Kedjebacken 4A, vån 7

Bilder

  • Såld!

Kedjebacken 4A, vån 7 , Gustavsberg Kedjebacken , Värmdö

Ring för privat visning utanför utsatta tider av stor rymlig 3:a med takterrass på populära Kedjebacken.
Ljus och inbjudande takvåning med öppen planlösning och härlig takterrass om ca 30 kvm i sydvästläge. Bostaden, som är väldisponerad och präglas av stilrena materialval är belägen högst upp på 7:e våningen med fin utsikt. Huset är uppfört 2010 och centralt beläget med närhet till fin lekplats och lummiga strövområden. Välkommen att trivas på Kedjebacken!

76 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 528 kr inkl värme, VA, kabel-TV, bredband och Yttre underhåll
Typ:
Lägenhet
Boarea:
76 kvm
Våning:
7, hiss finns
Byggår:
2010
Driftskostnad:
416 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

76 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till denna ljusa takvåning med ogenerat läge och med mycket stor takterrass i bästa sydvästläge.

Det är nästan en unik händelse att en takterrass på populära kedjebacken har blivit ledig. På taket av kedjebacken bor du nästan helt insynsskyddat och med en magisk utsikt över trädtopparna. I denna bostadsrättsförening trivs unga som gamla. Ekonomin ser mycket bra ut och här trivs man verkligen.
Denna lägenhet säljes i befintligt skick och kan tillträdas omgående efter medlemskapet har reglerats.

Välkomnande entré med avhängningsplats. Vita väggar och grå klinker är belagt på golvet. Ytterdörren är en säkerhetsdörr.

Stilrent badrum med vita helkaklade väggar och grå klinker med golvvärme. WC, handfat, spegelskåp, dusch, handdukstork, tvättmaskin (tvättställskommodens skåpslucka måste bytas!)

Två ljusa, fina sovrum i bra storlek med högt insynsskyddat läge och utsikt över trädtopparna. I stora sovrummen finns en skjutdörrsgarderob med bra förvaringsmöjligheter. Rummen är målade vita och golven är belagda med ekparkett.

Vardagsrum med härligt ljusinsläpp, trevlig öppen planlösning. Vita väggar och ekparkettgolv. Stora fönsterpartier och utgång till härlig takterrassen om ca 30kvm med högt och fritt läge. Här finns plats för både loungemöbler och matbord. Total njutning i ett soligt sydvästläge.

Stilrent och funktionellt kök med gott om skåpsutrymme. Vit köksinredning (Noblessa kök), vitt kakel och ljusgrå arbetsbänk. Vita väggar och ekparkettgolv. Utrustningen består av spishäll, inbyggnadsugn och inbyggd micro i rostfritt utförande, integrerad diskmaskin och integrerad kyl/frys. Vitvaror från Constructa.

Här är det bara att flytta in, varmt välkomna på visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

7 av 7, hiss finns

Avgift

4 528 kr inkl värme, VA, kabel-TV, bredband och Yttre underhåll

Driftskostnad

5 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Försäkring ligger utanför

Andel i föreningen

1,07%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Snabbt tillträde möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2010

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 20 november 2012
Energiklass: -
Energiprestanda: 121 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Ösby 1:70

Övrigt

Kabel-TV, bredband och IP-telefoni: Ingår i månadsavgiften. Leverantör: Telia.
Förråd: Till lägenheten för ett förråd (ca 4,5 kvm), som ligger på entréplan.
Gemensamhetsutrymmen: På entréplan i varje hus finns cykelförråd och tvättstuga som är utrustad med tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. Det finns även en övernattningslägenhet (1 rok 27 kvm i markplan med uteplats) att hyra på Kedjebacken 4B. Gemensamhetslokal finns att hyra till möten eller andra tillställningar. Här finns kök och möbler samt möjlighet att öppna upp för att använda den ordnade uteplatsen. Miljöhus för grovsopor och återvinningsavfall finns på gården.
Parkering: P-platser och carport finns att hyra:
P-platser med eluttag 350 kr/mån
P-platser utan eluttag 300 kr/mån
Carport med eluttag 600 kr/mån. Kö för närvarande.
För ansökan om parkeringsplats, vänd er till:
Eva Lundblad, UBC, tel 08-562 432 07, mail: eva.lundblad@ubc.se

Förening

Namn

Brf Kedjebacken

Om föreningen

Föreningen består av tre flerfamiljshus på Kedjebacken 2-6 med 104 lägenheter i varierande storlek (1:or - 4:or, 44-81 kvm). I varje hus finns gemensam tvättstuga och cykel-/barnvagnsförråd. I föreningen finns en gästlägenhet att hyra för 100 kr/person och dygn, dock högst 200 kr/dygn. Gästlägenheten har adress Kedjebacken 4B (1 rok, 27 kvm i markplan med uteplats och sovplats för 4 personer). Det finns även en festlokal att hyra för 400 kr/dygn. Här finns kök och möbler samt möjlighet att öppna upp för att använda uteplatsen. Soprum finns för hushållsavfall och matavfall (planer finns att införa källsortering). Varje lägenhet har ett förråd på plan 1 eller 2. I området finns även en fin lekpark för barnen.

Brf Kedjebacken är en välskött förening med mycket god likviditet. Man följer underhållsplanen och har inte diskuterat någon avgiftsändring. Avgiften har varit oförändrad i flera år och föreningen har amorterat ca 5,5 milj kr på sina lån.

TV och Bredband

Föreningen är ansluten till Telia triple-play. Kabel-TV (basutbud), bredband (100 Mbit/s) och IP-telefoni ingår i månadsavgiften.

Parkering

I föreningen finns P-platser och carportar för uthyrning. Separat kösystem. P-plats med eluttag kostar 350 kr/mån. P-plats utan eluttag kostar 300 kr/mån. Carport med eluttag kostar 600 kr/mån

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

E-post

ekonomi@kedjebacken.se

Om området

Gustavsberg Kedjebacken

Värmdö är en snabbt växande kommun med dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med närheten till staden. Gustavsberg som är huvudort på Värmdö har förutom dessa attribut även en rik design- och kulturhistoria samt ett brett utbud av fritidsaktiviteter och upplevelser. Sjönära promenader i vacker natur finns längs Farstaviken, Kvarnsjön och Ösby Träsk, där man även kan ta sig ett dopp från klipporna. I Gustavsbergs Hamn, som är hjärtat av Värmdö, finns trevliga caféer, restauranger och båtliv. Kedjebacken är ett mycket populärt område med närhet till service, kommunikationer samt fina motions- och strövområden runt knuten.

Barnomsorg och skolor: I närområdet finns flera förskolor, t ex Blomkulan, Lugnets förskola, Munkmora förskola och föräldrakooperativen Gustav och Grindstugan. Munkmoraskolan har ca 130 elever i årskurs F-3. Farstavikens skola har elever i årskurs F-9. De yngre eleverna går på avdelning Ekedal i Höjdhagen och de äldre går på avdelning Kvarnberget i centrala Gustavsberg. Ösbyskolan ligger i Ösbydalen och har ca 750 elever i årskurs F-9. Den privata skolan LÄR ligger i Hästhagen och har elever i årskurs F-5. För mer information se www.varmdo.se

Fritidsaktiviteter: Gustavsbergsbadet ligger i Gustavsbergs centrum. Här kan du bland annat motionssimma, äventyrsbada och träna kondition och styrka. Det finns också ett brett utbud av simskolor och babysimkurser. I Gustavsberg finns flera motionsspår, vandringsleder, elljusspår och skidspår vintertid. Kommunens anläggningar erbjuder även stora möjligheter till inomhussport och fotboll. I Gustavsberg finns även skatepark, ishall, uterink och konstfrusen bandyplan.

Kommunikation

Mycket bra kommunikationer in till stan. Till Slussen tar det ca en halvtimme med buss. Närmaste hållplats är Björnskogsvägen, buss 425. Buss 474 och ett flertal andra linjer avgår från bussterminalen i Gustavsbergs centrum (ca 500 meters promenad). För mer info se www.sl.se

Närservice

Kort promenadavstånd till Gustavsbergs Centrum där det finns tillgång till närservice i form av mataffär, apotek, banker, bibliotek, tandläkare, blomsteraffär, djuraffär med mera. På Värmdö finns även två större köpcentrum med fri parkering; Värmdö Marknad och Värmdö Köpcentrum i Mölnvik. Här finns stora matbutiker, restauranger, gym, byggvaruhus och diverse affärer. På promenadavstånd finns också Gustavsbergs Hamn med caféer, restauranger, kultur, shopping och vårdcentral.

Karta

Hör av dig till Charlotte Balcker för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad