Vinkelvägen 1

Bilder

  • Såld!

Vinkelvägen 1 , Österskär , Österåker

Med ett av områdets bästa lägen ligger detta gavelkjedjehus med en fantastiskt väl insynsskyddad tomt och trädgård som gränsar mot allmänning! Stor altan i magiskt solläge med snyggt och praktiskt utekök, vackert växthus med möjlighet till både odling och sittyta. Parkering på tomten med plats för två bilar. Dessutom friggebod med bra förvaring och anslutande skärmtak över dina cyklar samt garage i länga!

Entréplan har ett fint kök med möjlighet till bra förvaring och trevlig matplats invid fönster. Praktisk groventré med mycket bra förvaring som ligger i anslutning till den funktionella tvättstugan och ytterligare förråd i anslutning till denna. Entréplan bjuder också på två sovrum samt på ett ljust och generöst vardagsrum med braskamin samt helkaklad badrum med badkar.

En trappa upp finns två sovrum, ett helkalklat badrum med dusch och en skön bastu kalla vinterdagar och ett ljust allrum.

Du når Roslagsbanan på några minuter för vidare färd mot Stockholm. Nära till havet för båtplats vid någon av Österskärs många bryggor och härliga promenadstråk.

Gångavstånd till både Solbrännan och Badholmen, dessutom finns restaurang Solbrännan för en brunch, lunch eller middag. Fina lekplatser i området, populära Österskärsskolan och flertalet förskolor i närområdet. Varmt välkommen på visning till ett av de populära kedjehusen i Gullvivan!

132 kvm, 6 rok

Typ:
Kedjehus
Boarea:
132 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
616 kvm
Byggår:
1970
Driftskostnad:
2 792 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

132 kvm

Rumsbeskrivning

Boarea: ca 132 m² biarea: 0 m² (Säljarens information)
Boarea: ca 125 m² biarea: 7 m² (Taxeringsinformation)

---ENTRÉPLAN---

HALL
Hall med ljusa väggar och ekparkettgolv. Ljusinsläpp från dörr och fönster invid dörren. Möjlighet för avhängning finns. Här finner du även luftvärmepumpen (2010).

KÖK
Kök med vita luckor och lådor samt två med glasluckor. Vitt kakel ovan massiv ekbänkskiva med ny LED-belysning. Rostfri dubbelho och micro. Du finner även induktionshäll, ugn och fläkt. Även rostfri kyl (2017) och frys (2017) samt diskmaskin (2018). Gott om arbetsbänkar och skåp för praktisk förvaring av dina köksartiklar. Köket har ljusa väggar och ekparkettgolv. Matplats invid fönster med utblick mot framsidan och entrén.

VARDAGSRUM
Generöst vardagsrum med vita väggar och ljust parkettgolv. Stilren rund braskamin med en topp av täljsten. Här finns plats för den stora soffan och matsalsmöbeln. Utgång till den trädäckade altanen finner du här! Fint ljusinsläpp tack vare tre fönster och altandörren i glas.

SOVRUM
Sovrum med ljusa väggar och ekparkettgolv. Fönster med utsikt mot framsidan!

SOVRUM
Sovrum med ljusa väggar och ekparkettgolv. En hel vägg med vita skjutdörrsgarderober. Fönster som vetter ut mot den vackra trädgården.

BADRUM
Badrum med vita kaklade väggar och grå/svart klinkergolv. Brun/svart kommod med svart skiva ovan och rund snyggt keramiktvättställ med stor spegel ovan med belysning. Även en ytterligare kommod med mindre med brun/svarta dörrar och spegel ovan med belysning. Badkar för skön egentid. Inbyggd praktisk hylla för dina toalettartiklar och handdukar. WC. Stort fönster för ljusinsläpp och vädring! (Ytskikt renoverat 2018)

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga med ljusa väggar och gråa klinkerplattor. Vitt kakel ovan massiv ekbänkskiva med ny LED-belysning. Vita skåp och lådor för förvaring. Praktisk dubbel rostfri ho. Praktisk upphängning i rostfritt för dina kläder. Här finner du även tvättmaskinen och varmvattenberedaren. Fönster för ljusinsläpp.

FÖRRÅD
Förråd med praktisk arbetsbänk i massiv ek och vita skåp och lådor med massor av plats för förvaring. Ny LED-belysning ovan bänkskiva. Hyllplan och stänger från Elfa. Förrådet har vita väggar och grått klinkergolv.

GROVENTRÉ
Praktisk groventré med gott om plats för ytterkläder. Bakom skjutdörr finns en mycket bra garderob med förvarningssystem av Elfa. Ljusa väggar och gråa klinkerplattor med golvvärme. Infällda spottar i taket.

---ÖVRE PLAN---

ALLRUM
Härligt generöst allrum med tre fönster för ljusinsläpp och utsikt över trädgården. Praktiskt skåp med hyllplan i kattvind. Allrummet har ljusa väggar och ekparkettgolv.

SOVRUM
Stort sovrum med ljusa väggar och ekparkettgolv. Även här dubbla skåp med hyllplan (även denna del av kattvind) samt ett extra förråd.

SOVRUM
Sovrum med ljusa väggar och ekparkettgolv. Praktisk förvaring i kattvind. Fönster för ljusinsläpp med utsikt över gaveln av huset.

FÖRRÅD
Praktisk förråd (del av kattvind)

BADRUM MED BASTU
Badrum med helkaklade väggar i vitt och svart klinkergolv med skön värme. Vit kommod med spegel ovan med infälld belysning. Dusch och inbyggd hylla för schampo och balsam. Även WC. Liten naggande god bastu med glasdörr!

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plan kedjehus

Byggnadsår

1970

Uppvärmning

Luftvärmepump och direktverkande el

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 10 april 2019
Energiklass: E
Energiprestanda: 143 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Pålad betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2 och 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Underbar altan på baksidan varav en del under tak. Här njuter du av solens varma strålar hela dagen och kvällen!

Praktiskt och härligt utekök med vacker betongskiva.

På framsidan njuter du av ditt morgonkaffe i förmiddagssolen!

Underbar insynsskyddad generös trädgård. Här finner du vacker hängbjörk, som ger skugga på del av tomten varma sommardagar, smarriga björnbär, plommon samt klematis. Havtornshäck som avgränsar tomt mot allmänning.

Fastigheten har sin egna infart med plats för två bilar

Fiber finns. Valfri hastighet beroende på leverantör

FÖRBÄTTRINGAR GJORDA:
Ny panel på södersidan (2019)
Nyrenovering av groventrén. Ommålning och ny ledbelysning (2019)
Groventréns grund är utbytt (2019)
Nya radiatorer entréplan (2018)
Ny ledbelysning under alla skåp i kök, förråd och tvättstuga (2018)
Fasad målad (2017)
Badrum övre plan (2016)
Taket är omlagt
Groventréns panel och isolering är utbytt
Isolering av vägg i vardagsrum samt nya fönster

Fastighetsbeteckning

Tuna 9:139

Övriga byggnader

VÄXTHUS
Vackert växthus om ca 13 m² med vackra stenplattor på golvet. Här är el och vatten indraget.

FRIGGEBOD
Friggebod om ca 10 m² inrett med Elfa lådor och hyllplan.

Garage i länga om två.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

33 515 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 14 000 kr
El: 4 400 kr
VA: 10 000 kr
Renhållning: 2 490 kr
Väg, samf: 2 500 kr
Sotning: 125 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Driftskostnaderna är baserade på en vuxen och tre barn i hushållet. Försäkring tillkommer men varierar mellan bolagen.

Summa pantbrev

2 500 000 kr

Tomt

Areal: 616 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Österåker Tuna GA:19, Ändamål: Parkeringsplatser och garage, kommunikationsytor, belysningsstolpar, dagvatten, lekplats. Gemensamhetsanläggning: Österåker Tuna GA:4, Ändamål: Vägar, gång¬cykelvägar, vägbelysning och grönområden med tillhörande anordningar

Om området

Österskär

Österskär, halvön längs Sätterfjärden och Tunaviken som i söder gränsar till Trälhavet. Längs hela området ligger båtbryggor och längst ner Ångbåtsbryggan med badet och restaurang Solbrännan.

Österskärsskolan med klasser 0 - 6 samt flera dagis, i kommunal regi eller med Montessoripedagogik.

I Åkersberga finns ett köpcentrum med de flesta affärer, stor ICA-affär, 2 apotek och Systembolag.

Kommunens hemsida med information om förskolor, skolar fritidsaktiviteter m m, www.osteraker.se.

Kommunikation

Tuna/Österskär trafikeras av Roslagsbanan. Pendeltrafik med c:a 35 minuters restid til City. Från Åkersberga går snabbussar till Danderyds sjukhus, Kista samt Humlegården.

Karta

Hör av dig till Malin Fuierer för mer information!

Malin Fuierer

Malin Fuierer

Österåker

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

072-594 71 80

malin.fuierer@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad