Wilhelm Kåges gata 7 2Tr

Bilder

  • Såld!

Wilhelm Kåges gata 7 2Tr , Gustavsbergs Hamn , Värmdö

Välplanerad och fräsch nyproduktion vid populära porslinskvarteren och Gustavsbergs Hamn. Inflyttning 7:e februari 2018. Högt och fritt läge med stor balkong. Genomgående bra planlösning md genomtänkta och tidlösa materialval. Kontakta mäklaren för mer information!

55 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 571 kr Inkl: Värme, Kallvatten, Kabel-TV, Bredband, Ip-telefoni. (Grundutbud ingår i avgiften).
Typ:
Övrig bostad
Boarea:
55 kvm
Biarea:
0 kvm
Byggår:
2018

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

55 kvm

Rumsbeskrivning

Hall
Plats för ytterkläder och skor. En garderob och ett städskåp, säkerhetsdörr.

Vardagsrum/Kök
Vardagsrum och kök i öppen planlösning med utgång till balkongen som ligger mot Wilhelm Kåges gata . Vitt kök med vita släta luckor, kök från Ballingslöv. Skåp över arbetsbänk med spotlights under. Bänkskiva av laminat med vitt kakel ovan bänkskiva. Köket är maskinellt fullutrustat med kyl och frys, diskmaskin med integrerad kökslucka, varmluftsugn, induktionshäll med spisfläkt i skåp, microvågsugn, samtliga maskiner är rostfria. Bra med arbetsytor och förvaring.

Sovrum
Med två fönster, 2st garderober och ett linneskåp.

Badrum
Vitt helkaklat badrum med ljust grått klinkergolv med golvvärme. Vit kommod med låda under handfat, spegel över och belysning. Dusch med glasad duschvägg. Wc, arbetsbänk med vita skåp ovanför, tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk.

Övrigt
Vitlaserad ekparkett på golven och vitmålade väggar. Vita släta innerdörrar och vita socklar.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Gustavsberg 1:491

Övriga byggnader

Förråd till lägenhet finns på vinden.

Förening

Namn

Brf Domino i Gustavsberg

Om föreningen

Brf Domino i Gustavsberg består av fem trapphus med 4 våningar och totalt 111 lägenheter i storlekarna 1-4 rok med fransk balkong, balkong eller uteplats. Tillsammans med Brf Sailor har man en gemensamhetsanläggning med en stor gemensam innergård med gräsytor, planteringar, boulplan, uteplatser och plats för cyklar. Gemensamt garage under innergården. På gården finns 2 mindre hus med nedgång till garaget med trappa och hiss, i samma byggnad finns cykelförråd. Separat kö med tillgång till 64 p-platser i garage under fastigheten.

Föreningen har en stor och fin innergård som upplevs som påkostad och erbjuder lekplats. Precis intill dessa hus byggs Blå Blomparken som kommer att bli områdets lugna oas och rekreationsplats. På promenadavstånd finns Gustavsbergs hamn med båtplatser och i området finns affärer, förskolor och skolor, vårdcentral och mycket goda kommunikationer in till stan.

I Gustavsberg och Porslinskvarteren blandas anrik industrikultur med nybyggaranda. Här växer en ny Skärgårdstad fram med tillgång till muséum, konsthallar och ateljéer och trevliga restauranger samt caféer. Även natur och aktivitet har sin givna plats i både skog och skärgård. Här kan du njuta av skärgårdsliv med båt, flera golfbanor och en fantastisk natur med flera badplatser. Värmdö är en aktiv sportkommun med både fotboll, bandy, ishockey och tennis mitt i Gustavsberg.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

111

Parkering

Parkering i garage kostar ca 750 kr/mån.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Om området

Gustavsbergs Hamn

Gustavsberg är en unik stadsdel med ett rikt kulturarv. Här har du nära till både Stockholms city och skärgården. Området runt hamnen är vackert redan idag, med småbåtsliv och skärgårdskänsla - men ska utvecklas med fler restauranger, butiker, parker och utbyggd hamnpromenad. I Gustavsbergs centrum finns butiker och service, och Värmdö köpkvarter ligger på cykelavstånd. I Gustavsberg finns också Ekvallens idrottsplats, en skatepark och Gustavsbergsbadet. Gästhamn för båtburna gäster I området finns bra service, skolor och förskolor. I närheten kommer en servicebrygga och gästhamn byggas, perfekt när du har båtburna gäster på besök.

Läs mer om Gustavsbergs här: http://gustavsberg.nu/

Goda kommunikationer
Från Gustavsberg tar du dig in till Slussen med buss på ca 25 minuter. I Gustavsbergs centrum finns ett stort antal busslinjer. Med bil tar det dig ca 20 minuter.

Kommunikation

Buss till slussen tar (ca 30 min), Bra kommunikationer med flertalet bussar från Gustavsberg in till slussen.

Närservice

Närhet till Gustavsbergs hamn med restauranger apotek ,gym, vårdcentral och mataffär. Inom 10 minuters promenad ligger Gustavsbergs centrum med konditori ,systembolag, apotek , restauranger. Värmdö marknad ligger också i närheten med flertalet stora affärer.

Parkering

Varmgaraget är beläget under gården. Kö kan förekomma. På gården finns 2 mindre hus med nedgång till garaget med trappa eller hiss.

Karta

Hör av dig till eller Fredrik Bremberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad