Skeviksgatan 4B

Bilder

  • Kommande®

Utgångspris

2 795 000 kr

Bevaka slutpriset

Skeviksgatan 4B , Gustavsberg Norra Bruksgatorna , VÄRMDÖ

Välkommen till Skeviksgatan, en av Gustavsbergs fina bostadsgator från tidigt sekelskifte! Belägen i vackra omgivningar med gångavstånd till natur med elljusspår, buss, skola och service. Nu förmedlas här en mysigt inredd lägenhet med egen omsorgsfullt planerad och ompysslad trädgårdstäppa. Möjlighet finns att köpa loss vinden ovanför för att utöka lägenhetens boendeyta.

63 kvm, 2,5 rok

Månadsavgift:
3 847 kr inkl värme, VA, kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
63 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
10360075
Utgångspris:
2 795 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2,5 rum

Boarea

63 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 1, hiss finns ej

Pris

2 795 000 kr Utgångspris

Avgift

3 847 kr inkl värme, VA, kabel-TV

Andel i föreningen

5,1136%

Andel av årsavgiften

4,587%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Fastighetsbeteckning

Östra Ekedal 1:51

Förening

Namn

Brf Kvarteret Skeviksgatan

Om föreningen

Brf Kvarteret Skeviksgatan består av fem flerfamiljshus med adress Skeviksgatan 2-12. Huset på nr 8-10 är byggda 1945 och resterande hus är byggda 1903-1905. Det finns totalt 25 lägenheter i föreningen varav 2 är hyresrätter. Det finns cykelförråd, tvättstuga och förråd på Skeviksgatan 8-10.

Välskött och solid förening med god ekonomi. Ekonomisk förvaltning sköts av Canseko AB. Det finns två hyresrätter i föreningen, vilket innebär en dold tillgång. Föreningen har upprättat en underhållsplan som man följer. Alla husen stambyttes 2009-2010 och då totalrenoverades badrummen. Trapphusen i tegelhusen renoverades 2015.

Varje hus kommer överens om skötselområdena på tomten.

TV och Bredband

Fastigheten är ansluten till Comhem. Analogt basutbud ingår i månadsavgiften.

Parkering

Föreningen har parkeringsplatser som går att hyra för 600 kr/år.

Renoveringar

Föreningen kommer att renovera/ byta alla husens fönster.

Ekonomi

Eventuellt blir det en höjning av avgiften på 2-3 % fr o m januari 2020. Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift tillkommer vid köpet på ca 2000 kr.

Om området

Gustavsberg Norra Bruksgatorna

Gustavsbergs norra bruksgator är Skeviksgatan, Höjdgatan, Grindstugärde, Grindstugatan och Värmdögatan. De är belägna mycket centralt i Gustavsberg och är ett område bestående av kulturhistoriska bostadshus integrerat med idylliska skogsområden! Bostädena på Norra Bruksgatorna ägdes traditionellt av Porslinsfabriken. När det gäller radhusområdet Grindstugärde så är de ritade av KF-arkitekten Olof Thunström. Fastigheterna präglas av nyfunkis med stora perspektivfönster i samklang med de uppväxta men öppna trädgårdarna. Thunström hade en tanke med att just bevara öppenheten mellan fastigheterna istället för att avgränsa med höga staket och stora buskage. Den östra delen av området präglas av äldre bebyggelse som tillkommit långt innan Thunströms verk. Få har väl missat de vackra bruksgatorna Grindstugatan, Skeviksgatan och Höjdgatan. Längst med den gamla landsvägen in till Stockholm finns även det gamla apoteket och det praktfulla torpet Ebbalund. I området finns den anrika och vackra Ekedalskolan (förskoleklass till årskurs 5) också präglad av byggnader från olika årtionden och en storslagen utsikt över Farstaviken. Sport och naturmässigt är det nära till motionsspår, golfbana, skidspår och närhet till badklippor och härlig skog. Gustavsbergs centrum med all tänkbar service ligger i direkt anslutning och genom en kort promenad nås det anrika porslinsfabriksområdet med restauranger, café och ateljer. Bussar går från hållplatserna Höjdhagen, Östra Ekedal, Farstaviken och Gustavsbergs centrum och färden till Slussen tar ca 20 minuter.

Att vandra runt i Höjdhagen och de norra bruksgatorna är en alldeles speciell upplevelse i och med all den äldre vackra bebyggelsen i kombination av vacker kuperad natur. Välkommen att trivas i Gustavsbergs praktfulla område Höjdhagen!

Värmdö är en snabbt växande skärgårdkommun mycket på grund av kommunens idealiska läge med närhet till både stad och hav! Gå gärna in på www.varmdo.se

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Jenny Svensk för mer information!

Jenny Svensk

Jenny Svensk

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-766 09 66

jenny.svensk@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad