Hovslagarvägen 74

Bilder

  • Såld!

Hovslagarvägen 74 , Gustavsberg Hästhagen , Värmdö

Snart till salu en mycket fin 3:a på populära Hovslagarvägen 74, centralt läge i Gustavsberg. Denna lägenhet går att köpas innan visning dock ej under 2 700 000 kr. Förhandsvisning kan ordnas. Lägenheten har ett utrymme som idag är förråd men som kan byggas om till ett rum eller walkin closet. Välkomna in för en smygtitt av ett vackert hem med ljust läge och tre välplanerade rum. Köket är nyrenoverat så även badrummet. Allt i bästa skick och standard! Ett tillträde av bostaden kan ske tidigast mars/april 2020
Välkomna höra av er till mäklare för mer info

90 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 857 kr Värme, vatten, ip-telefoni och bredband, förråd och sophantering
Typ:
Lägenhet
Boarea:
90 kvm
Våning:
2
Byggår:
1980
Driftskostnad:
708 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

90 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna in till en mycket trevlig välplanerad 3:a.
Entréplanet är ljust och fint med gott om plats för avhängning av ytterplagg både i garderober och mot väggen. Under trappan finns bra med förvaringsutrymme. Väggarna är vitmålade och golvet belagt med grå klinkers.

Trappan upp är vitmålad och försedd med glasräcke för bästa trivsel och ljusspridning. Glasräcket öppnar upp och får lägenheten att känna större och luftigare.

Invid trappan finns idag ett minikontor som även kan vara en läshörna.

Det finns två bra sovrum det ena med gott om förvaring och det andra med möjlighet att öppna upp mot förvaring genom en blind yta bakom en vägg. Stora sovrummet har ljusgrå fin heltäckande matta och övriga sovrummet parkett.

Vardagsrummet har stora härliga fönster mot vackert berg och grönska och en balkong med gott om plats för en loungemöbel. Balkongen har sol från lunch till ca 19:00. Vardagsrummet har målade väggar i vitt och grått och ett mörkare parkettgolv samma som sovrummet.

Badrummet är helkaklat i vitt och ser väldigt nytt ut, renoverat 2003. Inredning är badkar, tvättkommod, wc och handduksvärmare. Invid badrummet finns ett förråd som inte nyttjas fullt ut idag utan kan tass i anspråk till att göra en mini tvättstuga eller ett walkin closset från sovrummet.

Köket nytt 2015 och är vitt och avskalat, har gott om arbetsytor samt bra med förvaring. Alla vitvaror är integrerade vilket ger ett väldigt rent intryck. Stort fönster ut mot gård släpper in härligt med ljus mot matplats där det enkelt kan sitta sex personer.
Ett stort plus i dessa lägenheter är tystnaden mellan väggar och plan. Husen har betong bjälklag och väldigt lite ljud går igenom.

Välkomna till en mycket välskött och stabil förening. Här finns stor fin tvättstuga, lokal att hyra för större sammankomster, gott om gröna lekytor, lekplatser, grillplatser, förråd och ett vaktmästeri som sköter om Brf Värmdöhus ypperligt.
Inga stora renoverings planer finns i föreningen då tak, fönster och kulvertar är redan åtgärdade.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Avgift

5 857 kr Värme, vatten, ip-telefoni och bredband, förråd och sophantering

Driftskostnad

8 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 8 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

1,34552%

Andel av årsavgiften

1,34564%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

möjligt från maj 2020

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1980

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 19 april 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 159 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

RB BRF Värmdöhus 1

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Värmdöhus nr 1

Om föreningen

Föreningen består av 6 byggnader, 5 förrådsbyggnader och 1 kvartershus som är uppförda 1981. Den blå kvarterslokalen är gemensam för hela området. I den finns tvättstuga och en samlingslokal som kan bokas för fester och möten. Det finns en separat byggnad med förråd till resp lägenhet samt ett gemensamt förråd med gräsklippare och trädgårdsverktyg. I området finns också en byggd grill med långbord.

Pantsättningsavgift om 1% av ett prisbasbelopp (ca 443 kr/pant) betalas av köparen. Överlåtelseavgift om 2,5% av ett prisbasbelopp (ca 1.107,50 kr) betalas av säljaren.

Mer information finns på föreningens hemsida www.varmdohus.nu

TV och Bredband

Föreningen har tecknat ett gruppavtal med Telia. Kabel-TV (basutbud), IP-telefoni och bredband (10/100) ingår i avgiften. För mer info se föreningens hemsida.

Parkering

Det finns möjlighet att hyra p-plats för 482 kr/kvartal, p-plats med elstolpe för 546 kr/kvartal och garage för 879 kr/kvartal.

Renoveringar

Fönstren renoverades 2012 och taken 2014. Man planerar att renovera fasaderna under 2016 och 2017. Man har inte planerat någon avgiftsändring. För mer info se föreningens hemsida.

Om området

Gustavsberg Hästhagen

Gustavsberg erbjuder en mysig skärgårdsmiljö nära naturen och samtidigt nära till stan med dess rika nöjesliv.

Möjlighet till båtplats i Farstaviken (Boo Marina alt Gustavsbergs båtklubb). Promenadavstånd till Gustavsbergs hamn med bistro, café porslinsbutik mm. Närhet till badhus med äventyrsbad, motionsbassäng, bubbelpool, bastu, gym och relaxavdelning.

Närområdet ger stora möjligheter för friluftsaktiviteter och nära från bostäderna finns idrottsplatsen Ekvallen där badhus, sporthall, ishall, tennishall och stor isbandyplan.

Kommunikation

När du vill åka in till Stockholm finns det mycket goda förbindelser med direktbussar som i egen fil tar dig till och från Slussen på drygt 20 minuter.

Närservice

I Gustavsbergs centrum finner du all tänkbar närservice. Apotek, mataffär, banker, konditoriet Delselius, frisörer, blombutik, djuraffär, systembolaget, hudvårdklinik, folktandvårdsmottagning, restauranger mm. Värmdö köpcentrum finns på gångavstånd, där har du alla butiker du kan tänka dig.
I Gustavsbergs hamn finns även vårdcentral och barnavårdcentral.

Karta

Hör av dig till Charlotte Balcker för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad