Skyttevägen 2

Bilder

  • Såld!

Skyttevägen 2 , Gustavsberg Munkmora , Värmdö

Boka privatvisning av denna gavellägenheten på Skyttevägens allra mysigaste område. Njut av direkt sol hela året från inglasad balkong med fri utsikt. Nytt badrum, stort ljust vardagsrum och rymliga sovrum med klädkammare. Trapp är utrustad med handikapp anpassning. Stabil förening där t o m hushållselen ingår. Välkomna!

82 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 789 kr inkl. värme, vatten, hushållsel och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
82 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
314
Byggår:
1969
Driftskostnad:
40 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

82 kvm

Rumsbeskrivning

Invid härlig grönska ligger denna fina gavellägenhet om 82,3 kvm. Genom grönska får man gratis insynsskydd. Lägenheten är ljus med stora fönster i flera väderstreck och en fantastisk balkong. Skicket är bra men kan med enkla medel förändras till toppskick. Denna välplanerade trea på bästa adressen Skyttevägen har verkligen bästa potential för alla som letar en optimal lägenhet med tre rum och kök där allt mer eller mindre ingår i avgiften.
Föreningen är välskött och gemensamhetsanläggning som relaxavdelning, tvättstuga och föreningslokal är en trevlig mötespunkt.

Rumsfördelning:
Entrén är belagd med praktisk plastmatta, väggarna är målade i ljust. Det finns plats för avhängning av ytterplagg och skor och längre ner i hallen finns flertalet garderober med överskåp.

Badrummet ligger i anslutning till hall och entré. Den är nyrenoverad med jacuzzi som idag endast nyttjas som badkar. Väggarna är helkaklade i vitt och golvet i grå klinkers. Ett fönster finns för bästa komfort med rikligt ljusinsläpp. Utrustning: tvättmaskin tvättställskommod med förvaring, handukstork och WC.

Köket ligger efter badrummet och vetter ut mot en magnifik innergård med grillplats, bänkar och härliga körsbärsträd som blommar vackert i majmånad. Väggarna vid matdelen är beklädda med bröstpanel och tapet medans köksdelen är helkaklat i vitt. Köksluckorna är vita. Det finns gott om förvaring i skåpen och bänkskivorna är av mörkt trä. Utrustning; kyl/frys, bänkdiskmaskin, spis och fläkt. Vidare vid matbordet finns det gott om plats för stort bord med sex sittplatser.

Vardagsrummet är stort med fönster åt två väderstreck och utsikt mot park, gräsmatta och mot vacker innergård. Fönsterna är stora och ljuset flödar in. Här bor man verkligen med trädkronorna som skiftar i de olika årstiderna. Väggarna är ljust målade och golvet en vacker stavparkett.

Sovrum finns det två av och båda med laminatgolv och tapetserade väggar. En har dessutom vit och fin bröstpanel. Båda rummen har klädkammare och det ena sovrummet har utgång till en ljuvlig balkong. Inglasad som vetter ut mot park, gräsmattor och delvis parkering. Här kan man njuta dagen lång och fästa blicken långt ut mot ängar norr om Ösby sjöar .

Om behov finns är trappan upp till lägenhet handikapp anpassning vilket är ytterst ovanligt i Gustavsberg. Ring för vidare information om den biten.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 789 kr inkl. värme, vatten, hushållsel och kabel-TV

Driftskostnad

480 kr/år

Driftskostnad, varav

Försäkring: 480 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

I avgiften ingår el, vatten, renhållning och uppvärmning det som tillkommer vid köp av denna bostad är hemförsäkring och ev parkeringsplats.

Andel i föreningen

0,479%

Andel av årsavgiften

0,48%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1969

Uppvärmning

Fjärrvärme, vattenburen via radiatorer

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 1 september 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 144 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Ösby 7:1

Övriga byggnader

Tvättstuga, bastu, cykelförråd, barnvagnsrum. Lokalen vid gaveln på Skyttevägen 6 är en större samlingslokal. Den kan du hyra om du vill ordna sammankomster, barnkalas, eller om du har
övernattningsgäster. Det kostar 500kr för första dygnet och sedan 200kr för påföljande dygn, du kan hyra lokalen max en vecka i taget.I lokalen finns det porslin, bestick, kyl/frys, bord och stolar, soffa, soffbord och en toalett samt dusch.

Övrigt

Inglasad balkong i sydvästläge med vy ut över ängarna norr om Ösby Sjö. Källarförråd ingår

Förening

Namn

Brf Munkmora

Om föreningen

Föreningen består av 11 bostadshus med 239 bostadslägenheter. Husen byggdes på 60-70 talet. Mellan husen finns stora, fina gårdar med lekplatser, sittgrupper och grillmöjligheter. I föreningen finns bastu, samlingslokal och hobbylokal. Det finns även tre tvättstugor som ligger i port 3, 16 och 17.

År 2005-2006 genomfördes en större renovering av husen med ny isolering, ny fasad, ytterbågarna i fönstren byttes och balkongerna byggdes ut.
Samtliga trapphus renoverades 2007. Taken har renoverats 2017. Man har inte planerat något stambyte inom de närmaste 5-10 åren då rören istället spolas kontinuerligt. Månadsavgiften har höjts med 3% från januari 2018 samtidigt som VVS-fonden om 113 kr/mån har avskaffats.

För mer information om föreningen se gärna hemsidan: www.brf-munkmora.se

Organisationsform

Bostadsrättsförening

TV och Bredband

Föreningen har ett avtal med ComHem gällande TV och bredband. TV basutbud och bredband 100/10 Mbit/s ingår i månadsavgiften. För mer info om ComHems utbud se www.comhem.se

Parkering

Det går att hyra p-platser i föreningen. P-plats med el-stolpe kostar 300 kr/mån. P-plats utan el kostar 150 kr/mån.

Ekonomi

Inga planerade avgiftsändringar i nuläget.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Gustavsberg Munkmora

Välkommen till Gustavsberg Munkmora!

Munkmora är ett mycket trevligt bostadsomåde i norra delen av Gustavsberg med blandad bebyggelse. Området är centralt beläget men samtidigt med närhet till natur. I området finns flera förskolor samt Munkmoraskolan.

Sportmässigt har Gustavsberg allt! Det finns badhus med äventyrsbad, motionsbassäng, bubbelpool, bastu, gym och relaxavdelning.
Gustavsberg kan även erbjuda:
Värmdö Hockey med barn och ungdomsverksamhet upp till A-lagsspel samt hockeyfritids, www.varmdohockey.se.
Gustavsbergs IF - Handboll, www.gustavsberghandboll.nu
Gustavsbergs IF - Fotboll, www.gustavsbergsfotboll.se
Gustavsbergs IF -Bandy, www.gustavsbergsbandy.se
Saltsjö Judoklubb I Lugnet kan erbjuda judo och THI-CHI, www.saltsjojudo.se.

Möjlighet till båtplats i Farstaviken (Boo Marina alt Gustavsbergs båtklubb). Promenadavstånd till Gustavsbergs hamn med bistro, café porslinsbutik mm.

Närservice

I Gustavsbergs centrum finner du all tänkbar närservice. Apotek, mataffär, banker, konditoriet Delselius, trevliga Hotell Blå Blom, frisörer, blombutik, djuraffär, systembolaget, hudvårdklinik, folktandvårdsmottagning, restauranger mm.

Parkering

Parkering kostar utan elstolpe 150kr /mån 300kr /mån för med elstolpe

Karta

Hör av dig till Charlotte Balcker för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad