Chamottevägen 15

Bilder

  • Såld!

Chamottevägen 15 , Gustavsbergs Hamn , Värmdö

Välkommen till denna välplanerade 3:a med fin uteplats i söderläge. Stora fönster med fint ljusinsläpp, plats för middagsbord och stort vardagsrumsmöblemang. Här finns gott om plats för både familj och middagar med vänner och bekanta.
De fina materialvalen i ljusa färger ger en härlig stämning i boendet. Närheten till Gustavsbergs hamn med restauranger, affärer och mysiga caféer gör att du bor centralt men ändå med närhet till fina promenadstråk längst med vattnet samt den härliga naturen.

72 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 296 kr Inkl värme, vatten, (kabel-TV,bredband basutbud).
Typ:
Lägenhet
Boarea:
72 kvm
Våning:
0, hiss finns
Lägenhetsnummer:
303
Byggår:
2017
Driftskostnad:
250 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

72 kvm

Rumsbeskrivning

Hall
Lagom stor hall som öppnar upp mot ett stort vardagsrum med öppenplanlösning mot köket, I hallen återfinns en rymlig skjutdörrsgarderob.

Vardagsrum/Kök
Den öppna planlösning med gott med plats för både soffgrupp och matbord är optimal. Köket består av vita köksluckor och kombinerad kyl/frys, stora långa bänkskivor i laminat skapar mycket arbetsutrymme. Vidare finns induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn, integrerad diskmaskin och vitt kakel ovan bänk.
I anslutning till kök vardagsrum finns en trevlig möblerbar hall där badrummet återfinns och innanför hallen ligger "masterbedroom"

Sovrum "masterbedroom"
Rymligt och ljust med gott om pltas för stor säng och övrig möblering. Rummet är utrustat med tre garderober för bästa förvaring och har en utgång till uteplatsen.

Sovrum invid hall entré
Har plats för säng och skrivbord.

Badrum
Rymlig badrum med plats för lättare möblering. Väggarna är av vitt kakel, golvet är belagt med svart klinker och har golvvärme. I taket finns spotlights och det finns duschhörna, kommod,tvättmaskis, torktumlare och skåp ovanför arbetsbänk.

Uteplats
Ljuvlig uteplats belagd med betongplattor I direkt söderläge med plats för loungemöbler. Uteplatsen har en bokhäck och en skärm som avgränsar in till grannar

Övrigt
Ljus lägenhet en trappa upp från vägen och markplan vid uteplats. Genomgående parkettgolv och vitmålade väggar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 5, hiss finns

Avgift

4 296 kr Inkl värme, vatten, (kabel-TV,bredband basutbud).

Driftskostnad

3 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Försäkring tillkommer.

Andel i föreningen

1,4381%

Andel av årsavgiften

1,43806%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Gustavsberg 1:482

Övriga byggnader

Förråd på vinden. I föreningen finns barnvagns/rullstolsrum/cykelförråd. På föreningens tomtmark finns stolar, bänkar, bord samt en sandlåda för dom små. En stor lokal finns som föreningen kan välja att hyra ut.

Förening

Namn

Brf Glasera Porslinsfabriken

Om föreningen

I populära Porslinskvarteren har IKANO Bostad uppfört flerbostadshus i Brf Glasera Porslinsfabriken som består av flera byggnader. Byggnaderna ligger på Chamottev. 13, 15, 17, 19 samt Stig Lindbergs Gata 12 i Gustavsberg. Föreningen utgörs totalt av 84 lägenheter och med en boareal om 4.800kvm samt 65kvm lokalyta. Alla byggnader har fiber och kan anslutas till internet eller Kabel-TV genom Comhem. Grundutbud för Kabel-TV ingår. Möjlighet till parkering i föreningens garage finns, separat kö. Föreningen erbjuder även barnvagn- /rullstolsrum.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

84

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Gustavsbergs Hamn

Gustavsberg är en unik stadsdel med ett rikt kulturarv. Här har du nära till både Stockholms city och skärgården. Området runt hamnen är vackert redan idag, med småbåtsliv och skärgårdskänsla - men ska utvecklas med fler restauranger, butiker, parker och utbyggd hamnpromenad. I Gustavsbergs centrum finns butiker och service, och Värmdö köpkvarter ligger på cykelavstånd. I Gustavsberg finns också Ekvallens idrottsplats, en skatepark och Gustavsbergsbadet. Gästhamn för båtburna gäster I området finns bra service, skolor och förskolor. I närheten kommer en servicebrygga och gästhamn byggas, perfekt när du har båtburna gäster på besök.

Läs mer om Gustavsbergs här: http://gustavsberg.nu/

Goda kommunikationer
Från Gustavsberg tar du dig in till Slussen med buss på ca 25 minuter. I Gustavsbergs centrum finns ett stort antal busslinjer. Med bil tar det dig ca 20 minuter.

Kommunikation

Bussar går i närheten och tar er till slussen på (ca 30min).

Närservice

Mataffär finns inom 5 min promenad, likaså apotek, gym, frisörer, restauranger och caféer. Inom 10-15 min promenad ligger Gustavsbergs centrum med systembolag, mataffär, restauranger. Värmdö marknad ligger också i närheten med bl a Citygross, Plantagen, Biltema och ännu fler affärer.

Parkering

Parkeringsgarage finns i närheten ,kö kan förekomma.

Karta

Hör av dig till Charlotte Balcker för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad