Södra Atriumvägen 71

Bilder

  • Såld!

Södra Atriumvägen 71 , Kvisslingby , Österåker

Med en magisk baksida ligger detta trevliga hus i ett barnvänligt område med härlig natur alldeles runt husknuten. Fastighetens baksida gränsar mot skogsparti och består av terrasserad natur/skogstomt, här är du alldeles privat och ser harar och rådjur skutta förbi. Blåbären till frukostfilen är bara en armlängd bort.

På övre plan finner du kök och vardagsrum i trivsam öppen planlösning, härifrån kommer du ut till balkongen med morgonsol och den underbara baksidan med stor altan och sol hela dagen och kvällen. Två sovrum, ett kontor och badrum.

Entréplan bjuder på ett sovrum, badrum och förråd samt praktisk tvättstuga samt access till garaget från huset, vilken lyx!

Gillar du skog och natur så är det här stället för dig! På morgonen promenerar du genom skogen via gångvägen som kantas av liljekonvalj till bussen som tar dig direkt till Humlegården. I närheten finns också Solskiftesskolan, förskolor, utegym, lekplatser, Islandshästar och Matbutiker. Varmt välkommen på visning!

126 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
126 kvm
Biarea:
30 kvm
Tomtarea:
681 kvm
Byggår:
2009
Driftskostnad:
3 443 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 sovrum

Boarea

126 kvm

Biarea

30 kvm

Rumsbeskrivning

---ENTRÉPLAN---

HALL
Välkommen in! Fönster invid entrén bidrar med ett fint ljus. Hallen har ljusa väggar och svarta klinkerplattor med värme. Du finner även praktisk förvaring under trappan försedd med hängare och hyllplan.

SOVRUM
Generöst sovrum med ljusa väggar och en vacker blommig fondtapet samt på golvet ligger ekparkett. Fönster för ljusinsläpp som vetter mot framsidan. Här finns även förberett för pentry.

BADRUM
Helkaklat badrum med vitt kakel och snyggt svart klinker på golvet. Dusch bakom glasdörrar och handdukstork för varma sköna handdukar. Vitt handfat och spegelskåp med infällda spotlights ovan. Även WC. Litet fönster för ljusinsläpp och vädring.

FÖRRÅD/KLÄDKAMMARE
Förråd/klädkammare med ljusa väggar och ekparkettgolv. Här organiserar du praktiskt dina kläder tack vare två dubbelgarderober och en enkelgarderob samt hyllplan och hängare.

TVÄTTSTUGA
Generös tvättstuga med helkaklad dusch med vitt kakel och svarta klinkerplattor, i övrigt har tvättstugan ljusa väggar och svart klinkergolv. Praktisk grovdiskbänk med ho. Ett städskåp och ett linneskåp för förvaring. Torktumlare med skåp under. Väldigt bra arbetshöjd. Även tvättmaskin (2018)

SLUSS
För vidare entré till garaget. Ljusa väggar och svarta klinkerplattor. Här finner du även frånluftsvärmepumpen.

--- ÖVRE PLAN---

KÖK
Kök med vita luckor och lådor med snygg mörkgrå laminatskiva samt rostfri dubbelho med ljusgrått kakel ovan. Här finner du glaskeramikhäll, rostfri fläkt, rostfri kyl och frys, rostfri micro/ugn samt diskmaskin. Fönster ovan diskbänk för härlig utsikt över trädgården och skogen. Ljuvligt rum där ljuset flödar genom flertalet fönster i hela tre väderstreck.

VARDAGSRUM
Vardagsrum och kök i vinkel med ljusa väggar och en blommig fondtapet. På golvet ligger ekparkett. Ett ljust och härligt rum med utgång till balkongen som vetter mot framsidan. Här finns plats för loungegruppen.

ARBETSRUM/KONTOR
Detta rum når du lätt genom skjutdörr från köket. Ett praktiskt arbetsrum.

SOVRUM
Stort vilsamt sovrum med fönster som vetter även detta åt två håll, varav det ena mot trädgården och baksidan. Sovrummet har ljusa väggar och en fondtapetvägg.

SOVRUM
Sovrum med fönster åt två håll med utgång till balkongen. Ljusgrå väggar och en fondtapet i ljusa färger och på golvet ligger ekparkett.

BADRUM
Helkaklat badrum med vitt kakel och på golvet ligger svart klinker med värme. Kommod med två lådor, även spegel och hylla ovan med liknande utförande med belysning. Även badkar, handdukstork och WC. Litet fönster för ljusinsläpp och vädring.

Byggnad

Byggnadstyp

2 plan varav ett i suterräng

Byggnadsår

2009

Uppvärmning

Frånluftvärmepump och direktverkande el

Ventilation

Mekanisk med värmeåtervinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 10 juni 2019
Energiklass: F

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

ALTAN om ca 70 m²
Magisk plats med mycket sol och underbart läge med vacker terrasserad tomt med berg i dagen och skog som avgränsar trädgården. En ostörd hemlig baksida att njuta av!

I trädgården finner du blåbär, hallon, plommon och smarriga äpplen. Även rhododendron, ormbunkar och rabarber.

Plan gräsyta för studsmatta och lek

Stenlagd uppfart med plats för två bilar

Framsidans altan om ca 20 m² med värmande morgonsol

Rymligt garage med access från huset

Fiber finns

FÖRBÄTTRINGAR GJORDA
Vita detaljer runt huset målat (2019)
Snörasskydd monterat (2011)
Ytskikt inne, löpande underhåll

Fastighetsbeteckning

Kvisslingby 1:125

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

41 325 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 23 459 kr
VA: 11 466 kr
Väg, samf: 6 400 kr
Beräknat antal personer: 5

Kommentar

Driftskostnaderna är baserade på två vuxna och tre barn i hushållet. Sophämtning ingår i samfällighetsavgiften.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 395 000 kr, varav byggnadsvärde 2 525 000 kr

Summa pantbrev

3 060 000 kr

Tomt

Areal: 681 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Österåker Kvisslingby GA:4, Ändamål: Vatten¬, spillvatten¬ och dagvattenledningar, väg, gångväg, belysning, kabel-tv, optokabel, förråd, soprum, undercentral, lekplats, grönytor och natur. Gemensamhetsanläggning: Österåker Åkerstorp GA:1, Ändamål: Vägar med tillhörande anordningar och grönområde

Om området

Kvisslingby

Med sitt naturnära läge är Kvisslingby en eftertraktad del av Åkersberga. Närhet till bra kommunikationer, snabbuss till city c:a 45 min, och en snabb tillfart till 276:an via Sockenvägen är också avgörande för barnfamiljer. Flera dagis och skolor passeras på Sockenvägen. För den friluftsintresserade finns det allt man kan önska sig i närområdet. Drängsjön för bad och fiske samt Domaruddens friluftsgård med bastu, motionsspår och vandringsleder. Ridskola, golfbana, ishall, det mesta inom gångavstånd.

Kommunens hemsida har information om förskolor, skolor fritidsaktiviteter, www.osteraker.se.
Åkersberga trafikeras av SL med bussar och Roslagsbanan.

Karta

Hör av dig till Malin Fuierer för mer information!

Malin Fuierer

Malin Fuierer

Österåker

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

072-594 71 80

malin.fuierer@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad