Ursula Printz gata 4

Bilder

  • Kök vardagsrum balkong sovrum
  • Rymligt öppen planlösning
  • Kök med mycket arbetsyta
  • Balkong
  • Planritning 2D

Fast Pris

2 400 000 kr

Bevaka slutpriset

Ursula Printz gata 4 , Gustavsbergs Hamn , Värmdö

Fast pris! Ring mäklare för visningstid.
Välkomna till denna trevliga lägenhet byggd med kvalitet 2016 av Järntorget. Lägenheten är ljus, välplanerad och fin med genomgående vitlaserad ekparkett. Väggarna är vitmålade och samtliga fönster är extra utsustade med persienner. Köksskåpen är från Marbodal och maskinerna från Cylinda. Balkongen är som en egen oas i direkt söderläge mot lugn kvartersgata.

55 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 699 kr Vatten & avlopp, värme, internet och tv med comhem
Typ:
Lägenhet
Boarea:
55 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
2016
Driftskostnad:
516 kr/månad
Fast Pris:
2 400 000 kr

Mer information

Visningar

Ring mäklare för visningstid!

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

55 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna in i en hall där vi möts av generöst om plats för avhängning av ytterplagg och skor. För bästa komfort har man även utrustat hallen med en klädgarderob och en städgarderob. I direktanslutning från hallen ligger ett rymligt badrum med glasduschvägg för ett luftigare intryck. Badrummet är helkaklat i vitt med grått klinkers på golvet med golvvärme systemet, komfortvärme. Wc, handfat, tvättmaskin och torktumlare återfinns av högsta kvalitet. Ovan maskinerna finns en arbetsbänk och rymliga väggskåp med bänkbelysning.

Från hallen når man både ett stort sovrum med flertalet garderober och två fönster för rikligt ljusinsläpp och kök med vardagsrum. Båda rummen är så väl tilltagna att man med enkla medel kan skapa extra små rum.

Vardagsrum och kök är i en öppen planlösning med utsikt mot balkongen. Fönstret mot balkongen är stort och brett och ger maximalt ljusinsläpp. Köket är välgenomtänkt, maxat med skåp, lådor, diskmaskin som är vackert integrerad i köket. Ovan skåpen finns mycket arbetsyta i antracit grå laminat. Ovan denna återfinns vita kakelplattor med en knivhållare. Kyl frys, induktionshäll och ugn är från svenska kvalitet märket Cylinda.
Vid köksdelen finns det riktigt gott om plats för ett större matbord.
Vardagsrum har idag en generös soffa och Tv-bänk. Balkongen är som i en förlängning av vardagsrummet och är en riktig oas med bästa söderläge mot lugn kvartersgata. På balkongen finns det plats för en loungesoffa och bord eller annan kul balkong lösning.

Bra att veta: Lägenheten kommer att genomgå en sk två års besiktningen och alla ev byggfel och sprickor i tapet och färg kommer att åtgärdas utan kostnad för lägenhetsinnehavaren.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Pris

2 400 000 kr Fast Pris

Avgift

3 699 kr Vatten & avlopp, värme, internet och tv med comhem

Driftskostnad

6 200 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
VA: 1 000 kr
Försäkring: 1 600 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Va kostnaden är uppvärmningen av varmvatten

Andel i föreningen

0,74863%

Andel av årsavgiften

0,7414%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas superenergiglas

Övriga byggnader

Vindsförråd om ca 3kvm, cykelförråd och barnvangsförråd

Övrigt

På innergården finns många trevliga platser att socialisera på. Bänkar, gräsmattor och bord att fika vid. Innergården är vackert uppbyggd med rabatter och små träd som skapa en park känsla. I varje hörn av innergården går det små trapphus ner till garaget. Det finns en separat kö för parkeringsplats i garaget. Garageplats kostar 750kr. Cykelförråd, sopsorteringsutrymme och barnvagns förråd finns även i föreningen.

Den omtalade Fajans parken som ska slingra sig genom porslinskvarteren och hela vägen ner till hamnen kommer ligga ett stenkast från lägenheten. Här kommer man kunna träna, spela boll och leka. Kommer vara den optimala platsen för umgänge.

Förening

Namn

Brf Sailor i Gustavsberg

Om föreningen

Föerningen består av 125 lägenheter samt garage.

Antal lägenheter

125

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Gustavsbergs Hamn

Gustavsberg är en unik stadsdel med ett rikt kulturarv. Här har du nära till både Stockholms city och skärgården. Området runt hamnen är vackert redan idag, med småbåtsliv och skärgårdskänsla - men ska utvecklas med fler restauranger, butiker, parker och utbyggd hamnpromenad. I Gustavsbergs centrum finns butiker och service, och Värmdö köpkvarter ligger på cykelavstånd. I Gustavsberg finns också Ekvallens idrottsplats, en skatepark och Gustavsbergsbadet. Gästhamn för båtburna gäster I området finns bra service, skolor och förskolor. I närheten kommer en servicebrygga och gästhamn byggas, perfekt när du har båtburna gäster på besök.

Läs mer om Gustavsbergs här: http://gustavsberg.nu/

Goda kommunikationer
Från Gustavsberg tar du dig in till Slussen med buss på ca 25 minuter. I Gustavsbergs centrum finns ett stort antal busslinjer. Med bil tar det dig ca 20 minuter.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Charlotte Balcker för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte