Wilhelm Kåges gata 5

Bilder

  • Såld!

Wilhelm Kåges gata 5 , Porslinskvarteren , Värmdö

Pass på! Nu har ni chansen att förvärva denna ljusa och fina 2:a med mysig uteplats i soligt läge mot föreningens trevliga innergård.

Lägenheten bjuder på en stilsäker interiör med genomgående vita väggar och vitlaserad ekparkett. Funktionellt och snyggt kvalitétskök från Ballingslöv med öppen planlösning till vardagsrummet. Stora fina fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp. Central utgång till uteplatsen där mysiga sommarkvällar kan spenderas med plats för större sällskap. Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng, sängbord, byrå och tre inbyggda garderober. Snyggt helkaklat badrum med praktisk kombimaskin och en välkomnande hall med utrymme för hatthylla och förvaring. Föreningen har garage under innergården och vindsförråd som tillhör lägenheten.

Porslinskvarteren är ett charmigt område med mysiga promenadstråk längst Gustavsbergs hamn, gångavstånd till diverse butiker såsom livsmedel, apotek, restauranger, caféer, gym och mycket goda kommunikationer in till stan.

Ett modernt och stilsäkert boende i ett populärt område perfekt för paret eller den som önskar att bo bekvämt med mycket plats. Varmt välkomna!

47 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 254 kr inkl värme, Comhem bredband 100/100 & Tv baspaket
Typ:
Lägenhet
Boarea:
47 kvm
Våning:
0, hiss finns
Byggår:
2017
Driftskostnad:
333 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

47 kvm

Rumsbeskrivning

Entré till hall med plats för avhängning samt garderob och städskåp. Vitt helkaklat badrum med ljusgrått klinkergolv och golvvärme. Dusch, WC, kommod, spegel och kombimaskin med avlastningsbänk och skåp över. Rymligt sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng, sängbord, byrå och tre inbyggda garderober. Funktionellt kök med vita luckor och lådor, överskåp med spotlights under, kyl/frys, integrerad diskmaskin, fläkt, induktionshäll, ugn och mikro. Öppen lösning till vardagsrum med rum för ordentlig soffgrupp, bord och tv-bänk. Centralt placerad utgång till uteplatsen mot den trevliga innergården.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 5, hiss finns

Avgift

3 254 kr inkl värme, Comhem bredband 100/100 & Tv baspaket

Driftskostnad

4 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
VA: 1 000 kr

Andel i föreningen

0,81407%

Andel av årsavgiften

0,81415%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk med värmeåtervinning.

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Gustavsberg 1:491

Övriga byggnader

Vindsförråd, samlingslokal, garage

Förening

Namn

Brf Domino i Gustavsberg

Om föreningen

Brf Domino i Gustavsberg består av fem trapphus med 4 våningar och totalt 111 lägenheter i storlekarna 1-4 rok med fransk balkong, balkong eller uteplats. Tillsammans med Brf Sailor har man en gemensamhetsanläggning med en stor gemensam innergård med gräsytor, planteringar, boulplan, uteplatser och plats för cyklar. Gemensamt garage under innergården. På gården finns 2 mindre hus med nedgång till garaget med trappa och hiss, i samma byggnad finns cykelförråd. Separat kö med tillgång till 64 p-platser i garage under fastigheten.

Föreningen har en stor och fin innergård som upplevs som påkostad och erbjuder lekplats. Precis intill dessa hus byggs Blå Blomparken som kommer att bli områdets lugna oas och rekreationsplats. På promenadavstånd finns Gustavsbergs hamn med båtplatser och i området finns affärer, förskolor och skolor, vårdcentral och mycket goda kommunikationer in till stan.

I Gustavsberg och Porslinskvarteren blandas anrik industrikultur med nybyggaranda. Här växer en ny Skärgårdstad fram med tillgång till muséum, konsthallar och ateljéer och trevliga restauranger samt caféer. Även natur och aktivitet har sin givna plats i både skog och skärgård. Här kan du njuta av skärgårdsliv med båt, flera golfbanor och en fantastisk natur med flera badplatser. Värmdö är en aktiv sportkommun med både fotboll, bandy, ishockey och tennis mitt i Gustavsberg.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

111

Parkering

Parkering i garage kostar ca 750 kr/mån.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Om området

Porslinskvarteren

Gustavsbergs Porslinskvarter är en unik stadsdel med ett rikt kulturarv och många intressanta byggnader. Här har du nära till både Stockholms city och skärgården. Området runt hamnen är vackert som det är redan idag, med småbåtsliv och skärgårdskänsla - men utvecklas med fler restauranger, butiker, parker och strandpromenad. Här finns också gästbrygga för båtburna gäster och möjlighet till egen båtplats. Sommartid kan man ta ångbåten till Nybrokajen. I Gustavsberg finns också Ekvallens idrottsplats, en skatepark, förstklassig ridskola och Gustavsbergsbadet. I området finns bra service, skolor och förskolor.

Kommunikation

Goda kommunikationer
Från Gustavsberg tar du dig in till Slussen med buss på ca 25 minuter. I Gustavsbergs centrum finns ett stort antal busslinjer. Med bil tar det dig ca 20 minuter.

Närservice

Kort promenadavstånd till Gustavsbergs Hamn där det finns vårdcentral, apotek, tandläkare, gym, kvartersbutiker m.m. Promenadavstånd till Gustavsbergs Centrum där det finns tillgång till närservice i form av mataffär, apotek, banker, bibliotek, tandläkare, blomsteraffär, djuraffär mm. På Värmdö finns även två större köpcentrum med fri parkering; Värmdö Marknad och Värmdö Köpcentrum i Mölnvik.

Parkering

Utöver garaget finns besöksparkeringar längst gatorna. På dessa platser gäller p-skiva under 4 timmar utan avgift, kl.
07:00–22:00 under vardagar och kl. 09:00–19:00 under helger. Övrig tid gäller fri parkering.

Karta

Hör av dig till Morgan Flodman för mer information!

Morgan Flodman

Morgan Flodman

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0763-40 7924

morgan.flodman@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad