Sandtäktsvägen 13

Bilder

  • Såld!
  • Nyproduktion

Sandtäktsvägen 13 , Mörtnäs , Värmdö

Bli först med att flytta in i denna välplanerade marklägenhet om 2 rok som bjuder på öppen planlösning smakfulla material val och badkar i badrum. Njut dessutom av en stor trallbeklädd uteplats om 15 kvm med utsikt över Mörtnäsviken och den vackra skärgårdsmiljön. Här är verkligen bostaden att trivas i. Välkomna att kontakta mäklaren för mer information. Tillträde början av oktober.

55,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 442 kr Hushållsel, tv-bredband. Varmvatten ingår ej
Typ:
Lägenhet
Boarea:
55,5 kvm
Våning:
0
Byggår:
2018
Driftskostnad:
690 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

55,5 kvm

Rumsbeskrivning

INFO:
Denna lägenhet går ej att visa då den är under uppförande men kommer att ha visningar uanför efter intresse.
Föreningen kommer under augusti månad att lägga bryggor i viken samt skoga och öppna upp så alla lägenheter ut mot vattnet har utsikt. På bilderna som finns är det inga bryggor och ej skogat. Nya bilder kommer då detta är gjort!

Välkomnande hall med gott om plats för avhängning. Klinker på golv och ljusa väggar. Till vänster i hall finns en rymlig klädkammare/förråd om 7,5 kvm. Vidare från hallen når man sovrum som ligger med utsikt över viken. Rummet är generöst tilltaget och det finns plats för stor säng och andra möblemang.

Från hallen når man även lägenhetens badrum som är helkaklat med badkar, wc, handfat, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan samt skåpsförvaring från Vedum. För bästa komfort finns golvvärme.

Lägenhetens kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning med fönster och öppning mot den generösa altanen om hela 15 kvm. Altanen har en underbart härlig utsikt över viken. Det gott om plats för olika möbleringsalternativ så att man på bästa sätt kan njuta av sol nästan hela dagen.

Köket erbjuder generöst med förvaring och arbetsytor. Släta vita köksluckor från Marbodal och kakel ovan diskbänk. Modern maskinpark i rostfritt med kyl/frys, inbyggd ugn och Micro, spishäll och integrerad diskmaskin. Från Siemens.
Genomgående ekparkett och ljusa färger på väggarna.
Välkommen att kontakta mäklare för vidare uppdateringar om objektet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 7, hiss finns ej

Avgift

3 442 kr Hushållsel, tv-bredband. Varmvatten ingår ej

Driftskostnad

8 280 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
VA: 2 400 kr
Övrigt: 2 880 kr

Kommentar

Driftkostnaden är beräknad från föreningen. Övrigt är beräknad konstnad öfr Tv/Telefoni/Bredband

Andel i föreningen

1,0025%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Oktober 2018

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas isoler

Övrigt

Stor uteplats med utsiktöver Mörtnäsviken med bryggor och båtliv. Parkering finns att boka sig för och gallerförråd, barnvagn och cykelförråd.

Förening

Namn

Brf Mörtnäsviken

Om föreningen

I föreningen finns totalt 72 st lägenheter.
Allmänt om föreningen:
Skanska Sverigen AB som är totalentreprenör avser att bygga för bostadsrättsföreningen fyra flerbostadshus om 4-6 våningar med totalt 72 bostadsrättslägenheter på Mörtnäs 1:12 och Mörtnäs 1:68.
Det planeras att finnas 51 parkeringsplatser samt 21 carportplatser att hyra.
Här kommer finnas 29 st 2 rok, 20 st 3 rok, 21 st 4 rok samt 2 st 5 rok i varierande storlekar.
Entréplanen innehåller cykelrum, barnvagnsrum, elrum och städrum. I vissa hus finns även lägenhetsförråd och fläktrum.
Föreningen är ansluten till bergvärmeanläggning, mekanisk till-och frånluftsventilation med värmeåtervinning.
Komfortvärme som drivs med el i badrum och wc/dusch.
Hiss finns.
Ägande i föreningen: Tomtens areal är ca 6 639 m² och bostadsarean är ca 5 840 m².

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Om området

Mörtnäs

Välkommen till Mörtnäsviken, ett sjönärna boende 25 minuter från Slussen invid stockholmsområdets finaste sandstrand.
Mörtnäs började bebyggas med fritidshus redan på 1920-talet men har sedan dess utvecklats mer till ett område för enbart permanentboende. Läget är perfekt då det ligger placerat centralt i kommunen och nära såväl hav, natur som samhälle. Området kännetecknas idag av fastigheter med generösa byggrätter, kommunalt V/A och hus av varierande arkitektur och karaktär. Gatorna snirklar sig upp och ner i det lummigt gröna Mörtnäs vilket ger den där härliga känslan av att befinna sig i ett bostadsområde långt från storstaden. Njut även av närheten till Grisslinge havsbad och Mörtnäs Fastighetsägarförenings privata del av den populära stranden. I Grisslinge finns även restauranger som Bistraud och Systrarna Delselius Bageri. Fastigheten ligger vidare mycket nära Mölnvik och Värmdö Köpcenter som har all tänkbar service, restauranger, gym mm. Buss i form av direktbuss till Slussen går kontinuerligt under dagen och tar ca 25 minuter. Välrenommerade skolor och förskolor ligger i området, t ex Solbackens förskola (Mörtnäsvägen) och Ösbyskolan årskurs 1 - 9. Området söder om Stallvägen är enligt detaljplanen avsedd för friluftsområde och naturmark vilket gör att inga hus kommer att byggas där.
Ytterligare platser som är värda att besöka i Mörtnäs är den klassiska dansbanan på dansbaneberget. Blicka ut över Torsbyfjärden och den vackra innerskärgården och upplev känslan av förr. Ta ett dopp i Västerviken, lek vid områdets lilla lekplats eller cykla in till Gustavsberg för en shoppingrunda i det anrika porslinsfabriksområdet.

Värmdö är en snabbt växande kommun kanske just på grund av dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med dess närhet till staden. Gå gärna in på kommunens hemsida för att läsa mer på www.varmdo.se.

Karta

Hör av dig till Charlotte Balcker för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad