Strömstarevägen 3, 5 tr

Bilder

  • Såld!

Strömstarevägen 3, 5 tr , Gustavsberg Ösbydalen , Värmdö

Med bästa läget i området, högst upp på gaveln i sydväst, finner vi denna 3:a. Här bjuds på generösa ytor och en härlig balkong med fri utsikt och sol från förmiddag till kväll. Belägen i barnvänligt område med lekplatser och gångväg till Ösbyskolan och flera förskolor. Nära till buss och köpcentrum.

86 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 011 kr inkl värme, VA, kabel-TV, bredband och p-plats
Typ:
Lägenhet
Boarea:
86 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
162
Byggår:
1990
Driftskostnad:
500 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

86 kvm

Rumsbeskrivning

En rymlig trea med trevlig planlösning och ljust gavelläge. Vardagsrum med fönster i två väderstreck, rymligt kök, två sovrum, badrum i bra storlek samt goda förvaringsmöjligheter. Här finns möjligheten att skapa ert drömboende och sätta egen prägel på interiören. Toppläge högst upp i huset med en härlig balkong med fint solläge och vacker utsikt över omgivningarna. Ett bekvämt boende i lugnt och barnvänligt område ett stenkast från busshållsplats och förskola. Välkommen på visning!

Möblerbar hall med avhängningsplats. I hallen finns en klädkammare och ett förråd som erbjuder bra förvaringsmöjligheter. Ljusa tapetserade väggar och ekparkettgolv.

Till höger finner vi två sovrum som ligger helt insynsskyddat med utsikt över trädtopparna. Det största sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng och här finns två dubbla garderober. Båda rummen har ljusa tapetserade väggar och linoleumgolv.

Ljust och trivsamt vardagsrum med gavelläge och generösa ytor. Ljusa tapetserade väggar och ekparkettgolv. Härifrån finns utgången till en härlig balkong med många soltimmar. Underbart läge högst upp i huset med vacker vy över omgivningarna och gott om plats för balkongmöbler och växter.

Stort kök med matplats för större sällskap. Ljusa tapetserade väggar och ekparkettgolv. Vit köksinredning, rostfri diskbänk och vitt kakel ovan arbetsytorna. Utrustningen består av spis med glaskeramikhäll, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys i rostfritt utförande.

Badrum med vitt kakel och blå våtrumsmatta. WC, handfat med kommod, spegel med belysning, handdukstork och badkar på tassar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 5, hiss finns

Avgift

5 011 kr inkl värme, VA, kabel-TV, bredband och p-plats

Driftskostnad

6 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 6 000 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Kostnad för hemförsäkring tillkommer.

Andel i föreningen

2,3587%

Andel av årsavgiften

2,35903%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1990

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 3 mars 2009
Energiprestanda: 139 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Till lägenheten hör ett vindsförråd (drygt 5 kvm).

Förening

Namn

Brf Fågel Blå

Om föreningen

Föreningen består av två flerbostadshus med totalt 44 lägenheter. Föreningen är medlem i Ösbydalens samfällighetsförening. Ekonomisk förvaltning sköts av SBC. Under de senaste åren har månadsavgiften sänkts i tre omgångar. Man har inte planerat någon avgiftsändring eller större underhållsarbeten. Cykel-/barnvagnsförråd och tvättstuga finns på entréplan.

TV och Bredband

Fastigheten är ansluten till kabelnätet (fiber). Kabel-TV grundutbud och bredband ingår i månadsavgiften. Leverantör Telia.

Parkering

Egen parkeringsplats ingår i månadsavgiften.

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

457 kr

Om området

Gustavsberg Ösbydalen

Värmdö är en snabbt växande kommun med dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med närheten till staden. Gustavsberg som är huvudort på Värmdö har förutom dessa attribut även en rik design- och kulturhistoria samt ett brett utbud av fritidsaktiviteter och upplevelser. Sjönära promenader i vacker natur finns längs Farstaviken, Kvarnsjön och Ösby Träsk. Ösbydalen är ett mycket populärt och barnvänligt område med närheten till natur, kommunikationer och service. Marken i Ösbydalen har tidigare ägts av Gustavsbergs fabriker (KF) fram till slutet av 1980-talet då kommunen övertog den för att planera för nuvarande bebyggelse. Det finns fina promenadstråk runt Ösby Träsk, där man även kan ta ett dopp från klipporna.

Barnomsorg och skolor: I Ösbydalen finns flera förskolor. Ösbydalens förskola och den privata förskolan LÄR. I närområdet finns också förskolan Holmviksskogen. Ösbyskolan ligger i Ösbydalen och har ca 750 elever i årskurs F-9. Farstavikens skola - Kvarnberget ligger i centrala Gustavsberg och har elever i årskurs 6-9. Skolan som byggdes 1950 kommer inom ett par år att ha totalrenoverats till toppmodern standard. Den privata skolan LÄR ligger i Hästhagen och har elever i årskurs F-5. För information se www.varmdo.se

Fritidsaktiviteter: Gustavsbergsbadet ligger i Gustavsbergs centrum. Här kan du bland annat motionssimma, äventyrsbada och träna kondition och styrka. Det finns också ett brett utbud av simskolor och babysimkurser. På många ställen finns motionsspår, vandringsleder och elljusspår. Kommunens anläggningar erbjuder även stora möjligheter till inomhussport och fotboll. I Gustavsberg finns även ishall, uterink och konstfrusen bandyplan.

Kommunikation

Mycket bra kommunikationer in till stan. Buss 474 går ofta och tar dig via Gustavsbergs Centrum till Slussen på ca 35 minuter. Närmaste hållplats är Ösbydalen (knappt 200 meter från fastigheten). För mer info se www.sl.se

Närservice

Promenadavstånd till Gustavsbergs Centrum (ca 1,5 kvm) där det finns tillgång till närservice i form av mataffär, apotek, banker, bibliotek mm. I Gustavsberg finns även två större köpcentrum; Värmdö Marknad och Värmdö Köpcentrum med stora matbutiker, restauranger, gym och diverse affärer. På promenadavstånd finns också Gustavsbergs Hamn (www.gustavsbergshamn.se) med caféer, restauranger, kultur, shopping och vårdcentral.

Karta

Hör av dig till Ulrika Andersson för mer information!

Ulrika Andersson

Ulrika Andersson

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-799 96 70

ulrika.andersson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad