Svartgarnsvägen 3

Bilder

  • Såld!

Svartgarnsvägen 3 , Hästängsudd , Österåker

Bli den första som flyttar in i detta attraktiva parhus med villakänsla i New England-stil. Huset är uppfört 2019 och står redo för inflyttning i slutet på oktober. Härlig trädgårdstomt med 593 kvm upplåten tomt. Trevligt läge i populära Hästängsudd med direkt närhet till insjö, havet, kommunikationer båt- och badplatser.

Huset, som kommer från Myresjöhus, uppförs med en soldränkt trädäckad uteplats i bästa sydvästläge. Totalt 150 välplanerade kvadratmetrar med sex rum, varav fyra sovrum. Bostaden är utrustad med noggrant utvalda detaljer. Kök från HTH med köksö med inbyggd förvaring. Braskamin från Contura. Inredningen är genomgående ljus med stora härliga fönsterpartier, ljusa målade väggar samt mattlackad trestavsparkett i ek. Huset värms upp med vattenburen golvvärme på entréplan och vattenburna radiatorer på övervåningen.

Fristående förråd om ca 4 kvm. Parkering precis utanför ytterdörren. Fiber finns indraget.

Väl innanför ytterdörren välkomnas man av hall med garderober som ger gott om plats för avhängning. I hallen finns klinkergolv. Direkt till höger om hallen finns tvättrum med tillhörande groventré. Här finns både tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Klinkergolv i tvättrum.

Till höger finns trapp som leder till husets övervåning. Förvaring finns under trapp. Vardagsrum och kök, med tillhörande köksö, i en öppen planlösning. Vardagsrummet har gott om ljusinsläpp tack vare alla dess fönster och de två utgångarna till terrassen. En braskamin ger både värme och mysfaktor. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matbord. Vardagsrummet är i vinkel och har avskärmats till ytterligare ett sovrum. Här finns möjlighet att i framtiden ha en öppen planlösning med vardagsrum i vinkel.

Stilrent och välutrustat kök från HTH med luckor i mattgrå färg. Köksutrustningen består av kyl & frys, diskmaskin, köksfläkt, spishäll, varmluftsugn och mikro. Samtliga vitvaror är från Siemens. Betongmönstrad vit bänkskiva och stänkskydd i vitt kakel. Infälld rostfri dubbelho.
Helkaklat badrum utrustat med duschhörna med vikväggar. Ett fönster ger fint ljusinsläpp

På övervåningen möts man av möblerbart och rymligt allrum. I anslutning till allrummet finns en klädkammare/förråd om ca 4 kvm. Övervåningen har tre stycken sovrum där det största sovrummet har klädkammare om ca 4 kvm. Övervåningens helkaklade badrum är utrustat med duschhörna med vikväggar, el-golvvärme och badkar. Ett fönster ger gott om ljus.

Svinninge som är ett expansivt område med endast 20 minuter till Stockholm, närhet till Åkersberga, Arninge, Täby och Vaxholm. Här bor man med havet och naturen runt knuten.

Välkommen att höra av dig med ditt intresse!

150 kvm, 6 rok

Månadsavgift:
4 916 kr
Typ:
Parhus
Boarea:
150 kvm
Biarea:
0 kvm
Byggår:
2019
Driftskostnad:
2 125 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum

Boarea

150 kvm

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans parhus

Byggnadsår

2019

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump

Ventilation

Mekanisk

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

25 500 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 20 000 kr
VA: 5 000 kr
Sotning: 500 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Uppskattad årsförbrukning ca 12 000 kwh. Driftskostnader är exempelkostnad utifrån tidigare (likvärdiga) försäljningar.

Förening

Namn

Brf Svinningehusen

Om föreningen

Brf Svinningehusen har 24 stycken bostadsrätter. Varje bostad tilldelas en tomtdel av den gemensamma fastigheten som bostadsrättshavaren själv underhåller och disponerar.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

24

TV och Bredband

Fastigheterna är anslutna till fibernät.
Bredband finns, Österåkers nät, 100/100 i upp- och nedladdningshastighet.

Renoveringar

Byggnaderna uppförs under år 2018-2019. Därför bedöms inte något fastställbart underhållsbehov föreligga utöver sedvanligt löpande underhållsbehov under prognosperioden.

Övrigt

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening.
Föreningen tillåter juridisk person.

Viktiga dokument

Om området

Hästängsudd

Området är ursprungligen ett fritidshusområde men då området har detaljplanerats samt att kommunalt VA nu är framdraget gör att det blir fler och fler året runt boende. Med sin närhet till Stockholm och skärgården gör att det har blivit ett mycket populärt område och många söker sig hit.

Kommunikation

Buss 629 går mellan Åkersberga C och Danderyds sjukhus. Infartsparkering finns vid Kulla Vägskäl där även bussar från Vaxholm går ofta under rusningstid. Vill man ta Roslagsbanan finns möjlighet att parkera bilen vid Rydbo station.

Närservice

Vid infarten till området finns en närlivsbutik, pizzeria, thaifood samt hårfrisör. För ett större utbud så finns antingen Arninge C eller så tar man sig till Åkersberga som båda ligger ungefär 10 minuters bilväg bort.

Karta

Hör av dig till Pege Abrahamsson för mer information!

Pege Abrahamsson

Pege Abrahamsson

Österåker

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0703068460

pege.abrahamsson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad