Dalkarlsvägen 27A

Bilder

  • Såld!

Dalkarlsvägen 27A , Djurö , Värmdö

Trivsam lägenhet i markplan med uteplats, altandäck och en lummig trädgård. Egen carport ingår i avgiften. Välskött förening med god ekonomi. Lugnt och barnvänligt område med Bullerbykänsla och grönskande innergård. Nära till direktbuss till Slussen, badstrand, service och vacker skärgårdsnatur.

62 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 237 kr inkl värme, VA, bredband, kabel-TV, carport, tre stycken förråd
Typ:
Lägenhet
Boarea:
62 kvm
Våning:
NB
Byggår:
1985

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

62 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen in på Dalkarlsgärdet 27A! En stor rymlig tvårummare lägenhet med egen trädgård och altan under tak.

Ingång från markplan till rymlig hall med plats för avhängning. Helkaklat badrum med dusch, handfat, skåp, WC samt toppmatad tvättmaskin (Cylinda, ca 2004). Ett högt beläget fönster släpper in trevligt vardagsljus. Stor rymlig klädkammare. Vardagsrum med ekparkett med utgång till egen altan (infravärmen funkar eventuellt inte) och trädgård. Sovrum med garderober i original. Öppet mellan kök och sovrum. Tidigare har det varit en dörr där och det står två stycken lösa dörrar i förrådet. Köket är stort och ljust med fönster åt väst. Vita luckor, rostfri bänk med dubbelho, avlastningsbänk av laminat, spis, kyl/frys, plats för diskmaskin och fläkt (Husqvarna). Gott om plats för bord. Från uteplatsen nås slutligen förrådsutrymmena. Inne i förrådsrummet finns två separata låsbara förråd samt lägenhetens varmvattenberedare (IVT) som sköts av föreningen.

Prisvärt, rymligt, centralt och ett mycket trevligt boende!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

NB av 2, hiss finns ej

Avgift

4 237 kr inkl värme, VA, bredband, kabel-TV, carport, tre stycken förråd

Andel i föreningen

1,56%

Andel av årsavgiften

1,56%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1985

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 februari 2010
Energiprestanda: 83 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

Vid lägenheten (med separat ingång) nås förråd samt varmvattenberedare.

Fastighetsbeteckning

Djurö 1:100

Övriga byggnader

Plats i carport som har motorvärmare med timer samt anslutande kallförråd med el.

Separat lokal med festutrymme, tvättstuga. Gemensam lummig innegård.

Övrigt

Tre förråd
Altan under tak på trädgårdssidan
Liten uteplats på stenplattor på entrésidan

Förening

Namn

Brf Dalkarlsgärdet

Om föreningen

Dalkarlsgärdet byggdes år 1985 och området präglas av Bullerbykänsla med rödmålade trähus, en lummig innergård med lekplats och bilfria vägar. Som enda bostadsrättsförening söder om Ålstäket är lägenheterna alltid attraktiva vid försäljning. I föreningen finns totalt 26 lägenheter uppdelade på 12 tvåor och 14 treor. I föreningen finns förråd och en rymlig tvättstuga med tre stora maskiner (kan nyttjas till en kostnad av 20 kr per tvättpass om 4 timmar). Medlemmarna har även tillgång till en festlokal.

Föreningen har för närvarande inga avgiftsändringar planerade. I januari 2017 sänktes avgiften med 1%. Avgiftsfri månad (exkl. värmen) i februari 2019 (man har haft en avgiftsfri månad/år de senaste åren). Man har inte planerat några större underhållsarbeten.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

TV och Bredband

Öppen fiber via Telia är indraget i fastigheten. Bredband och
ca 14 TV-kanaler (Telia lagom) ingår i månadsavgiften.

Parkering

Till varje lägenhet hör en p-plats i carport med eluttag. Ingår i månadsavgiften.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Övrigt

Kostnaden för uppvärmning ingår i månadsavgiften och justeras en gång per år. I månadsavgiften ingår även avgift till Dalkarlens samfällighetsförening som står för gemensamhetsytorna.

Om området

Djurö

Djurö erbjuder fantastisk skärgårdsnatur och utgör den idealiska platsen för alla som vill bo vackert vid havet och i harmoni med naturen. Här finns fina havsbad, minigolf och välkända krogar såsom Motorverkstan och Vita grindarna. Avstånden är korta till skärgårdens metropoler, såsom Möja, Sandhamn, Strömma och Bullandö. I Djurö by finns all tänkbar närservice. Förutom skola finns även bibliotek, ICA, restaurang, konditori, vårdcentral, frisör och diverse affärer. ICA butiken är ombud för systembolag, apotek och SL. Nära till den vackert belägna kursgården Djurönäset där du kan bada, basta och relaxa. Där finns även en kuperad joggingrunda med härlig havsutsikt samt en sommarrestaurang på bryggan. Skärgårdssamhället Stavsnäs ligger inte långt från Djurö. Här kan du ta skärgårdsbåten ut till någon av öarna eller besöka pittoreska Stavsnäs by med vackra miljöer och café. Välkomna att trivas på Djurö!
Djurö har ett väl utvecklat samhälle med all nödvändig service: Bibliotek, Skola 1-9, förskola, Munkens konditori, ICA-affär och trevliga småaffärer. Här finns flera välkända krogar som tex Vita Grindarna, Motorverkstan, Björkås Kök och Bar, Stavsnäs Hembageri och restaurang. Djurönäset Hotell har badhus och spa öppet för allmänheten. Där finns även en kuperad joggingrunda med härlig sjöutsikt. Djurönäset har också sjörestaurang på brygga som har öppet om sommaren.

Kommunikationsmässigt är Djurö bortskämt med regelbunden busstrafik in till stan (Slussen) samt väldigt lättillgänglig att ta sig till med bil (ca 35 min). Njut även av bedårande skärgårdslandskap längst med vägen ut till Djurö.
Inom promenadavstånd finns flera badplatser och bryggplatser. I närheten finns Hamnviken med en liten badplats samt båtbryggor skötta av Djurö båtsällskap. Läs gärna mer om medlemskapsansökan mm på www.djuro-batsallskap.se. Sist men inte minst finns inom promenadavstånd även badstrand och restaurang Vita grindarna. På Djurö kan du även leva ett aktivt friluftsliv/båtliv och det är även nära till hästgårdar och golfbana. Slutligen finns här också en aktiv föräldrarförening, Djurö Stavsnäs föräldrafförening: www DSFF.se

Välkomna att trivas i idyllen Djurö!

Karta

Hör av dig till Jenny Svensk för mer information!

Jenny Svensk

Jenny Svensk

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-766 09 66

jenny.svensk@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad