Gyllenvägen 11

Bilder

  • Såld!

Gyllenvägen 11 , Gustavsberg Charlottendal , Värmdö

Med lugnt läge på återvändsgata finns detta välplanerade radhus med tre sovrum, både badrum och gäst-wc samt terrass i bästa sydvästläge. Präglat av öppen planlösning, stora fönsterpartier, nya ytskikt, ljus smakfull färgsättning samt soliga terrasser. Idylliskt område med närhet till service, vackra strövområden och insjöbad. Mycket täta bussavgångar till Slussen.

80 kvm, 4 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
80 kvm
Biarea:
6 kvm
Tomtarea:
151 kvm
Byggår:
2006
Driftskostnad:
2 742 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Boarea

80 kvm

Biarea

6 kvm

Rumsbeskrivning

Snyggt moderniserat, perfekt planlösning, soliga uteplatser samt prisvärt med låga driftskostnader! Det här mycket fina boendet har alla dessa parametrar! Dessutom beläget i Charlottendal med närhet till både service och kommunikationer.

Ljus välkomnande hall med stilsäker tapet, grått klinker samt påkostat utrymme för kappavhängning och ELFA-förvaring bakom spegelskjutdörrar. Snyggt badrum med duschhörna i glas, snygg komod, kakel och klinker. Här finns också husets tvättbänk med extra tyst tvättmaskin (Bosch, 2017), torktumlare (Electrolux, 2006) och tvättho.
Vardagsrum och kök i öppen planlösning med nyslipad och vitoljad ekparkett och stora glasade partier mot altaner och trädgård. Funktionellt och välplanerat kök med köksskåp ända upp till tak från Vedum. Exklusiv spis med häll, varmlufts- och inbyggnadsugn (Electrolux), Fläkt (Electrolux 2006), kyl/frys, extra tyst diskmaskin (Siemens, 2014). Rostfri bänkskiva med dubbelho samt exklusiv laminatbänkskiva av det klassiska perstorpssnittet Virrvarr med eklist. Då halva köket är öppet från bänk och upp till tak ger den en naturlig länk till vardagsrummet. Väggarna är ommålade och dessutom vitmålade snickerier, som lister, socklar och trappa vilket förhöjer det fina intrycket. Hela bottenplanet har vattenburen golvvärme.

Luftig trappa leder upp till övre plan. Det övre planet har en mer privat karaktär med tre sovrum, mindre hall samt gäst- WC. Gott om förvaring i form av garderober. Hela övre planet har sammanhängande nytt parkettgolv av vitoljad ek. Det finns flera olika förslag till hur planlösningen på övre plan går att forma efter varje familjs unika behov. Fönsterbrädor av sten.

Ett ljust och trivsamt boende med bra planlösning, gedigna extra materialval och genomgående snyggt parkettgolv. Lättskött tomt med soliga uteplatser. Tryggt och barnvänligt läge på återvändsgata. Välkommen till Gyllenvägen 11 - ett hus att trivas i.

Kabel-tv nät: leverantör ComHem
Bredband: leverantör ComHem. Basleverans ingår i samfällighetsavgiften.
Radonsäkrad platta på mark.

Byggnad

Byggnadstyp

2-planshus

Byggnadsår

2006

Uppvärmning

Fjärrvärme, golvvärme bv, radiatorer öv

Ventilation

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 3 februari 2012
Energiprestanda: 104 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Träpanel
Fönster: 2-glas isoler
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Galvaniserad plåt

Övrigt

En parkeringsplats med el tillhör bostaden.

Fastighetsbeteckning

Gustavsberg 1:286

Övriga byggnader

Förråd om ca 6 kvm i anslutning till entrén, skyddande tak för förvaring av cyklar, trädgårdsverktyg och leksaker.

Ovanligt stort vindsutrymme med gott om förvaringsmöjligheter. Vinden nås genom taklucka i hallen på övre plan.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

32 914 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 8 730 kr
El: 10 781 kr
VA: 6 000 kr
Renhållning: 3 319 kr
Väg, samf: 4 084 kr
Beräknat antal personer: 4

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 292 000 kr, varav byggnadsvärde 991 000 kr

Summa pantbrev

2 635 000 kr

Tomt

Areal: 151 kvm
Tomttyp: trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Trädgård i två väderstreck på båda sidor av huset. Entrésidan i attraktivt sydvästläge med mysigt insynsskydd i form av snyggt plank, förråd och grind. Vidare består den av gräsmatta och hantverksbyggd terrass. Planteringar i form av rhododendron, pion samt spaljeklättrande clematis.

Baksidan nås genom utgång från allrummet och består också av terrass och gräsmatta. Charmiga pallkragar bestående av potatis och jordgubbar. Dessutom fläder, hallon, rönn mm. Morgon och förmiddagssol.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Gustavsberg GA:45, GA:51, GA:55
Förmån, Officialservitut: Vattenledning, 0120-10/67

Andel i samfällighet/GA: Gustavsberg GA:45, GA:51, GA:55
Förmån, Officialservitut: Vattenledning, 0120-10/67

Charlottendalshöjdens samfällighetsförening sköter Kör-och gångytor, parkeringsplatser och gästparkeringsplatser, lekyta, grönområden, dagvattenledningar, belysning samt tv och teleanläggning.

Samfällighetsföreningen ansvarar även för ledningar för spillvatten, regnvatten och dränering.

Det finns extra parkeringsplatser att hyra. Pris utan el 275kr/månaden. Pris med el 468kr/månaden

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övrigt

Lagfartsavgiften är 1,5% på köpeskillingen och betalas av köparen. Expeditionsavgift på 825 kr tillkommer.

Pantbrevskostnad
Om fastigheten skall belånas och befintliga pantbrev inte räcker till får man ta ut nya pantbrev. Kostnaden för detta är 2% av pantbrevsbeloppet. Expeditionsavgift tillkommer.

Om området

Gustavsberg Charlottendal

Välkommen till idyllen Charlottendalshöjden!

Det något upphöjda bostadsområdet beläget söder om Gustavsbergs hamnområde byggdes år 2006 av JM och präglas av radhus, villor och lägenheter av hög kvalité i olika storlekar. Mysigt uppväxt med buskar, lekplats, cykelvägar och en härlig grannsämja. Gyllenvägen är en återvändsgata utan biltrafik. Med närhet till buss, service, natur, hav och sportmöjligheter utgör det ett av Gustavsbergs allra populäraste bostadsområden för såväl unga som äldre. Gustavsberg är vidare en mysig skärgårdsort med närhet till natur och hav på bara 20 minuter avstånd från Slussen och Stockholms enorma stadsutbud.

Möjlighet till båtplats i Farstaviken (Boo Marina alt. Gustavsbergs båtklubb). Promenadavstånd till Gustavsbergs hamn med bistro, café porslinsbutik mm. Närhet till badhus med äventyrsbad, skridskoplan, motionsspår, mm.

Närområdet ger stora möjligheter för friluftsaktiviteter och ett stenkast från bostäderna finns idrottsplatsen Farstaborg samt Gustavsbergs ridhus. I området finns underbara strövområden/motionsspår längs Baggensfjärden och Värmdös härliga natur och gamla bruksområden. Gottholmsrundan: 2,4 km. Tjustviksrundan: 5 km.

Kommunikation

Ca 200 meter till busshållplats med mycket bra direktkommunikationer till och från Slussen, Ca 20 min. Tät trafik under rusningstiderna (5 minut) annars var 10 minut.

Närservice

Promenadavstånd till Värmdö Marknad där det finns gott om affärer såsom; Coop, Plantagen, Biltema, ÖB, Mio m.fl.

Karta

Hör av dig till Jenny Svensk för mer information!

Jenny Svensk

Jenny Svensk

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-766 09 66

jenny.svensk@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad