Didriks väg 25

Bilder

  • Såld!

Didriks väg 25 , Hässelmara , Värmdö

Möjligheternas fastighet till salu! Fastighet utanför planlagt område om 4970 kvm med avstyckningsbarhet eller byggnation av flerfamiljsbostadshus, allt är möjligt efter prövning hos kommunen. På fastighet står idag en fin sportstuga om 118 kvm med fyra sovrum och två öppna spisar. Tomten är helt insynsskyddad, ligger högt med sol från morgon till kväll. Fastighetens avloppsanläggning är förberett för kunna hantera två stycken enfamiljshushåll. Ett stenkast bort ligger kommunikation till stan, badvik med sandstrand och egen båtplats. Platser som Bullandö Marina och Stömma kanal nås enkelt med egen båt, endast ett par minuter bort. Fiber finns i gatan. Missa inte chansen att förverkliga en dröm. Åk förbi redan idag och titta! Välkomna på visning!

118 kvm, 5 rok

Typ:
Fritidshus
Boarea:
118 kvm
Biarea:
34 kvm
Tomtarea:
4 970 kvm
Byggår:
1947
Driftskostnad:
2 322 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 4 sovrum

Boarea

118 kvm

Biarea

34 kvm

Rumsbeskrivning

Didriksdal är en egen liten oas invid Malma. Tomten är helt insynsskyddad, ligger högt med sol från morgon till kväll. Fastighetens avloppsanläggning är förberett för kunna hantera två stycken enfamiljshushåll. Ett stenkast bort ligger kommunikation till stan, badvik med sandstrand och egen båtplats (300m från fastigheten). Platser som Bullandö Marina och Stömma kanal nås enkelt med egen båt, endast ett par minuter bort.

Välkomna in i en härlig sport stuga som med enkla medel kan moderniseras. Huset är uppdelat i två delar med en hall som avskiljare. I denna hall finns de gemensamma våt utrymmena så som wc, dusch samt tvättstuga.
Avdelningen vänster om entrén finns köket och matrummet. Här finns även två sovrum och en utgång till en fin balkong / altan som har ett delvis renoveringsbehov.
Storstugan som ligger till höger om entrén har öppet upp i nock. Här finns två sovrum och ovan sovrummen finns ett mysigt litet kryp in för de minsta gästerna.
Välkomna!

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

1947 Ombyggt 1968

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Grundläggning: Kryprumsgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

1995 Ny hydrofor
1999 El installationsarbeten, byte radiatorer, byte gammal el, framtagning jordledningar och installation jordfelsbrytare
2004 Ombyggnad WC badrum
2007 Ombyggnad köksdel
2015 Takarbete, nya taknockar, nya stuprör
2018 Sotning utan anmärkning, dränering runt huset, omdragning stuprör samt anläggning av avloppsanläggning TOPAS

Fastighetsbeteckning

Hässelmara 1:33

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

27 875 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 19 926 kr
VA: 4 440 kr
Renhållning: 1 369 kr
Väg, samf: 1 900 kr
Sotning: 240 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

VA är avtal med TOPAS vatten reningssystemet

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 481 000 kr, varav byggnadsvärde 1 253 000 kr

Summa pantbrev

505 000 kr

Tomt

Areal: 4 970 kvm
Tomttyp: natur/skogstomt

Tomtbeskrivning

Stor tomt med möjlighet till avstyckning efter prövning förhandsbesked hos kommun. Reningsystem för avlopp och vatten installerat med dimension två fastigheter.
Härligt högt ljust läge med sol hela dagen!

Vatten/avlopp

Enskilt vatten och enskilt avlopp. Brunn borrad 1954, borrhål 48m djupt. I krypgrund källare finns vattenberedare och hydrofor. Toaletter är vattentoaletter och det är bra tryck i kranar och dusch. Vattenprov är beställt!

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Värmdö Hässelmara GA:7, Gemensamhetsanläggning: Värmdö Hässelmara GA:8
Förmån: Officialservitut Väg Mm, 01-VÄM-1345.1

Tillträde

Enl överenskommelse

Om området

Hässelmara

Hässelmara är ett naturskönt område beläget på östra delen av Fågelbrolandet med Bullandö Marina på andra sidan fjärden och i nära anslutning med skärgårdssamhällena Djurö och Stavsnäs. Med fantastisk havsfjärd, skog, ängar och badvänliga sjöar utgör Hässelmara-Barnvik den idealiska platsen för alla som vill bo vackert i närheten av havet och i harmoni med naturen. Ett populärt område för såväl fritids- som permanentboende. Promenadavstånd till ljummt bad i barnvänlig insjö eller till ett uppfriskande havsdopp. Närhet till Fågelbro Golf & Country Club med golf och restaurang och Strömma Krog och Kanalbar, som är en restaurang i mysig skärgårdsmiljö. På Djurö ligger den vackert belägna kursgården Djurönäset där det går att bada, basta och relaxa.

Kommunikation

Direktbuss 433 och 434 tar dig in till Slussen på ca 40 minuter. Från fastigheten är det bara ca 100m promenad till hållplats. Så det går jättebra att pendla regelbundet in till stan från fastigheten.

Närservice

På Djurö och i Stavsnäs finns all tänkbar närservice och ca 2 mil från Barnvik in mot Stockholm ligger Värmdö köpcentrum med stort utbud av matbutiker, klädaffärer, byggvaruhandel, gym och mycket annat.

Karta

Hör av dig till Charlotte Balcker för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad