Stig Lindbergs gata 17A

Bilder

  • Såld!

Stig Lindbergs gata 17A , Porslinskvarteren , Värmdö

36+8 kvm välplanerad boyta, en toppenlägenhet i populära Porslinskvarteren!

Nu ges chansen att förvärva denna härliga lägenhet med en bevarad industrikänsla och karaktär. Lägenheten erbjuder mycket rymd med otroliga 3,5 m i takhöjd samt en välplanerad lösning med loft för säng och förvaring. I lägenheten finns även möjligheten att bygga till ännu ett rum, se alternativ planlösning. Lägenheten har en stilsäker interiör med genomgående vita väggar, ekparkett samt snygga gråa och vita luckor. Den är bekvämt utrustad med alla vitvaror du kan tänkas behöva för att stormtrivas. Här bor du med gångavstånd till diverse butiker såsom livsmedel, restauranger, caféer, apotek, vårdcentral och gym etc. Nära till busshållplatsen med mycket goda kommunikationer in till stan. Föreningen har även en av Sveriges största takterrasser med en fantastisk utsikt över Farstavikens inlopp och Gustavsberg. Här erbjuds sol hela dagen och det finns även tillgång till en bokningsbar avskild del för middagar m.m.

Ett modernt, välplanerat och stilsäkert boende med karaktär i ett populärt och trivsamt område, varmt välkomna!

36 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 358 kr Inkl värme och vatten, kostnad för varmvatten tillkommer
Typ:
Lägenhet
Boarea:
36 kvm
Våning:
0, hiss finns
Byggår:
2017
Driftskostnad:
325 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

36 kvm

Biarea

8 kvm

Rumsbeskrivning

När du kliver in i lägenheten möts du av en välkomnande hall med grått snyggt klinkergolv och vita väggar. Här finns gott om plats för avhängning och förvaring med två garderober. I hallen når du det fräscha och yteffektiva badrummet med grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Här finns kommod, spegel, dusch, toalett samt tvätt- och torkmaskin.

Vidare in i lägenheten kommer det stilrena köket med en vit och grå skåpinredning, vitt kakel och en mattslipad granitbänkskiva. Köket är utrustat med en integrerad diskmaskin, kyl/frys, induktionshäll, fläkt samt ugn och micro. Här har ytterligare förvaring skapats med en till garderob/städskåp. Från köket tar du dig upp till loftet via en snygg trappa med industriell stil. Golvet i köket är i ekparkett som sträcker sig vidare in till det härliga och stora vardagsrummet. De stora fönsterna ger mycket ljusinsläpp och det höga taket ger en fantastisk rymd. Här finns ordentligt med plats för soffgrupp och tillhörande bord samt tv-bänk. Det finns även utrymme för ytterligare ett matbord vid större sällskap. I vardagsrummet kan man enkelt få till med ett extra rum genom att sätta upp en vägg för att på så sätt göra lägenheten till en så kallad minitvåa.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 6, hiss finns

Avgift

2 358 kr Inkl värme och vatten, kostnad för varmvatten tillkommer

Driftskostnad

3 900 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 000 kr
VA: 1 900 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,2679%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2017 Ombyggnadsår 2017

Uppvärmning

Fjärrvärme, vattenburen via radiatorer

Ventilation

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 4-glas

Fastighetsbeteckning

Värmdö Gustavsberg 1:466

Övriga byggnader

Föreningen har en av Sveriges största takterrasser med en fantastisk utsikt och sol hela dagen. Där finns även en avskild bokningsbar del för middagar etc.

Övrigt

Källarförråd tillhör lägenheten.

Förening

Namn

Brf Fabrikshuset

Om föreningen

Välkommen till Brf Fabrikshuset. Som ett brett, högt och ståtligt flaggskepp står Fabrikshuset mitt i den nya stadsdelen Porslinskvarteren. Fabrikshuset uppfördes ursprungligen på 30-talet för tillverkandet av sanitetsporslin. Sedan några år tillbaka påbörjades renoveringen med ett arkitektoniskt fokus på klassisk industri med högt i tak, betongpelare och stora fönsterpartier. Trapphus och entréer med bevarad industrikänsla i form av rätt belysning, golv och trappor i betong med svetsade räcken och handledare. Resultatet blev vackra industribostäder med studiokänsla. Att sedan låta takterrassen bli gemensam gör boendet genialiskt komplett. Fabrikshuset har kompletterats med Lanterninhuset och i dag består Brf Fabrikshuset av 260 lägenheter. Alla i föreningen har tillgång till den gemensamma takterrassen med utsikt över Gustavsbergs hamn och Farsta Slottsvik. Här har föreningen placerat utemöbler och det är tillåtet med gasolgrillning.

Ekonomi: Kostnad för hushållsel, uppvärmning av varmvatten, Kabel-TV samt hemförsäkring ingår ej i årsavgift. Varje lägenhet har individuell mätning för förbrukning av varmvatten och debiteras efter faktisk förbrukning. Reglering av den kostnaden samt el görs i efterhand upp mellan köpare och säljare.

Gemensam tvättstuga finns, 3 tvättmaskiner, 2 torktumlare, 2 torkskåp samt 1 mangel.

Föreningen tillhör GA:62 som består av körbara kommunikationsytor och trappor. Garaget delas med fler bostadsrättsföreningar. Föreningens andel är 100 platser f.n.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

260

TV och Bredband

Internet är framdraget genom fiber. Lägenhetsinnehavaren väljer själv operatör för internet och Kabel-TV och detta betalas separat.

Parkering

Garage finns med direkt anslutning från byggnaden med hiss. En parkeringsplats kostar ca 900 kr/mån. Separat kö kan förekomma.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

457 kr

Övrigt

Långfristiga skulder enligt ekonomisk plan registrerad 2018-01-25 uppgår till 170.000.000 kr vilket gör ca 11.587 kr/kvm boyta.
Föreningen har även 476 kvm lokalyta som beräknas ge en hyresintäkt på 648 500kr.

Om området

Porslinskvarteren

Gustavsberg är en unik stadsdel med ett rikt kulturarv. Här har du nära till både Stockholms city och skärgården. Området runt hamnen är vackert redan idag, med småbåtsliv och skärgårdskänsla. Här utvecklas även flera trevliga restauranger, butiker och parker. I Gustavsbergs centrum finns butiker och service, och Värmdö köpkvarter ligger på cykelavstånd. I Gustavsberg finns också Ekvallens idrottsplats, en skatepark och Gustavsbergsbadet. Det finns en gästhamn för båtburna gäster i området med bra service och uteservering. På Kattholmen har det skapats ett marint centrum med en ny gästhamn och en trevlig uteservering som har öppet under sommarhalvåret. I Gustavsberg finns även ett flertal skolor från dagis till gymnasienivå.

Läs mer om Gustavsbergs här: http://gustavsberg.nu/

Goda kommunikationer
Från Gustavsberg tar du dig in till Slussen med buss på ca 25 minuter. I Gustavsbergs centrum finns ett stort antal busslinjer. Med bil tar det dig ca 20 minuter.

Kommunikation

Goda kommunikationer
Från Gustavsberg tar du dig in till Slussen med buss på ca 25 minuter. På mornarna går även direktbussar in till T-centralen och Södermalm. Med bil tar det dig ca 20 minuter.

Närservice

Kort promenadavstånd till Gustavsbergs Hamn där det finns vårdcentral, apotek, tandläkare, gym, kvartersbutiker m.m. Promenadavstånd till Gustavsbergs Centrum där det finns tillgång till närservice i form av mataffär, apotek, banker, bibliotek, tandläkare, blomsteraffär, djuraffär mm. På Värmdö finns även två större köpcentrum med fri parkering; Värmdö Marknad och Värmdö Köpcentrum i Mölnvik.

Parkering

Gratis områdesparkering med P-skiva.

Karta

Hör av dig till Morgan Flodman för mer information!

Morgan Flodman

Morgan Flodman

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0763-40 7924

morgan.flodman@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad