Ugnshålsvägen 3

Bilder

  • Kommande®

Ugnshålsvägen 3 , Skärgårdsstad , Österåker

Perfekt läge med viss havsutsikt och angränsande till skogen är denna mycket välrenoverade fastighet placerad. På glasstrappan utomhus spejar du ut över havet och ser båtarna passera. Natur- och skogstomt med vackert kuperat berg och generösa altaner där solen ligger på fint.

Huset genomgick år 2014 en omfattande renovering med hjälp av arkitekt och säljarnas goda smak. Resultatet blev en villa med högt i tak, stora öppningsbara fönsterpartier som sommartid suddar ut gränsen mellan inne och ute. Smakfullt kök med härlig ljus matplats i öppen planlösning med vardagsrummet. I nära anslutning finner du en mysig täljstenskamin. Fyra sovrum och två badrum samt en mycket fin och rymlig hall på entréplan.

Övre plan har ett allrum som skönt tillhåll för barnens alla lekar. Nedre plan bjuder på rymlig tvättstuga, mycket bra förvaringsmöjligheter och två sovrum. Dessa rum kan även användas som förvaring och det större rummet som allrum. Bergvärme i hela huset och golvvärme i princip i hela huset.

Varmt välkommen till Skärgårdsstad, platsen för dig som uppskattar skog, natur och hav! I hamnen finns en mycket aktiv jolleklubb som anordnar seglarskola för vuxna och barn samt vindsurfingskola. Egen badstrand med klippbad och långgrund sandstrand och bastu. Jaktmarker och trevlig sammanhållning med grannarna. Välkommen med din intresseanmälan!

175 kvm

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
175 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
968 kvm
Byggår:
1984
Driftskostnad:
2 670 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Boarea

175 kvm

Rumsbeskrivning

---ENTRÉPLAN---
HALL
Välkomnande och stor hall med härlig rymd och takhöjd. Ljusa väggar och grått klinkergolv med skön värme. Gott om plats för alla dina ytterkläder. Fint ljusinsläpp via fönster invid dörren och fönster i dörren, även vid sidan av dörren. Infällda spottar i taket.

KÖK
Kök med vita luckor och lådor. Grått kakel ovan diskbänk i svart/grått laminat. Extra bred induktionshäll och rostfri fläkt ovan. Rostfri, hel kyl och frys i vitt. Även micro, ugn och rostfri diskho med utsikt över framsidan. Integrerad diskmaskin. Kök med härlig takhöjd, vita väggar och ekparkettgolv.

MATPLATS
Ljuvlig matplats invid köket och i anslutning till vardagsrummet. Härliga fönsterpartier suddar ut gränserna mellan ute och inne. Härifrån har du lite härlig havsutsikt. Även här underbar takhöjd! Extra bra förvaring i vita (?) och grå/svart laminatskiva. Perfekt för fester och bufféer. Utgång till altanen via två dörrar. Infällda spottar i taket.

VARDAGSRUM
Även här högt i tak och infällda spottar. Skjutdörrar i glas för att öppna upp mot den fullständigt underbara altanen. Riktigt generöst vardagsrum med plats för både den stora soffan, sittgruppen och läshörnan. Rummet har ljusa väggar och ekparkettgolv.

SOVRUM
Sovrum med ljusa väggar och laminatgolv likt ek. Fönster mot entrén. Härlig takhöjd som gjort för loftsäng. Här finns även en svart garderob.

SOVRUM
Sovrum med ljusa väggar och en fondvägg i turkost samt även här laminatgolv likt ek. Fönster mot framsidan med den ljuvliga kvällssolen. En vit garderob för dina kläder.

BADRUM
Helkaklat badrum med ljusa kakelplattor och bruna klinkerplattor med värme. Generös dusch, både regnskogsdusch och handdusch. Stor handdukstork och vägghängd WC. Bred kommod med svarta lådor. Stort spegelskåp med belysning ovan. Infällda spottar i taket.

SOVRUM
Sovrum med ljusa väggar och en fondtapet i turkos samt ekparkettgolv. Fönster som vetter mot vacker syrenhäck. Infällda spottar.

SOVRUM
Sovrum med en gråbetsad panel i övrigt gråa målade väggar. Stora härliga skjutdörrar i glas som leder ut till altanen och trädgården. Ligg i sängen och blicka ut över talltopparna och himlen och den blommande vackra hortensian. Praktisk skjutdörrsgarderob i grått. I taket infällda spottar.

BADRUM (Sprillans nytt badrum och bastu 2019)
Generöst badrum i snyggt grått kakel och på golvet ligger grått klinker med värme. Dubbelkommod i svart och spegelskåp med belysning ovan. Vägghängd WC och handdukstork. Dusch med både regnskogsdusch och handdusch.

BASTU
Bastu med glasdörrar och snyggt bastuaggregat. Härifrån har du direkt access till trädgården. Gå ut till trappan och blicka ut över havet och svalka dig!

---LOFT---
Perfekt gästrum alternativt barnens mecka. Takfönster och halvmånefönster med viss sjöglimt. Ljusa väggar och linoleumgolv.
I trappan finns plats för mängder av förvaring med lätt tillgänglighet.

---NEDRE PLAN---
HALL
Nedre hall med ljusa väggar och terrakottafärgat klinkergolv med värme. Praktisk groventré! Ljusinsläpp via två fönster varav det ena i dörren. Här har du gott om plats för upphängning av dina kläder!

SOVRUM/FÖRRÅD
Sovrum/förråd med gula väggar och även här terrakottafärgat klinkergolv med värme. Sovrum med egen entré alternativt världens bästa förvaring. Här finns hyllplan och stänger.

TVÄTTSTUGA/PANNRUM
Här finns bergvärmen. Ljusa bänkskivor och vita överskåp. Rostfri ho samt vitt kakel ovan. Två stycken vita garderober. Gula väggar och terrakottafärgat klinkergolv. Praktisk dusch med ljust kakel.

Byggnad

Byggnadsår

1984 Ombyggt 2000 & 2015

Uppvärmning

Bergvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 7 oktober 2019
Energiklass: C

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas/3-glas
Bjälklag: Trä

Övrigt

Sol på baksida från tidig morgon till ca 20.30. Sol på framsida från ca 14-20:30

Tillbyggnadoch ny planlösning (2015)
Diskmaskin (2017)
Micro (2014)
Tvättmaskin (2017)

Fiber finns
Larm finns
Båtplats under sommaren 1800 kr

Radonmätning gjord, 80 Bq/m³

Fastighetsbeteckning

Marsättra 1:63

Övriga byggnader

Oisolerad bod om ca 6m²
Oisolerad friggebod om ca 10m²
Torpargrund med goda förvaringsmöjligheter om ca 110m²

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

32 050 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 16 100 kr
VA: 10 500 kr
Väg, samf: 5 000 kr
Sotning: 450 kr
Beräknat antal personer: 5

Kommentar

Driftkostnaderna är baserade på fem personer i hushållet. Försäkring tillkommer men varierar mellan bolagen. I samfällighetsavgiften ingår vägar, mark och bad.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 927 000 kr, varav byggnadsvärde 2 774 000 kr

Summa pantbrev

4 499 000 kr

Tomt

Areal: 968 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Österåker Marsättra GA:1, Ändamål: Hamnanläggning för fritidsbåtar, Gemensamhetsanläggning: Österåker Översättra GA:3, Ändamål: Kör¬, gång ¬och cykelvägar, slänter, diken, väg, gångvägar, idrottsanläggningar med tillbehör, båtuppläggningsyta, friluftsbad med tillbehör, slip, betesmark för hästar, kombinerade båtuppläggningsplatser och parkeringar, parkering
Avtalsservitut Ledningar
Last: Avtalsservitut: Ledningar, 01-IM4-83/29110.1

Om området

Skärgårdsstad

Att bo i Skärgårdsstad är att välja en livsstil. Barnens trygga uppväxt med möjlighet att gå i samma skola från 0-9. En båtplats i hamnen tillhör många fastigheter och finns i 3 storlekar varav den största för segelbåt. Egen badplats och fina promenadvägar längs kusten både norr- och söderut. Varför inte sommartid ta en promenad till Skeppsdal och Hamnkrogen.
För mer info se:

Allmänt om Skärgårdsstad:

http://www.skargardsstad.se

Om livet kring hamnen:

http://www.skargardshamnen.com

För den segelintresserade finns:

http://www.skargardsstadssegelsallskap.se

Mer allmän information hittar du här

http://www.iskargardsstad.se

Åkersberga trafikeras av SL med bussar och Roslagsbanan. Det finns ett köpcentra med de flesta affärer:

http://akersbergacentrum.se

Kommunens hemsida med information om förskolor, skolar fritidsaktiviteter m m

http://www.osteraker.se

Kommunikation

SL trafikerar sträckan Åkersberga station - Skärgårdsstad med bussarna 622 och 622X.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Malin Fuierer för mer information!

Malin Fuierer

Malin Fuierer

Österåker

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

072-594 71 80

malin.fuierer@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad