Bodatorpsvägen 1

Bilder

  • Såld!
  • Välkomna till Bodatorpsvägen 1
  • Rymnd, öppet upp i nock
  • Öppen planlösning och öppet upp i nock.
  • Mycket fönster för rikligt ljusinsläpp
  • Rymnd

Bodatorpsvägen 1 , Vindö - Bodatorp , Värmdö

Välkomna till vackra Vindö och Bodatorp med sin magiska natur. Nu finns ett välbyggt hus med permanentstandard om 60kvm med loft, byggt 2007 till försäljning. Lummig och vacker trädgård med stort soldäck och närhet till badsjö. Gäststuga om 40 kvm, ny avloppsanläggning och brunn utan anmärkning. Här bor du i skärgårdsmiljö nära bad och båtbryggor samt närhet till bussar.
Välkomna på visning!

60 kvm, 4 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
60 kvm
Biarea:
40 kvm
Tomtarea:
2 034 kvm
Byggår:
2007
Driftskostnad:
2 293 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 2 sovrum

Boarea

60 kvm

Biarea

40 kvm

Rumsbeskrivning

Drömmer du om ett litet rött hus med röda knutar och en magisk trädgård uppdelat i härliga rum?
Att leva i denna miljö är en lisa för själen. Inom badrocksavstånd badar du i paradissjöar och promenerar i magisk natur. På tomten kan hängmattor av alla de slag få en ny plats för varje tillfälle som ges!
Huset är välbyggt med extra isolering, man har verkligen inte tullat på kvalitet på byggnad. Väggarna är målade och fondtapetserade. Golven är belagda med ljus laminat och sjösten. Allt i ljusa färger och diskreta mönster.

Redan vid förstukvist, som är möblerbar, känner man en hemmakänsla i huset.
Hallen har plats för enklare klädhängare och har badrum, sovrum i fil samt trappa upp mot loftet.

Sovrum/barnrum/kontor har garderob och plats för säng eller skrivbord
Sovrum nummer två har hel garderobsvägg och gott om plats för dubbelsäng.

Badrummet är ljust helkaklat med sjösten på golv och kakel på väggar. Här finns badkar, kommod, linneskåp och wc. Värmepannan IVT 490 har även sin placering i detta utrymme.

Kök och vardagsrum är en öppen planlösning med utgång mot magisk trädgård och altan.
Köket är ljust med vita skåpsluckor och bänkskivorna är av laminat och svart marmor. Över bänkskivan sitter väggplattor med kakelmönster. Vitvarorna är från ElectroHelios och från byggnadsåret.
Den öppna planlösningen skapar en enorm rymd då det är öppet upp i nock. Rummet har plats för både matbord och större soffarrangemang. Mörka höst och vinterdagar kan man njuta av braskaminen från märket Contura.
Vattenburen golvvärme i hela undervåningen.

Loft
En trappa upp finns loftet som idag är vardagsrum men som även kan vara ett större sovrum. Kattvindarna är utrustade med skåp för förvaring och utsikten från loftet är den magiska trädgården och den öppna planlösningen över kök vardagsrum.

Vidare från vardagsrummet kommer vi ut till altanen som tronar över trädgården. Även här har familjen skapat ett rum med hjälp av tältduk vilket gör det möjligt att hänga utomhus längre in på hösten och även fuktiga dagar.
Altanen badar i sol så odlingar trivs mycket bra mot väggarna.

Det finns två komplementbyggnader på tomten. Den ena verkar som kontor/studio/gäststuga idag och den andra mer som förråd. Båda är målade i vacker röd slamfärg och smälter fint in i den lummiga trädgården.

Trädgården bjuder på diverse fruktträd, bär och kantareller. Gräsmattan är plan och inbjuder till mycket lek.
Här är ett paradis även för barn att växa upp.
Välkomna ut till en dröm!

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla med loftdel

Byggnadsår

2007

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump och braskamin

Ventilation

Mekanisk med värmeåtervinning.

Energideklaration

Beställd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: Isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Fastighetsbeteckning

Bodatorp 2:60

Övriga byggnader

Komplementbyggnad /gästhus 38 kvm, Tilläggsisolerat permanentstandard men enkelt. Finns dusch, wc och huset värms upp med direktverkande el och täljstenskamin.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

27 525 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 21 927 kr
VA: 2 052 kr
Väg, samf: 2 838 kr
Sotning: 708 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

El bil har laddats i bostaden och VA är tanktömmningar och väg samf är både sammfällighetsavg om 1538kr samt tomtföreningsavgift 1300kr Sotning är två eldstäder

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 695 000 kr, varav byggnadsvärde 872 000 kr

Summa pantbrev

1 000 000 kr

Tomt

Areal: 2 034 kvm
Tomttyp: natur/trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Fiber är indraget i fastigheten

Vatten/avlopp

Enskilt vatten året om. Ny avloppsanläggning 2015 Vattenprov har tagits under maj 2018 UA , tjänligt vatten.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Fjällsvik GA:1
Last, Avtalsservitut: Villa och årlig avgäld mm, 01-IM4-66/1549

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övrigt

Gästhus är tilläggsisolerat och har idag wc och dusch. (Ursprungs år) Köket behöver kompletteras med vitvaror för att få komplett permanent standard för ex uthyrning av bostad.

Om området

Vindö - Bodatorp

Välkommen till Bodatorp och Vindös något undangömda sommarparadis! Området ligger på Vindös västra sida och är omgärdat av vatten genom Maren, Fjällsviksviken, Tranviksströmme, Bodatorpsträsket och Älgöfjärden. Naturen är skärgårdspräglad med typiska klippor, ljung och gles tallskog. Den stora fördelen med Bodatorp är just kombinationen tillgänglighet och skärgårdidyll. Det är lätt att ta sig hit från stan samtidigt som lugnet och närheten till naturen är absolut. Med bil tar resan ca 45 min och med buss, som stannar vid hållplatsen Fjällsvik, tar resan ca 50 min. Bodatorp har idag en ideell tomtägarförening (133 st fastigheter) som har hand om allmänna vägar, diken, brunnar och naturområden. Föreningen ansvarar även för tre gemensamma bryggor med plats för olika sorters båtar. Bryggorna har dessutom bokningsbara gästplatser. Föreningen svarar även för två badplatser. En i Fjällsviksviken och en i Bodatorpsträsket. Slutligen ordnar även föreningen traditionellt midsommarfirande på områdets fotbollsplan. Vänligen gå in på föreningens hemsida www.bodatorp.com för mer information om området, båtplats mm. Området har ryktet om sig av att vara ett väldigt trevligt familjeområde med god grannsämja. Bodatorpsvägen är Högbenas gårds äldre betesmarker vilket gör att den är belägen plant och soligt. Från Bodatorpsvägen 6 är det bara några hundra meter till områdets underbara badplats i Bodatorpsträsket. Det är även nära ner till båtbryggorna i Maren. På Djurö några kilometer från Bodatorp finns mataffär, restauranger, bageri, vårdcentral, skola och annan tänkbar närservice. Skärgårdsön Djurö har den stora fördelen av att vara länkad med fastlandet genom en av Stocksholms allra vackraste broar. I och med det går det här som sagt bra att kombinera ett lättillgängligt och lugnt skärgårdsliv med arbete och boende i stan. Segla dessutom ut till skärgårdens alla vackra och populära öar, besök Vindö Krog för en god sommarmiddag eller njut av solnedgången från områdets kvällsvarma klippor. Välkommen att trivas i Bodatorp och på Vindö!

Karta

Hör av dig till Charlotte Balcker för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte