Hästskovägen 7, vån 3

Bilder

  • Såld!

Hästskovägen 7, vån 3 , Gustavsberg Hästhagen , Värmdö

Ring för privat visning! Äntligen en av de större trerumslägenheterna på Hästskovägen till salu. Välkomna till denna fina, optimalt planerade, rymliga lägenhet i välrenommerad 50+ förening mitt i centrala Gustavsberg med närhet till kommunikationer, service och natur. Njut av inglasad balkong i sydväst. En strålande fin chans till ett idealiskt seniorboende.

90 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 783 kr inkl värme, vatten och kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
90 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1242
Byggår:
2003
Driftskostnad:
358 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

90 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen in på Hästskovägen 7 och in till den här förtjusande fina lägenheten präglad av ljus från tre väderstreck, genomtänkt och rymlig planlösning, inglasad balkong med sol hela dagen. Hela 90 kvadratmeter fördelade på vardagsrum, kök och matplats i öppen planlösning, två sovrum, helkaklat badrum med tvättutrustning, klädkammare samt en extra gäst-WC. Lägenheten genomsyras av genomgående hög standard med ekparkett, skjutdörrsförvaring samt kvalitéts vitvaror. Välkommen att trivas i den här pärlan till lägenhet!

Entré till hall med avskild avhängningsplats bakom draperi. Dessutom tillgång till stor klädkammare försedd med inredning i form av hyllor och klädstång. Stort rymligt helkaklat badrum med golvvärme, handfat, spegelskåp, WC, dusch bakom glasvägg, handdukstork, vädringsfönster samt tvättavdelning med tvättmaskin (Electrolux), torktumlare (Electrolux), arbetsbänk och överskåp för förvaring. Dessutom en extra förvaringsmöbel för linne etc. I anslutning till hall finns även en extra gäst-WC med klinkers på golv, handfat, spegelskåp och WC.
Välkommen vidare till vardagsrum, kök och matrum i öppen planlösning. Vardagsrum med stort fönsterparti ut mot den inglasade balkongen, fransk balkong mot gaveln för vädring samt fin ekparkett. Parallellkök med gott om förvaringsmöjligheter i form av skåp och lådor. Bänksskivor av laminat och rostfritt, dubbeldiskho, diskmaskin, glashäll, fläkt, kyl/frys samt inbyggd micro. Körsbärsfärgade träluckor i kombination med ljusgrått kakel som stänksskydd. Två sovrum. Båda med ekparkett, tapet, garderob med inredning (ELFA) bakom skjutdörrar. Det största sovrummet mot gaveln har fönster åt två väderstreck.
Den fina stora inglasad balkong med sol från tidig morgon till sena kvällen är verkligen ett stort plus. Balkongen är härligt uppbyggd med växter och grönska. Känns som en markterrass /uteplats. Här kan du verkligen en njuta året runt!

Välkomna till ett centralt boende som bjuder på det mesta!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns

Avgift

5 783 kr inkl värme, vatten och kabel-tv

Driftskostnad

4 299 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 299 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Lägenheten är försäkrad i Folksam och denna kostnad ligger utanför drift

Andel i föreningen

2,451%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2003

Uppvärmning

Central vattenburen värme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 5 mars 2018
Energiklass: E
Energiprestanda: 119 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: Isolerglas

Fastighetsbeteckning

Ösby 1:316

Förening

Namn

Brf Manegen

Om föreningen

Föreningen består av två bostadshus med totalt 44 bostadsrätter.
Tvättstuga finns i nr 16. Övernattningsrum med 4 bäddar och samlingslokal för ca 30 personer går att hyra. Verkstad, gym och pingisbord i port nr 7. Förråd, cykelrum och soprum på entréplan.
P-platser i form av carport (450 kr/mån, kö) eller p-plats (200 kr/mån), p-plats med motorvärmare (250 kr/mån) finns att hyra. Gästparkering (6 st.) finns också. Kö till parkeringar i carport och plats med motorvärmare.
ComHem inkopplat i fastigheten.
Lägsta ålder för medlemskap i föreningen är 50 år. Det räcker med att en av lägenhetsinnehavarna fyllt 50 år.
Köparen debiteras överlåtelseavgift 2,5% av basbeloppet.
Pantsättningsavgift debiteras med 1% av basbeloppet.
Ingen avgiftsändring förrän årsskiftet 2016/2017.
Föreningen har precis bytt ut alla maskiner i tvättstugan.

Fastighetens ventilation består av tillluftsventiler under radiatorerna samt mekanisk frånluft i badrum och kök.
OVK gjord i november 2014.

Slutligen är föreningen mycket trevlig och det anordnas aktiviteter gemensamt för dem som vill.

Om området

Gustavsberg Hästhagen

Gustavsberg erbjuder en mysig skärgårdsmiljö nära naturen och samtidigt nära till stan med dess rika nöjesliv.

Möjlighet till båtplats i Farstaviken (Boo Marina alt Gustavsbergs båtklubb). Promenadavstånd till Gustavsbergs hamn med bistro, café porslinsbutik mm. Närhet till badhus med äventyrsbad, motionsbassäng, bubbelpool, bastu, gym och relaxavdelning.

Närområdet ger stora möjligheter för friluftsaktiviteter och nära från bostäderna finns idrottsplatsen Ekvallen där badhus, sporthall, ishall, tennishall och stor isbandyplan.

Kommunikation

När du vill åka in till Stockholm finns det mycket goda förbindelser med direktbussar som i egen fil tar dig till och från Slussen på drygt 20 minuter.

Närservice

I Gustavsbergs centrum finner du all tänkbar närservice. Apotek, mataffär, banker, konditoriet Delselius, frisörer, blombutik, djuraffär, systembolaget, hudvårdklinik, folktandvårdsmottagning, restauranger mm. Värmdö köpcentrum finns på gångavstånd, där har du alla butiker du kan tänka dig.
I Gustavsbergs hamn finns även vårdcentral och barnavårdcentral.

Parkering

Finns i föreningen från 200kr/ månad- kö kan förekomma

Karta

Hör av dig till Charlotte Balcker för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad