Örnklovägen 9A

Bilder

  • Såld!

Örnklovägen 9A , Kolvik , Värmdö

Vackert parhus från 2017 med gavel åt söder och terrass med fritt läge åt sydväst. Interiörmässigt hög kvalité med mycket bra planlösning, stort klassiskt kök samt två helkaklade badrum. Mycket sjönära läge (100m) med gemensam bastu. Kort promenad till buss. Kom och upplev på plats!

148 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
6 179 kr inkl V/A, yttre underhåll, renhållning
Typ:
Parhus
Boarea:
148 kvm
Biarea:
0 kvm
Lägenhetsnummer:
1004
Byggår:
2017
Driftskostnad:
2 000 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

148 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen in i det här kvalitétsbyggda parhuset från Fiskarhedenvillan. Genomgående hög kvalité med fina ekgolv (Kährs), vitmålade väggar samt helkaklade badrum. Mycket bra planlösning samt utgång till terrass åt sydväst.

Entré till hall med grå klinkers, hatthylla samt duschrum i anslutning. Helkaklat duschrum med handfat med kommod under och spegelskåp. Dusch bakom vikbara glasväggar, WC och öppningsbart fönster. Stor härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Kök från Ballingslöv med vitvaror från Siemens. Integrerad diskmaskin, hel kyl och frys, ugn, induktionshäll samt micro. Bänksskiva i sten (Nero Africa). Tvättstuga i anslutning till köket med tvättmaskin, torktumlare, handfat och arbetsbänk. Extra förråd under trappan.

Mellanplanet består av tre sovrum, ett allrum och ett helkaklat badrum med både badkar och dusch. Garderober i sovrummen.

Fin ektrappa upp till övre plan som är ett stort rum med vanligt fönster och takfönster. Rummet används idag som master-bedroom men går att göras om i flera olika varianter.

För specifikationer på kök och badrum, se dokument

Se denna fina drönarfilm: https://player.vimeo.com/video/331541251

Byggnad

Byggnadstyp

3-plans parhus

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump till Nibe F750 till vattenburen golvvärme + radiatorer

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Byggnadssätt

Fönster: Trä-alu fönster med aluminiumbeklädd utsida

Övrigt

Altan runt hela parhuset. Gräsmatta. Nyttjandeområdet går upp på bergspartiet.

Fastighetsbeteckning

Värmdö Hemmesta 11:272

Övriga byggnader

Tillhörande förråd (6-7 kvm) och uppfart med parkering för flertalet bilar.
Föreningen tillåter att varje parhus får utnyttja sin del av byggrätten för garage/gästhus/carport vilket ger en byggarea på ca 25 kvm. Utförandet ska passa in i stilen och vara överens med gällande detaljplaneregler.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

24 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 24 000 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Siffran kommer från genomsnittsförbrukningen i området då säljaren tidigare haft huset inkopplat på byggbolagets el.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övrigt

Tvåårsbesiktningen kommer att göras inom närmsta året.

Förening

Namn

Brf Örnklovägen

Om föreningen

På Hemmesta Sjös vackra sluttning ligger bostadsrättsföreningen Örnklovägen. Den består av 24 bostäder i form av parhus och mindre lägenhetshus i klassisk New England-stil från Fiskarhedenvillan. Bostadsrättsföreningen registrerades 2016 och byggnaderna stor klara för inflyttning 2017 - 2018. Parhusen har fasad av vitmålad trä, egen entré under tak, eget nyttjanderättsområde, förråd och parkering.

Antal lägenheter

24

TV och Bredband

TV: Öppen fiber, Telia
Internet: Öppen fiber, Telia
Ingår ej i avgiften utan tecknas separat.

Parkering

Parkering på grusad uppfart.

Renoveringar

Vägar kommer att snyggas till.

Ekonomi

I den ekonomiska planen gjordes höga antaganden på räntekostnaden som i verkligheten blivit lägre. Det kan bli så att beslut tas om att sänka avgifterna alternativt amortera av på lånen.

Ingen överlåtelseavgift i nuläget.

Övrigt

Datum för bostadsrättsföreningens stämma är den 22 maj.

Om området

Kolvik

Kolvik är ett av Värmdös snabbt växande framtidsområden. Det ligger vackert inbäddat mellan Hemmesta sjö i norr och Torsbyfjärden i väst. Området är tryggt och barnvänligt med närhet till flertal bad och båtbryggor, förskola och skola, köpcentrum samt kommunikationer. Det har en mysig uppväxt karaktär med harmonisk balans av hus och natur. Området har nyligen kopplats till det kommunala V/A-nätet vilket ger fastighetsägarna möjligheten att utveckla tomterna i form av större hus. Fritidshus görs om till permanentbostäder. Påkopplingen till det kommunala V/A-nätet bidrar också till en bättre närmiljö med färre enskilda avlopp.

Busshållplats ligger vid Alkällevägen och därifrån går direktbuss in till Slussen vilket tar ca 25 min. Närservice i Hemmesta centrum eller Värmdö Köpcentrum. I Grisslinge ligger känt havsbad samt systrarna Delselius goda bageri.

Värmdö är en snabbt växande kommun kanske just på grund av dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med dess närhet till staden. Vill du ha mer information om kommunal service i Värmdö kan du kontakta Värmdö kommun på telefon 08-570 470 00 eller gå in på www.varmdo.se eller www.visitvarmdo.se

Välkommen att trivas i Kolvik!

Karta

Hör av dig till Jenny Svensk för mer information!

Jenny Svensk

Jenny Svensk

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-766 09 66

jenny.svensk@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad