Ursula Printz gata 6, vån 3

Bilder

  • Såld!

Ursula Printz gata 6, vån 3 , Gustavsbergs Hamn , Värmdö

Ring för privat visning utanför utsatta tider.
Välkomna till denna ljusa, trevliga och välplanerade lägenhet byggd med kvalitet 2016 av Järntorget. Järntorget håller generellt hög standard på sina materialval och här återfinns genomgående vitlaserad ekparkett, vitmålade väggar och köksskåpen från Marbodal. Alla vitvarumaskinerna i kök och badrum är från svensk tillverkaren Cylinda. Rummen är väl tilltagna med plats för större möblemang. Balkongen är möblerbar med stor loungesoffa och enklare bord. Balkongen ligger med en skyddad känsla mot Gustavsbergs finaste och största grönskande innergårdar.

50,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 514 kr Vatten & avlopp, värme, internet och tv med comhem
Typ:
Lägenhet
Boarea:
50,5 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
2016
Driftskostnad:
500 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

50,5 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna in till en hall med generöst om plats för avhängning av ytterplagg och skor. I direktanslutning från hallen ligger ett luftigare yteffektivt badrum. Badrummet är helkaklat i vitt, är utrustat med dusch, wc, tvättmaskin, torktumlare och en praktisk tvättställs kommod. Golvet är av grått klinkers och med ett golvvärme systemet, sk komfortvärme. Ovan tvättmaskin och torktumlare finns en arbetsbänk och rymliga väggskåp med bänkbelysning.

Från hallen når man både ett stort sovrum med flertalet garderober och två fönster för rikligt ljusinsläpp samt kök med vardagsrum. Båda rummen är väl tilltagna.

Vardagsrum och kök är i en öppen planlösning med utsikt mot balkongen. Fönstret mot balkongen är stort och brett och ger maximalt ljusinsläpp. Köket är välgenomtänkt med mycket skåp och lådor för bästa förvaring. Diskmaskin är vackert integrerad i köket. Ovan skåpen finns mycket arbetsyta i antracitgrå laminat. Ovan denna återfinns vita kakelplattor med en knivhållare. Kyl frys, induktionshäll och ugn är från svenska kvalitet märket Cylinda.

I köket finns det riktigt gott om plats för ett större matbord.

Vardagsrum har idag en generös soffa och Tv-bänk. Balkongen är som i en förlängning av vardagsrummet och är en riktig oas mot lugn grönskande innergård. På balkongen finns det plats för en loungesoffa och bord eller annan kul balkonglösning.

Bra att veta: Lägenheten kommer att genomgå en sk två års besiktningen inom kort och alla ev byggfel och sprickor i tapet och färg kommer att åtgärdas utan kostnad för lägenhetsinnehavaren.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 5, hiss finns

Avgift

3 514 kr Vatten & avlopp, värme, internet och tv med comhem

Driftskostnad

6 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 3 000 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Detta är en schablon av vad ett par i snitt har i drift i en liknande lägenhet.

Andel i föreningen

0,71125%

Andel av årsavgiften

0,7044%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas superenergiglas

Övrigt

På innergården finns många trevliga platser att socialisera på. Bänkar, gräsmattor och bord att fika vid. Innergården är vackert uppbyggd med rabatter och små träd som skapa en park känsla. I varje hörn av innergården går det små trapphus ner till garaget. Det finns en separat kö för parkeringsplats i garaget. Garageplats kostar 750kr , separat kö. Cykelförråd, sopsorteringsutrymme och barnvagns förråd finns även i föreningen.

Den omtalade Fajans parken som ska slingra sig genom porslinskvarteren och hela vägen ner till hamnen kommer ligga ett stenkast från lägenheten. Här kommer man kunna träna, spela boll och leka. Kommer vara den optimala platsen för umgänge.

Förening

Namn

Brf Sailor i Gustavsberg

Om föreningen

Bredvid Gustavsbergs porslinsfabrik och bara en liten bit från vattnet bygger Järntorget Porslinshusen fördelade på fem hus kring en gemensam, upphöjd gård. Med allt från ettor och små tvåor till femmor kommer både unga, barnfamiljer och äldre att kunna hitta sin drömlägenhet. Med färgtoner hämtade från de gamla industrikvarteren passar husen bra in sin miljö. Entréer och gårdshus har inslag av kakel och corten som minner om den gamla porslinsfabriken. Mot Wilhelm Kåges gata och Gustavsbergs allé får kvarteret en stramare utformning medan fasaderna mot Ursula Printz gata i söder är mer lekfulla. Mot Blå blomparken i sydöst placeras ett lägre mer fristående hus i en terrassering ner mot parken. Byggnadernas olika våningshöjder skapar en ljus innergård och samtidigt får fler lägenheter utsikt mot parken. Gården är stor och generös och bjuder in till både umgänge och lugn och ro. Med olika zoner för uteplatser, lek- och gröna ytor finns plats för både barnens aktiviteter och möjlighet till en stilla fikapaus i solen. Under gården ligger ett parkeringsgarage med 144 stycken parkeringsplatser fördelade mellan de boende i både Brf Sailor och Brf Domino.

Bostadsrättsföreningens namn: Brf Sailor i Gustavsberg
Org.nr: 769629-5786
Antal bostäder i föreningen: 125 st
Antal lokaler i föreningen: 0
Gemensamma utrymmen: Cykelrum, Barnvagnsrum, Miljörum
I månadsavgiften ingår: Värme, TV/Internet 100/100
Parkeringsplats: 80 st garageplatser à 750 kr/mån
Överlåtelseavgift: 2,5 % av prisbasbeloppet.
Pantsättningsavgift: 1% av prisbasbeloppet, debiteras per pant.
Andrahandsuppåtelse: 10% av prisbasbeloppet
Juridisk person tillåts ej.
Föreningen är äkta
Fastighetens byggnadsår: 2017
Ekonomisk förvaltare: Österåkers Bostadsrättsförvaltning AB. För mäklarbild kontakta SBCs kundtjänst 0771-722 722 eller kundtjanst@sbc.se

Antal lägenheter

125

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Gustavsbergs Hamn

Gustavsberg är en unik stadsdel med ett rikt kulturarv. Här har du nära till både Stockholms city och skärgården. Området runt hamnen är vackert redan idag, med småbåtsliv och skärgårdskänsla - men ska utvecklas med fler restauranger, butiker, parker och utbyggd hamnpromenad. I Gustavsbergs centrum finns butiker och service, och Värmdö köpkvarter ligger på cykelavstånd. I Gustavsberg finns också Ekvallens idrottsplats, en skatepark och Gustavsbergsbadet. Gästhamn för båtburna gäster I området finns bra service, skolor och förskolor. I närheten kommer en servicebrygga och gästhamn byggas, perfekt när du har båtburna gäster på besök.

Läs mer om Gustavsbergs här: http://gustavsberg.nu/

Goda kommunikationer
Från Gustavsberg tar du dig in till Slussen med buss på ca 25 minuter. I Gustavsbergs centrum finns ett stort antal busslinjer. Med bil tar det dig ca 20 minuter.

Karta

Hör av dig till Charlotte Balcker för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad