Flugsnapparvägen 3

Bilder

  • Såld!

Flugsnapparvägen 3 , Gustavsberg Ösbydalen , Värmdö

Trivsamt radhus med välplanerade ytor och fint läge i området. På baksidan finns ett stort altandäck i soligt sydvästläge med fri vy. Lugnt och barnvänligt område med lekplatser och gångväg till Ösbyskolan samt flera förskolor. Nära till fin natur, buss och service.

119 kvm, 4 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
119 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
143 kvm
Byggår:
1992
Driftskostnad:
2 303 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Boarea

119 kvm

Rumsbeskrivning

I trivsamma kvarter ligger detta välplanerade radhus med högt, fritt läge bak. På entréplan finns vardagsrum och kök och på övre plan finns tre rymliga sovrum. Det finns också möjlighet att inreda vinden. Fin askparkett som löper genom alla rum utan trösklar. Uteplats vid entrén och på baksidan finns en skyddad altan med sol från förmiddag till solnedgång. Flugsnapparvägen erbjuder ett mycket barnvänligt boende - här kan barnen springa fritt på de bilfria gångarna mellan husen. Bekvämt med närhet till förskolor, skola och busshållplats samt kort promenadavstånd till både centrum och Värmdö Köpcentrum i Mölnvik. Njut även av fina strövområden samt badsjö med badklippor. Varmt välkomna på visning!

ENTRÉPLAN:

Välkomnande entré med vita väggar och mörk klinker med golvvärme. Här finns en rymlig skjutdörrsgarderob med bra utrymme för ytterkläder och skor. Den inre delen av hallen bjuder på möblerbara ytor och en stor öppning in mot vardagsrummet. På golvet ligger fin askparkett.

Ljust och trivsamt kök med matplats för ca 6 personer samt bra skåpsutrymme och arbetsytor. Klassisk fondtapet (Josef Frank), vitmålade väggar och askparkett. Vit köksinredning, vitt kakel, rostfri diskbänk och mörk arbetsbänk. Utrustningen består av spis med keramikhäll (2014), fläkt, diskmaskin samt kyl (2014) och frys (2014) i fullhöjd.

Tvättstuga med vita väggar och beige våtrumsmatta. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare (2013) samt rostfri tvättbänk med ho.

Badrum med vitt kakel och beige våtrumsmatta. WC, handfat, spegelskåp och dusch med glasdörrar.

Vardagsrum med lättmöblerade ytor och fint ljusinsläpp från stort fönsterparti. Vitmålade väggar, snygg brädvägg som fond och askparkett. Utgång till altan som delvis ligger skyddad under tak. Här bjuds på fri vy över omgivningarna och sydvästläget ger sol från förmiddag till kväll. Nedanför altanen växer rosenbuskar.

ÖVRE PLAN:

En vitmålad trappa leder upp till övre plan. Här finns en möblerbar hall med skjutdörrsgarderob och en klädkammare. Från hallen når man även en rymlig vind som erbjuder förvaring och möjligheten att inredas som loft.

Det finns tre rymliga sovrum på detta plan. Vitmålade väggar och askparkett i samtliga rum samt gråmålad brädvägg som fond i master bedroom. I detta rum finns också tre garderober och plats för fler.

Badrum med fönster med frostat glas, vitt kakel och beige våtrumsmatta. WC, handfat, spegelskåp, handdukstork och badkar.

Övrigt: Fina fönsterbänkar av marmor i samtliga rum.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus

Byggnadsår

1992

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump med vattenburna radiatorer

Ventilation

Frånluft via frånluftsvärmepumpen (FX)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 10 augusti 2012
Energiklass: -
Energiprestanda: 72 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2+1-glas isolerfönster
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Renoveringar som utförts under senare tid:

2018: Nytt staket vid entrén, målning och klädsel av trappa.
2017: Ny askparkett i samtliga rum och ny klinker med golvvärme i hall. Samtliga väggar målades vita.
2016: Nya handfat och kranar i badrum.
2015: Ny frånluftsvärmepump från Nibe 2015.
2014: Nya skåpsluckor kök

Fastighetsbeteckning

Ösby 1:443

Övriga byggnader

Det finns två förråd.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

27 641 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 14 429 kr
Väg, samf: 13 212 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

I samfällighetsavgiften ingår renhållning, vatten, avlopp och basutbud comhem, p-plats med eluttag. Kostnad för hemförsäkring tillkommer.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 864 000 kr, varav byggnadsvärde 1 661 000 kr

Summa pantbrev

2 495 000 kr

Tomt

Areal: 143 kvm
Tomttyp: trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Ösby GA:5, GA:18

Ändamål: Vägar, gångstigar, parkeringsplatser, naturmark med odlingslotter, belysning med stolpar och elledningar, vattenområde
Förvaltning: Ösbydalens samfällighetsförening

Ändamål: Körytor med vägbelysning, grönområden med lekplats, bollplan, förrådsbyggnader, parkering med motorvärme, garage, centralantennläggning samt VA-ledningar.
Förvaltning: Flugsnapparvägens samfällighetsförening

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övrigt

Lagfartsavgift (stämpelskatt)
Lagfartsavgiften är 1,5% och beräknas på högsta beloppet av köpesumman eller taxeringsvärdet och betalas av köparen. Expeditionsavgift på 825 kr tillkommer.

Pantbrevskostnad
Om fastigheten skall belånas och befintliga pantbrev inte räcker till får man ta ut nya pantbrev. Kostnaden för detta är 2% av pantbrevsbeloppet. Expeditionsavgift tillkommer.

Under dokument och länkar finns viktiga informationsblad som du som köpare bör ta del av.

Om området

Gustavsberg Ösbydalen

Värmdö är en snabbt växande kommun med dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med närheten till staden. Gustavsberg som är huvudort på Värmdö har förutom dessa attribut även en rik design- och kulturhistoria samt ett brett utbud av fritidsaktiviteter och upplevelser. Sjönära promenader i vacker natur finns längs Farstaviken, Kvarnsjön och Ösby Träsk. Ösbydalen är ett mycket populärt och barnvänligt område med närheten till natur, kommunikationer och service. Marken i Ösbydalen har tidigare ägts av Gustavsbergs fabriker (KF) fram till slutet av 1980-talet då kommunen övertog den för att planera för nuvarande bebyggelse. Det finns fina promenadstråk runt Ösby Träsk, där man även kan ta ett dopp från klipporna.

Barnomsorg och skolor: I Ösbydalen finns flera förskolor. Ösbydalens förskola och den privata förskolan LÄR. I närområdet finns också förskolan Holmviksskogen. Ösbyskolan ligger i Ösbydalen och har ca 750 elever i årskurs F-9. Farstavikens skola - Kvarnberget ligger i centrala Gustavsberg och har elever i årskurs 6-9. Skolan som byggdes 1950 kommer inom ett par år att ha totalrenoverats till toppmodern standard. Den privata skolan LÄR ligger i Hästhagen och har elever i årskurs F-5. För information se www.varmdo.se

Fritidsaktiviteter: Gustavsbergsbadet ligger i Gustavsbergs centrum. Här kan du bland annat motionssimma, äventyrsbada och träna kondition och styrka. Det finns också ett brett utbud av simskolor och babysimkurser. På många ställen finns motionsspår, vandringsleder och elljusspår. Kommunens anläggningar erbjuder även stora möjligheter till inomhussport och fotboll. I Gustavsberg finns även ishall, uterink, konstfrusen bandyplan och skatepark.

Kommunikation

Mycket bra kommunikationer in till stan. Buss 474 går ofta och tar dig via Gustavsbergs Centrum till Slussen på ca 35 minuter. Närmaste hållplats är Ösbydalen (knappt 200 meter från fastigheten). För mer info se www.sl.se

Närservice

Promenadavstånd till Gustavsbergs Centrum (ca 1,5 kvm) där det finns tillgång till närservice i form av mataffär, apotek, banker, bibliotek mm. I Gustavsberg finns även två större köpcentrum; Värmdö Marknad och Värmdö Köpcentrum med stora matbutiker, restauranger, gym och diverse affärer. På promenadavstånd finns också Gustavsbergs Hamn (www.gustavsbergshamn.se) med caféer, restauranger, kultur, shopping och vårdcentral.

Karta

Hör av dig till Ulrika Andersson för mer information!

Ulrika Andersson

Ulrika Andersson

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-799 96 70

ulrika.andersson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad