Kolviksvägen 21

Bilder

  • Kommande®

Kolviksvägen 21 , Kolvik , Värmdö

Sjönära styckningsbar fastighet med kommunalt V/A vid tomtgräns. Minsta tomtstorlek i området är 2000 kvm, generösa byggrätter (upp till ca 220 kvm boarea) samt milt sluttande åt söder. Glimt mot Torsbyfjärden, 5 min promenad till strand och båtplatser. Belägen i attraktiva Kolvik med närhet till skolor, buss och service. Idag består fastigheten av ett gulligt fritidhus med gästhus, välskött trädgård och öppen vy.

55 kvm

Typ:
Tomt
Boarea:
55 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
4 635 kvm
Byggår:
1928

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Boarea

55 kvm

Byggnad

Byggnadstyp

1-plans fritidshus

Byggnadsår

1928 ombyggt 1976

Fastighetsbeteckning

Hemmesta 11:54

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 937 000 kr, varav byggnadsvärde 440 000 kr

Summa pantbrev

60 000 kr

Tomt

Areal: 4 635 kvm
Tomttyp: natur/trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt V/A vid tomtgräns. Betalt och klart. Generös byggrätt i och med att det kommunala V/A är inkopplat. Egen brunn och enskilt avlopp idag på själva fastigheten.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Hemmesta GA:3

Kolviks samfällighet som sköter områdets vägar, vägbelysning, trottoarer, parkeringsplats, tomrör för kabel, grönområden, brygganläggningar, brunnar, friggebod, badplats, uppställningsplats för soptunnor samt sjösättningsramp.

Gå gärna in på områdets informativa hemsida http://www.kolvik.com/

När det gäller de gemensamma vägarna så debiteras en slitageavgift (10 000 kr) för den fastighetsägare som planerar nybyggnation. Läs gärna mer på hemsidan.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Viktiga dokument

Om området

Kolvik

Kolvik är ett av Värmdös snabbt växande framtidsområden. Det ligger vackert inbäddat mellan Hemmesta träsk (sjö) i norr och Torsbyfjärden i väst. Området är tryggt och barnvänligt med närhet till flertal bad och båtbryggor, förskola och skola, köpcentrum samt kommunikationer. Det har en mysig uppväxt karaktär med harmonisk balans av hus och natur. Området har nyligen kopplats till det kommunala V/A-nätet vilket ger fastighetsägarna möjligheten att utveckla tomterna i form av större hus. Fritidshus görs om till permanentbostäder. Påkopplingen till det kommunala V/A-nätet bidrar också till en bättre närmiljö med färre enskilda avlopp.

Busshållplats ligger vid Hemmesta Centrum eller Alkällevägen och därifrån går direktbuss in till Slussen vilket tar ca 25 min. Närservice i Hemmesta centrum eller Värmdö Köpcentrum. I Grisslinge ligger känt havsbad samt systrarna Delselius goda bageri.

Värmdö är en snabbt växande kommun kanske just på grund av dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med dess närhet till staden. Vill du ha mer information om kommunal service i Värmdö kan du kontakta Värmdö kommun på telefon 08-570 470 00 eller gå in på www.varmdo.se eller www.visitvarmdo.se

Välkommen att trivas i Kolvik!

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Jenny Svensk för mer information!

Jenny Svensk

Jenny Svensk

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-766 09 66

jenny.svensk@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad