Norra Skogsrundan 44

Bilder

  • Såld!

Norra Skogsrundan 44 , Margretelund , Österåker

Letar du efter ett rymligt hus med stora härliga sällskapsytor och fantastiska förvaringsmöjligheter i barnvänligt område har du här hittat rätt! Med en totalyta om ca 222 m² har du här plats för den stora familjen.

I dagsläget ett kontor och tre sovrum som med lätthet går att omvandla till fler. Stor matsal, generöst vardagsrum och praktisk gillestuga. Spa-avdelning med bastu och extra rymligt garage med automatisk garageport. En solig baksida med en stor härlig altan, en del under tak. Låt dina barn leka med grannbarnen helt utan risk för bilar på den härliga lekplatsen och håll uppsikt från din framtida bostad.

I natursköna Margretelund med närhet till skog, vackra bad och sjöar finner du även skolor och förskolor på bekvämt cykelavstånd på gångvägar. Norrabacken ett stenkast för pulkaåkning på vintern.

Margretelunds charmiga centrum med Lanthandeln Favoriten, vårdcentral och apotek samt affärer. Direktbussar till Humlegården också i närheten av denna kompletta bostad. Varmt välkommen på visning!

138 kvm, 8 rok

Typ:
Kedjehus
Boarea:
138 kvm
Biarea:
84 kvm
Tomtarea:
460 kvm
Byggår:
1972
Driftskostnad:
2 875 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

8 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

138 kvm

Biarea

84 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Ljusinsläpp från fönster i dörren och fönster invid dörren. En halv vägg med bröstpanel målad i beige/brunt. I övrigt ljust målade väggar. På golvet ligger terracottafärgat klinker med skön värme. Du finner en garderob för förvaring. I taket inbyggda spottar.

KÖK
Kök med fint ljusinsläpp från tre fönster som vetter mot gatan och framsidan av huset. Vita skåp och vissa frostade vitrinskåpsluckor med belysning samt lådor. Svart laminatbänkskiva och rostfri ho. Vitt kakel ovan med infällda spottar. Rostfri fläkt och extra bred induktionshäll samt diskmaskin (2018) och frys. Även rostfri kyl, rostfri micro och ugn samt vinkyl. En stycke fototapet med sjömotiv och i övrigt ljusa väggar. Terracottafärgat klinker med värme. Infällda spottar i taket.

MATSAL
Generös matsal med två stora fönster med utsikt mot baksidan och trädgården. Här finner du plats för det stora middagssällskapet. Ljusa väggar och en stycke tapetserad fondvägg. På golvet ligger mörkt parkettgolv. Infällda spottar i taket.

VARDAGSRUM
I anslutning till matsalen når du vardagsrummet. Vita väggar och mörkt parkettgolv samt även här infällda spottar i taket. Utgång till den stora härliga verandan under tak, regnet kan komma för dina dynor ligger skyddade. Andra delen av altanen är utan tak.

SOVRUM
Sovrum med en stycke fototapet, i övrigt ljusa väggar och mörkt parkettgolv. En garderob för dina kläder. Fönster som bidrar med ljusinsläpp och vetter mot gatan.

GÄSTTOALETT
Gästtoalett med handfat, spegel ovan samt WC. En halv vägg med målad bröstpanel, i övrigt ljusa väggar. På golvet ligger klinker i ljusgrått med golvvärme.

---ÖVRE PLAN---

ALLRUM
Allrum med ljusa väggar och mörkt parkettgolv. Härligt stort takfönster för fint ljusinsläpp. Här finns plats för den mindre soffan och TV:n. Infällda spottar i taket.

SOVRUM
Generöst sovrum med extra insatt takfönster. Titta mot stjärnhimlen innan du somnar. Sovrummet har ljusa väggar och mörkt parkettgolv. Infällda spottar i taket.

SOVRUM
Sovrum med ljusgrå målade vägar och en blå fondvägg. På golvet ligger även här mörkt parkettgolv. Här finner du en praktisk garderob med hyllplan för praktisk förvaring. Även ett kattvindsförråd för ytterligare förvaring. Infällda spottar i taket.

BADRUM
Badrum med vita kaklade väggar och en fondvägg i blått. På golvet ligger grått klinker med golvvärme. Generöst badrum som rymmer både dusch bakom glasväggar och badkar. Skön regnskogsdusch och handdusch. Kommod med gråa skåpsluckor. Spegel ovan med belysning. WC och handdukstork för varma sköna handdukar. Vitt högskåp för extra plats till dina badrumsartiklar. Infällda spottar i taket.

KLÄDKAMMARE
Rymlig klädkammare med ljusa väggar och mörkt parkettgolv. Ytterligare förvaring i kattvinden. En garderob med hyllplan och stänger. Infällda spottar i taket.

---NEDRE PLAN---

NEDRE HALL
Nedre hall med ljusa väggar och trägolv. I taket infällda spottar. Här finner du även luft-luftvärmepumpen.

ALLRUM/GILLESTUGA
Perfekt rum för häng, pingisspel och biljard. Stort rum med plats för många. Allrummet/gillestugan har ljusa väggar och trägolv. I taket infällda spottar.

SPAAVDELNING
Spaavdelning med kaklad dubbeldusch med inbyggd hylla för schampo och balsam. Glasdörrar delvis. Praktiskt kylskåp för kalla öl efter bastubadet. Skön bastu kalla vinterdagar. Infällda spottar i taket.

KONTOR
Kontor med blåmålade väggar och trägolv. Utmärkt som kontor eller för en datorspelande tonåring.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga med målade ljusa väggar och terracottafärgat klinker med värme. Fönster för ljusinsläpp. Här finner du tvättmaskin och en rostfri bänk samt ho med praktisk förvaring.

Byggnad

Byggnadsår

1972

Uppvärmning

Luft/luftvärmepump, direktverkande radiatorer och el-golvvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 21 februari 2019
Energiklass: E
Energiprestanda: 160 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Sandkalksten, träpanel
Fönster: 3-glas energiglas och 2-glas i källaren
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Stor härlig altan om ca 35 m², både med och utan tak med sol från morgon till eftermiddagen. Här njuter du i goda vänners lag!

Gavelhus med lyxen att nå både fram och baksida genom att gå på sin egna tomt.

I den inhägnade trädgården finner du en uppvuxen syrenhäck och bigarråträd. Även äppelträd och rhododendron. Plan gräsmatta perfekt för fotbollsspel och kubb! Ett stenkast bort finner du lekparken. Fin allmänning mellan huset vilket bidrar till ett insynsskyddat läge!

Uppfart med plats för tre bilar inklusive garage

Larm finns

Fiber finns

Fastighetsbeteckning

Tråsättra 1:57

Övriga byggnader

Garage om ca 33 m² med automatisk port. I bakkant av garaget finner du garderober och hyllor. Ett fönster finns för ljusinsläpp.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

34 500 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 24 000 kr
VA: 8 000 kr
Renhållning: 2 000 kr
Väg, samf: 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftskostnaderna är baserade på två vuxna i hushållet. Försäkring tillkommer men varierar mellan bolagen. I samfällighetsavgiften ingår underhåll av lekparken och gräsklippning.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 957 000 kr, varav byggnadsvärde 1 955 000 kr

Summa pantbrev

1 223 000 kr

Tomt

Areal: 460 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Österåker Margretelund GA:1, Samfällighet: Österåker Margretelund S:2, Samfällighet: Österåker Tråsättra S:2

Om området

Margretelund

Margretelund är bebyggt med villor och radhus. Här bor man med närhet till havet, många fina bad och kringliggande vacker natur. Även elljusspår i Söra för promenad eller löpning. På bekvämt gång- cykelavstånd finns skola, vårdcentral, livsmedelsbutik, restaurang och apotek. Bra kommunikationer till såväl Humlegården som Danderyds sjukhus med direktbussar.

Närservice

I Margretelunds centrum finns diverse service såsom livsmedelsbutik, restauranger, apotek och husläkarmottagning.

Karta

Hör av dig till Malin Fuierer för mer information!

Malin Fuierer

Malin Fuierer

Österåker

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

072-594 71 80

malin.fuierer@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad