Södra Björkhaga, Österåker

Bilder

  • Kommande®

Utgångspris

6 795 000 kr

Bevaka slutpriset

Södra Björkhaga , Österåker

På absoluta toppenläge i natursköna Björkhaga ligger detta fantastiska Trivselhus byggt 2016 med pool! Baksida som gränsar mot både allmänning och skogen har du här endast en granne på den ena sidan. Med generöst trädäck med uppvärmd pool från Folkpool har du här din egen lilla oas, liten lekplats invid fastigheten dit små barnfötter springer med raska steg!

Öppen härlig planlösning mellan köket från Balinglöv med köksö och vardagsrum med rund stilren braskamin. Från dessa rum tar du dig ut till den trädäckade altanen, trädgården och poolen. Tvättstuga med praktisk groventré, sovrum och badrum med dusch med snygga materialval finner du på entréplan.

Väl en trappa upp ett ljust allrum med fransk balkong med härlig utsikt mot baksidan och skogen. Tre sovrum varav ett med walk in closet, samtliga sovrum är ljusa med många små och stora fönster. Väl tilltaget badrum med både bastu, dusch och badkar.

Generös snyggt stenlagd uppfart med plats för tre bilar. Praktisk carport med förråd.

I närmiljön finner du elljusspår, stora skogar och sjöar, lekplatser och direktbuss till Humlegården. Havet och badplatser inom gång och cykelavstånd. Närhet även till förskolor och skolor samt Åkersberga centrum med dess utbud av affärer och butiker samt Roslagsbanan. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

152 kvm, 6 rok

Utgångspris:
6 795 000 kr

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Malin Fuierer för mer information!

Malin Fuierer

Malin Fuierer

Österåker

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

072-594 71 80

malin.fuierer@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!