Tallskogsvägen 22

Bilder

  • Såld!

Tallskogsvägen 22 , Barnvik , Värmdö

Stor familjevilla med generösa sällskapsytor och härligt kök. Huset är högt placerat med altan i sydvästläge. Möjlighet till uthyrningsdel alt hemmakontor på suterrängplan. Exklusivt garage och gott om uppställningsyta på tomten. Här bor du lantligt i en trevlig samfällighetsförening med båtklubb.

227 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
227 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
2 615 kvm
Byggår:
1970
Driftskostnad:
2 824 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 5 sovrum

Boarea

227 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN

Inbjudande hall med avhängningsplats för ytterkläder och skor. Vitmålade väggar, vitmålad bröstpanel, mönstrad fondtapet och ljus klinker. Till höger finns en gästtoa med fönster. Vitmålade väggar, fondtapet, vitt kakel vid handfatet och vitt klinkergolv. WC och handfat.

Stort, härligt kök i lantlig stil med mycket gott om arbetsytor och förvaring. Fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Ljus skåpinredning med vitrindel, vitt kakel, rostfri diskbänk och arbetsbänkar i mörk laminat. Köksö med mindre vask och inbyggd hylla med plats för kokböcker. Vita väggar och ljus klinker. Utrustningen består av spishäll, vit fläktkåpa, diskmaskin, inbyggd ugn och mikrovågsugn samt kyl och frys i fullhöjd.

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger generösa sällskapsytor och gott om plats för middagsbjudningar. Härligt ljusflöde från flera fönster och utgång till altandäck på gaveln. Öppen spis med insatskassett ger både mysfaktor och skön värme. Öppet mot biblioteksdel med platsbyggda hyllor och utrymme för arbetshörna. Vita väggar och ekparkett. Mörkt klinkergolv invid öppna spisen.

Intill biblioteket finns ett mindre rum som passar utmärkt som gästrum. Ljus tapet och ekparkett.

ÖVRE PLAN

Övre hall med takfönster och öppet till nock med synliga takbjälkar. Vitmålad träpanel i tak, vita väggar och plankgolv. Här finns en klädkammare.

Det finns två mindre sovrum, varav ett med takfönster och ett med fönster mot gaveln. Det finns dessutom ett större sovrum som lämpar sig utmärkt som master bedroom. Ett ljuvligt rum med öppet till nock med synliga takbjälkar och inbyggd förvaring längs kattvindarna. Vitmålad träpanel i tak, ljus tapet och plankgolv.

Badrum med snedtak, vita väggar, grön mosaik vid handfatet och ljus mosaik på golvet. WC, handfat, duschhörna och två stativ med trådbackar.

SUTERRÄNGPLAN

Suterrängplan nås via trappa och egen ingång. Lämpar sig utmärkt för tonåringen, hyresgästen eller egna företagaren. Hall med bra förvaringsutrymme och inre hall med skjutdörrsgarderober som erbjuder ännu mer förvaring. Det finns även en städskrubb och en toa med vita väggar, brunt kakel och ljus mosaikgolv. WC, handfat med stor kommod i ek och handdukstork. Rymligt sovrum skjutdörrsgarderob, vita väggar och ekparkett.

Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, rostfri tvättbänk med ho, vaskskåp och tråbackar. Vita putsade väggar och ljus klinker. Innanför tvättstugan finns ett förvaringsutrymme. Bredvid tvättstugan finns ett teknikrum med plats att hänga tvätt. Badrum med fönster och ingång till vedeldad bastu. Vit och blå mosaik på väggar och schackrutigt klinkergolv i vitt och svart. Inbyggt badkar, handfat och dusch.

Byggnad

Byggnadstyp

1,5-plansvilla med suterrängplan

Byggnadsår

1970 1991

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Beställd.

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Lättklinker
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: Isolerglas (äldre fönster suterrängplan)
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt

Övrigt

AREA
Bruttoarea: 255 kvm (säljarens information). Bruttoarea utgörs av mätvärda delar av våningsplan, begränsad av omslutande byggnadsdelars utsida eller annan angiven begränsning för mätvärdhet.
Taxeringsinformation: 135 kvm boarea och 135 kvm biarea

FIBER
Fiber planeras att dras in sommaren 2019. Köparen ombesörjer beställning och står för kostnaden.

UPPVÄRMNING
Frånluftsvärmepump. Vattenburna radiatorer på övre plan och suterrängplan. Vattenburen golvvärme på entréplan.

Fastighetsbeteckning

Barnvik 1:181

Övriga byggnader

Exklusivt garage med förvaringsloft.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

33 899 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 22 731 kr
VA: 5 941 kr
Renhållning: 1 227 kr
Väg, samf: 4 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Kostnad för hemförsäkring tillkommer.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 833 000 kr, varav byggnadsvärde 875 000 kr

Summa pantbrev

4 250 000 kr

Tomt

Areal: 2 615 kvm
Tomttyp: natur/trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Härlig tomt med stora gräsytor för lek och spel. Den övre delen av tomten består mest av naturmark. Det finns gott om uppställningsplats för bilar och båt. Huset är högt placerat med stort altandäck i vinkel i soligt sydvästläge. Här har man en fin vy över omgivningarna.

Vatten/avlopp

Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Barnvik GA:1
Förmån, Avtalsservitut: Badplats mm, 01-IM4-68/209A
Förmån, Avtalsservitut: Parkeringsplats, 01-IM4-68/209B

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Barnvik

Barnvik är ett naturskönt område beläget på östra delen av Fågelbrolandet med Bullandö Marina på andra sidan fjärden och i nära anslutning till skärgårdssamhällena Djurö och Stavsnäs. Med fantastisk havsfjärd, skog, ängar och badvänliga sjöar utgör Barnvik den idealiska platsen för alla som vill bo vackert i närheten av havet och i harmoni med naturen. Det finns gott om badmöjligheter i området, dels barnvänligt bad i Barnvikssjön och dels havsbad i Saltsjön med strand, brygga med badstege och egen båtplats. Det finns även ett fint insjöbad i Kroksjön och badklippor i Friden. I samfälligheten finns även tennisplan och fotbollsplan. Historiskt sett omnämns Barnvik redan i senmedeltida skrifter men började bebyggas ordentligt omkring sekelskiftet, då främst genom sommarstugor. Barnviks by är än idag präglat av just den här äldre och vackra bebyggelsen. Vidare är Barnvik idag ett populärt område för såväl fritids- som permanentboende. Närhet till såväl Strömma Kanalbar som restauranglivet på Sandhamn (nås med skärgårdsbåt från Stavsnäs om du inte har egen båt). På Djurö och i Stavsnäs finns all tänkbar närservice och ca 2 mil från Barnvik in mot Stockholm ligger Värmdö köpcentrum med stort serviceutbud. På Djurö ligger den vackert belägna kursgården Djurönäset där det går att bada, basta och relaxa. Välkommen att trivas i Barnvik!

Kommunikation

Bra kommunikationer med buss till Slussen (busslinje 433 och 434).

Karta

Hör av dig till Ulrika Andersson för mer information!

Ulrika Andersson

Ulrika Andersson

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-799 96 70

ulrika.andersson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad