apotek och husläkarmottagning.

Karta

Hör av dig till Malin Fuierer för mer information!

Malin Fuierer

Malin Fuierer

Österåker

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

072-594 71 80

malin.fuierer@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad