Calle flygares väg 26

Bilder

  • Såld!

Calle flygares väg 26 , Ingarö Brunn , Värmdö

Med toppläge i Brunn finner vi denna trivsamma 60-talsvilla med dubbelgarage och stor källare med bastu. Lummig trädgård med växthus, odlingar och altan i soligt sydvästläge. Här finns gott om lekytor för barnen och med skogen inpå knuten finns härliga strövområden. Lugnt och barnvänligt område nära förskola, skola, idrottsplats och bussar. Även nära till flertalet badplatser. Välkommen till natursköna Ingarö!

129 kvm, 4 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
129 kvm
Biarea:
113 kvm
Tomtarea:
1 148 kvm
Byggår:
1968
Driftskostnad:
6 110 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Boarea

129 kvm

Biarea

113 kvm

Rumsbeskrivning

Äntligen ett hus till salu på Calle flygares väg! Välkommen till denna välbevarade villa med endast en ägare sedan huset uppfördes i slutet av 60-talet. Här finns originalskåpen i köket bevarade liksom platsbyggda skåp/garderober i övriga rum samt en vacker glasdörr in mot vardagsrum. Övre plan renoverades i början av 2000-talet och det finns en fin bastu i källaren. Här finns fina möjligheter för en ny familj att ta över och sätta sin egen prägel. Det finns möjlighet för upp till 6 sovrum om man delar av de större rummen. Källaren erbjuder på goda förvaringsutrymmen och det finns ett dubbelgarage där man kan stuva in ännu mer. Trädgården bjuder på härlig grönska, ett ypperligt solläge och gott om ytor för barn med spring i benen. Huset ligger längst in i området, så biltrafiken är ytterst begränsad. Området är lugnt och närheten till förskola, skolor och idrottsplats gör det smidigt för barnfamiljer att bo här.

ENTRÉPLAN

Hall med avhängingsplats, två skåp och en garderob. Blåblommig tapet och golv av korkoplast.

Stort kök med fint ljusinsläpp och platsbyggd skåpinredning från original året. Man har öppnat upp mellan kök och intilliggande rum vilket ger luftiga ytor och gott om plats att duka långbord. Ljusa köksskåp, Perstorpsskivor som stänkskydd, rostfri diskbänk och arbetsbänkar i massivt trä. Ljus tapet, mörkblå tapet vid diskhon och ljust laminatgolv. Utrustningen består av spis med glaskeramikhäll, fläkt, diskmaskin och kyl/frys.

Härligt vardagsrum med stora fönsterpartier i två väderstreck och utgång till altan. Vacker glasdörr mellan vardagsrum och hall i bästa 60-talsanda. Vit tapet och parkettgolv.

Arbetsrum/sovrum med ljus tapet och ljust linoleumgolv. Här finns en garderob.

Badrum i originalskick med fönster, ljus våtrumstapet och mörk våtrumsmatta. WC, handfat, bidé, infälld spegelnisch, skåp/lådor och badkar.

ÖVRE PLAN

Trappan leder upp till en övre hall med ljusgul vävtapet och ljust laminatgolv. Ingång till klädkammare.

Här finns två rymliga sovrum som enkelt kan delas av om så önskas. Ljus mönstrad tapet, vitlaserad träpanel i tak och ljust laminatgolv i ena sovrummet. I detta rum kommer fönstren att bytas i sommar. Ljusgrå vävtapet och ljust laminatgolv i andra sovrummet. Här finns också ett inbyggt skåp och en inbyggd garderob.

Badrum med snedtak och takfönster. Vitt kakel med mörkgrå dekor och mörkgrå klinker med golvvärme. WC, handfat, bidé, handduksvärmare (vattenburen) och dusch.

KÄLLARPLAN

Här finns matkällare, förråd och gott om förvaringsmöjligheter. Gillestuga med gulmönstrad tapet, träpanel i tak och ljus plastmatta. Härifrån finns en trappa som leder upp till garaget.

Tvättstuga med vita halvkaklade väggar med mörkblå dekor och klinker i terracottaton. Tvättho, skåp med arbetsbänk, tvättmaskin (äldre) och torkskåp. Ingång till duschrum med blommig vävtapet och brun våtrumsmatta. Här finns också en fin bastu med gott om sittplatser och aquagrön klinker.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla med källare

Byggnadsår

1968

Uppvärmning

Kombipanna el/olja - vattenburna radiatorer

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 13 juni 2019
Energiklass: G
Energiprestanda: 247 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Källargrund
Grundmur: Lättbetong/betong
Stomme: Trä
Fasad: Tegel och trä
Fönster: 2-glas kopplade / 2-glas isoler
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

TAXERINGSINFORMATION
Fastigheten är taxerad som 126 kvm boarea och 23 kvm biarea.

ÖVRIGT
Fastigheten kommer att besiktigas innan visning.
Radonmätning (långtidsmätning) gjordes 2009 efter att man installerat en radonsug. En korttidsmätning är beställd.

RENOVERINGAR
2013: Ny trappa med tak vid utvändig entré
2012: Dränering av grund
2011: Nytt takfönster ovan trapp
2010: Renovering vardagsrum inkl nya radiatorer
2008: Installation av radonsug
2007: Renovering bastu
2005: Garagetak bytt till sadeltak
2004: Ny panna (el/olja)
2003: Renovering övre plan inkl badrum

Fastighetsbeteckning

Brunn 1:582

Övriga byggnader

Förråd, dubbelgarage om ca 36 kvm (nås även via källaren) och växthus.
kombipanna el/olja 2004

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

73 324 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 44 743 kr
El: 16 829 kr
VA: 5 107 kr
Renhållning: 2 088 kr
Väg, samf: 4 000 kr
Sotning: 557 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Kostnad för hemförsäkring tillkommer. Huset har varit uppvärmt till 22 grader.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 617 000 kr, varav byggnadsvärde 2 034 000 kr

Summa pantbrev

1 300 000 kr

Tomt

Areal: 1 148 kvm
Tomttyp: trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Trivsam och uppvuxen trädgård med stora gräsytor som inbjuder till lek och spel. Det finns växthus, odlingar och en stensatt uteplats i ena hörnet. På tomten finner vi bland annat syrener, rhododendron, körsbärsträd, äppelträd, fikonträd, rabarber, svarta vinbär, jordgubbar och tomater. En gång av skiffer leder fram till entrén på långsidan. På andra sidan finns en insynsskyddad altan med skiffer och markiser. Asfalterad uppfart med plats för två bilar framför garaget.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Last, Avtalsservitut: Väg, 01-IM4-18/13
Last, Avtalsservitut: Villa mm, 01-IM4-18/187
Last, Avtalsservitut: Väg, 01-IM4-52/4194

Andel i samfällighet/GA: Brunn GA:11
Förvaltning: Dalhuggets samfällighetsförening
Ändamål: Vägar med tillhörande diken, slänter och vändplaner, vägbelysning samt grönområde

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Ingarö Brunn

Natursköna Ingarö - med Brunn som centralort - ligger endast en halvtimme från Stockholms innerstad. Ingarö erbjuder storslagen natur med vackra fjärdar, klippor, badstränder, öppna ängar och härliga strövområden i skog och mark. Med båt tar du dig enkelt vidare ut i skärgården. Utbudet av fritidsaktiviteter är stort och det finns gott om möjlighet till bad och båtliv. Norra Ingaröstrand ligger vackert med närhet till naturområden och hav. Längst ut på Ingarö ligger Björkviks Havsbad och Björnö naturreservat, där man kan njuta av fantastiska sandstränder och orörd natur. I Björkvik finns även den populära restaurangen Bistro Björkvik.

Barnomsorg och skolor: I området runt Brunn finns ett flertal förskolor att välja på. Brunns skola har elever i årskurs F-9. Fågelviks skola har elever i årskurs F-5. Den privata skolan Lemshaga akademi ligger naturskönt och har elever i årskurs F-9.

Fritidsaktiviteter: Ingarö IF är en stor idrottsförening som erbjuder fotboll, innebandy och friidrott. För den som vill spela golf finns Ingarö Golfklubb med två 18-hålsbanor i vacker skärgårdsmiljö. För övrigt finns gott om möjligheter för inomhussporter och utomhusaktiviteter på Värmdö. I Gustavsberg finns ett modernt äventyrsbad som även erbjuder gym samt ett brett utbud av simskolor och babysimkurser. I Gustavsberg finns även ishall, ute rink, konstfrusen bandyplan, skatepark och parkourpark. På många ställen i kommunen finns fina motionsspår, vandringsleder, elljusspår och skidspår vintertid.

Kommunikation

Goda kommunikationer med buss tar dig till Slussen på ca 30 minuter. Närmaste hållplats är Kalle Flygares väg. Här går buss 428. Från Brunn går även 429 och 430.

Närservice

I Brunns centrum finns det mataffär, bensinstation och pizzeria. På Värmdö finns även två större köpcentrum med fri parkering; Värmdö Marknad och Värmdö Köpcentrum i Mölnvik. Här finns stora matbutiker, apotek, restauranger, gym, byggvaruhus och diverse affärer. Gustavsbergs Hamn erbjuder caféer, restauranger, kultur, shopping, vårdcentral och apotek. I Gustavsbergs centrum finns bland annat apotek, systembolag, banker, bibliotek, tandläkare, blomsteraffär, djuraffär, café och restauranger.

Parkering

Pendelparkering finns vid Brunns skola, Ingarö kyrka och Värmdö Marknad.

Karta

Hör av dig till Ulrika Andersson för mer information!

Ulrika Andersson

Ulrika Andersson

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-799 96 70

ulrika.andersson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad