Wilhelm Kåges gata 9, BV

Bilder

  • Såld!

Wilhelm Kåges gata 9, BV , Porslinskvarteren , Värmdö

Välkommen att förvärva en ny fin lägenhet med egen uteplats i söderläge. Vy mot innergård och blivande parkstråk. Funktionellt kvalitétskök och stort helkaklat badrum. Praktiskt med förråd på vind samt garage under föreningens innergård. Möjlighet att gränsa av en del av lägenheten till sovalkov.

37 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 858 kr Värme, Kallvatten, Kabel-TV, Bredband, Ip-telefoni. (Grundutbud ingår i avgiften).
Typ:
Lägenhet
Boarea:
37 kvm
Våning:
1
Byggår:
2018
Driftskostnad:
200 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

37 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen in i den här nya fina lägenheten belägen mitt i de fina Porslinskvarteren. Ett rum och kök med stort fint badrum och uteplats.

Entré till hall med plats för avhängning samt garderob och städskåp. Stort helkaklat badrum med dusch, WC, tvättmaskin, handfat, spegel, golvvärme samt avlastningsbänk. Funktionellt kök med gott om skåp och lådor, kyl/frys, diskmaskin, fläkt, spishäll, ugn. Genomgående vita ytskikt och ekparkett på golv. Centralt placerad utgång till uteplatsen.

Möjlighet att göra ett litet sovrum/alkov vid det mindre fönstret t ex.

Fin kvalitetslägenhet med södervänd uteplats mot innergården.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns ej

Avgift

2 858 kr Värme, Kallvatten, Kabel-TV, Bredband, Ip-telefoni. (Grundutbud ingår i avgiften).

Driftskostnad

2 400 kr/år

Andel i föreningen

0,71291%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Förråd på vinden

Fastighetsbeteckning

Gustavsberg 1:491

Övrigt

Fin uteplats i söderläge. De kommer att plantera framför uteplatsen.

Förening

Namn

Brf Domino i Gustavsberg

Om föreningen

Brf Domino i Gustavsberg består av fem trapphus med 4 våningar och totalt 111 lägenheter i storlekarna 1-4 rok med fransk balkong, balkong eller uteplats. Tillsammans med Brf Sailor har man en gemensamhetsanläggning med en stor gemensam innergård med gräsytor, planteringar, boulplan, uteplatser och plats för cyklar. Gemensamt garage under innergården. På gården finns 2 mindre hus med nedgång till garaget med trappa och hiss, i samma byggnad finns cykelförråd. Separat kö med tillgång till 64 p-platser i garage under fastigheten.

Föreningen har en stor och fin innergård som upplevs som påkostad och erbjuder lekplats. Preis intill dessa hus byggs Blå Blomparken, som kommer att bli områdets lugna oas och rekreationsplats. På promenadavstånd finns Gustavsbergs hamn med båtplatser och i området finns affärer, förskolor och skolor, vårdcentral och kommunikation i form av bussar mot bland annat Stockholm.

I Gustavsberg och Porslinskvarteren blandas anrik industrikultur med nybyggaranda. Här växer en ny Skärgårdstad fram med tillgång till muséum, konsthallar och ateljéer och trevliga restauranger samt caféer. Även natur och aktivitet har sin givna plats i både skog och skärgård. Här kan du njuta av skärgårdsliv med båt, flera golfbanor och en fantastisk natur med flera badplatser. Värmdö är en aktiv sportkommun med både fotboll, bandy, ishockey och tennis mitt i Gustavsberg.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

111

Parkering

Parkering i garage kostar ca 950 kr - 1350 kr.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Om området

Porslinskvarteren

Gustavsbergs Porslinskvarter är en unik stadsdel med ett rikt kulturarv och många intressanta byggnader. Här har du nära till både Stockholms city och skärgården. Området runt hamnen är vackert som det är redan idag, med småbåtsliv och skärgårdskänsla - men utvecklas med fler restauranger, butiker, parker och strandpromenad. Här finns också gästbrygga för båtburna gäster och möjlighet till egen båtplats. Sommartid kan man ta ångbåten till Nybrokajen. I Gustavsberg finns också Ekvallens idrottsplats, en skatepark, förstklassig ridskola och Gustavsbergsbadet. I området finns bra service, skolor och förskolor.

Kommunikation

Goda kommunikationer
Från Gustavsberg tar du dig in till Slussen med buss på ca 25 minuter. I Gustavsbergs centrum finns ett stort antal busslinjer. Med bil tar det dig ca 20 minuter.

Närservice

Kort promenadavstånd till Gustavsbergs Hamn där det finns vårdcentral, apotek, tandläkare, gym, kvartersbutiker m.m. Promenadavstånd till Gustavsbergs Centrum där det finns tillgång till närservice i form av mataffär, apotek, banker, bibliotek, tandläkare, blomsteraffär, djuraffär mm. På Värmdö finns även två större köpcentrum med fri parkering; Värmdö Marknad och Värmdö Köpcentrum i Mölnvik.

Karta

Hör av dig till Jenny Svensk för mer information!

Jenny Svensk

Jenny Svensk

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-766 09 66

jenny.svensk@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad