Fritz Janssons väg 3

Bilder

Fritz Janssons väg 3 , Skärgårdsstad , Österåker

Verkligen underbar fastighet med kanske Skärgårdsstads vackraste trädgård och utemiljö. En baksida som tar tankarna till Japan och Yasuragi med ett underbart vattenfall som letar sig nedför berget och mynnar ut i dammen. Vackra träd, buskar och planteringar. Sittgrupp och trappor i sten och vacker terrasserad tomt på baksidan. Med högt läge det ljuvliga lusthuset med öppen spis och stora fönsterpartier samt magisk utsikt. På framsidan generös altan med sol hela dagen och vedeldat spabad. I nära anslutning till huset och via altanen isolerad gäststuga om ca 11 m² och praktiskt förråd om ca 17 m².

Generös bostad med fem sovrum och allrum med öppen spis, ett stort vardagsrum med utgång till den stora användarvänliga soldränkta balkongen. Väl påkostat kök för den som älskar matlagning. Stilrent badrum med dusch, likaså fräsch gästtoalett och ett spa-badrum med rymlig bastu, dusch och bubbelbadkar för flera.

Skärgårdsstad är stället för dig som gillar natur och hav. Vackra strövområden, jaktmarker, bastu och klipp samt sandstrandsbad. Båtbryggor och en aktiv jolleklubb med bland annat seglarskola för vuxna och barn. Två förskolor och Skärgårdsstadsskolan finner du här!

Ring för bokad visning, denna fastighet måste du se!

176 kvm, 7 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
176 kvm
Biarea:
19 kvm
Tomtarea:
1 357 kvm
Byggår:
1988
Driftskostnad:
3 634 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

7 rum varav 5 sovrum

Boarea

176 kvm

Biarea

19 kvm

Rumsbeskrivning

Boyta: ca 176 m² biyta: 19 m² (Uppmätning SS 21054:2009)
Boarea: ca 112 m² biarea: 112 m² (taxeringsinformation)

---ÖVRE PLAN---

KÖK
Väl påkostat toppmodernt kök för den som älskar matlagning! Kök med vita luckor och lådor. Vitt kakel och belysning ovan granitbänkskivor. Här finner du tyska vitvaror av högsta klass (Neff och Siemens). Här finner du kombinerad ång-ugn och ugn samt kombinerad ugn och micro. Även värmelåda, för varmhållning och uppvärmning av tallrikar. Side by side kyl och frys med ismaskin och kallt vatten. Induktionshäll med flexibla zoner, fläkt (Fjäråskupan) samt tystgående diskmaskin. Trevlig köksö med ekskiva med plats för två matplatser.

MATSAL
Stort sällskapsrum/matsal med ljusa väggar och oljebehandlad ekparkett. Vackert burspråk och utgång till den rymliga långa balkongen i syd-/sydvästläge med fin utsikt! Här finner du plats för det stora matbordet och samlar hela familjen runt långa middagar. I anslutning till matsalen finner du ett belyst utrymme med tegelväggar och vinkyl bakom glas.

SOVRUM
Stort sovrum med ljusa väggar och ekparkettgolv. Här finner du två garderober för dina kläder.

SOVRUM
Ljust sovrum med ljusa väggar och ekparkettgolv. Fönster för ljusinsläpp som vetter ut mot trädgården och skogen, helt insynsskyddat! Praktisk garderobsvägg med spegelglasade skjutdörrar.

BADRUM
Stilrent renoverat badrum med vitt kakel och snyggt svart klinkergolv med värme. Två designhandfat på oljad ekbänk med hylla. Stor spegel i ek ovan med belysning. Rejäl duschhörna med regnskogsdusch och handdusch. Även handdukstork för sköna handdukar. Infällda spottar i taket.

---ENTR��PLAN---

HALL
Generös möblerbar hall med ekparkettgolv och ljusa väggar. Här finner du en generös garderob med praktiska skjutdörrar.

ALLRUM
Stort och lätt möblerat allrum för de sociala stunderna med braskamin som höjer mysfaktorn. Ljusa väggar och på golvet ligger ekparkettgolv. Burspråk med stora fönster som vetter mot innergården och bidrar med fint ljusinsläpp. Praktisk motordriven vertikalmarkis som skyddar mot solens låga strålar både vintertid och sen höst.

SPA-AVDELNING
Spa-avdelning med ljusa kakelplattor på väggen och på golvet ljust klinker med skön värme. Här njuter du i den stora inbyggda Jacuzzin med automatiskt reglerad badtemperatur, härlig generös bastu och dusch. Handdukstork för varma och sköna handdukar samt förvaringsutrymme bakom vita dörrar och lådor samt skiva i snygg ek.

SOVRUM
Sovrum med ljusa väggar och en mörk snygg heltäckningsmatta. Fönster för ljusinsläpp och utsikt över framsidan av altanen.

GÄSTTOALETT
Renoverad och fräsch gästtoalett med vitt kakel på väggarna och vitt klinker på golvet. Designat handfat på oljad ekbänk. Även oljad ekhylla under handfat med mycket bra förvaringsmöjligheter. Ovan handfat finns en spegel med infälld belysning.

TVÄTTSTUGA/TRÄNINGSRUM
Oerhört generös tvättstuga med vitt kakel ovan tvättbänk, i övrigt ljusa väggar och ljus våtrumsmatta. Vit laminatskiva samt vita skåp och lådor med bra förvaring. Här finner du tvättmaskinen, den separata torktumlaren samt frånluftvärmepumpen. Du finner även extra insatt kyl och frys.

DRESSINGROOM/KLÄDKAMMARE/SOVRUM
Rymligt dressingroom/klädkammare/sovrum med ljusa väggar och även här mörk heltäckningsmatta. Här finner du garderobsvägg med skjutdörrar och stora speglar. Även egen ingång från innergården. Här kanske husets tonåringar trivs med egen ingång?

Byggnad

Byggnadstyp

2-plan med souterrängplan

Byggnadsår

1988

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump, luft/luft, el-golv-värme i badrummen

Ventilation

Mekanisk

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 mars 2014
Energiklass: F
Energiprestanda: 103 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas energiglas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

På framsidan njuter du av solens varma strålar från förmiddag till sen kväll!

På baksidan njuter du av morgonsolen!

I trädgården finner du vackra björkar, syren och vitsippor. Även lavendel, körsbärsträd, tulpaner, rosor samt ljung. Murgröna, buxbom, sockertoppsgran och rhododendron. Här plockar du även dina egna smultron och krusbär.

Vackra trappor och bord i natursten.

Gångar i stilrena och snygga skifferplattor leder dig upp till bostaden.

Stor asfalterad uppfart med elladdningsuttag.

Plan gräsmatta perfekt för lek. Även en sandlåda.

Fiber finns. 100 Mbit.

Larm finns

Fastighetsbeteckning

Marsättra 1:140

Övriga byggnader

GÄSTSTUGA om ca 11 m²
Fullt isolerad uppvärmd gäststuga med vita väggar och parkettgolv. På bekvämt avstånd till huset över den trädäckade innergården. Perfekt för gäster, tonårsboende eller som kontor.

LUSTHUS om ca 19 m²
På ett fantastiskt högt läge med vidsträckt utsikt över Skärgårdsstad finner du lusthuset i direkt kontakt med berget. Vacker öppen spis och matplats för det större sällskapet. Utanför lusthuset njuter du av vattenfallet och dammen i den väl anlagda naturträdgården.

Förråd om ca 17 m²

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

43 614 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 24 774 kr
VA: 14 040 kr
Väg, samf: 4 800 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Driftskostnaderna är baserade på två vuxna och 1 barn i hushållet. Försäkring tillkommer men varierar mellan bolagen. Renhållning ingår i VA-kostnaden.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 755 000 kr, varav byggnadsvärde 1 548 000 kr

Summa pantbrev

4 250 000 kr

Tomt

Areal: 1 357 kvm
Tomttyp: Trädgårds-/naturtomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Österåker Översättra GA:3, Ändamål: Kör¬, gång ¬och cykelvägar, slänter, diken, väg, gångvägar, idrottsanläggningar med tillbehör, båtuppläggningsyta, friluftsbad med tillbehör

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostad innebär att säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

Skärgårdsstad

Att bo i Skärgårdsstad är att välja en livsstil. Barnens trygga uppväxt med möjlighet att gå i samma skola från 0-9. En båtplats i hamnen tillhör många fastigheter och finns i 3 storlekar varav den största för segelbåt. Egen badplats och fina promenadvägar längs kusten både norr- och söderut. Varför inte sommartid ta en promenad till Skeppsdal och Hamnkrogen.
För mer info se:

Allmänt om Skärgårdsstad:

http://www.skargardsstad.se

Om livet kring hamnen:

http://www.skargardshamnen.com

För den segelintresserade finns:

http://www.skargardsstadssegelsallskap.se

Mer allmän information hittar du här

http://www.iskargardsstad.se

Åkersberga trafikeras av SL med bussar och Roslagsbanan. Det finns ett köpcentra med de flesta affärer:

http://akersbergacentrum.se

Kommunens hemsida med information om förskolor, skolar fritidsaktiviteter m m

http://www.osteraker.se

Kommunikation

SL trafikerar sträckan Åkersberga station - Skärgårdsstad med bussarna 622 och 622X.

Karta

Hör av dig till Malin Fuierer för mer information!

Malin Fuierer

Malin Fuierer

Österåker

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

072-594 71 80

malin.fuierer@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad