Hjalmar Olsons Väg 23

Bilder

Utgångspris

4 995 000 kr

Bevaka slutpriset

Hjalmar Olsons Väg 23 , Gustavsberg Farsta Slottsvik , VÄRMDÖ

Välkommen in i det här fantastiskt fint belägna huset! Längst in på återvändsgata och granne med allmänning med lekplats under ekar! Njut av uteplatser i alla sollägen, garage, förråd, lusthus och härlig trädgård. Dessutom gångavstånd till viken, förskola, affärer, buss och vacker natur! Idealisk interiör med stort vardagsrum med burspråk, fyra sovrum, två badrum och separat tvättstuga. Ett hem att trivas i!

123 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
5 670 kr inkl. renhållning, yttre underhåll, kabel-TV (basutbud)
Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
123 kvm
Biarea:
0 kvm
Lägenhetsnummer:
23
Byggår:
1999-2000
Driftskostnad:
2 083 kr/månad
Utgångspris:
4 995 000 kr

Mer information

Visningar

Kontakta fastighetsmäklaren för privat visning!

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

123 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen in i det här fantastiskt fint belägna huset! Längst in på återvändsgata och granne med allmänning med lekplats! Njut av uteplatser i alla sollägen, garage, förråd, lusthus och härlig trädgård. Idealisk interiör med stort vardagsrum med burspråk, fyra sovrum, två badrum och separat tvättstuga. Ett hem att trivas i!

Entréplan:
Hall med klinkergolv och god förvaring i form av garderober med spegelskjutdörrar. Ljust och välplanerat kök i originalskick med vita luckor, vitt kakel och bänkskiva av laminat. Gavelfönster för ljusinsläpp. Vitvaror i form av kyl, frys, diskmaskin (Miele, ca 2015), spis, fläkt. Gott om förvaring i skåp och lådor. Kallskafferi mot ytterväggen. Öppet in till vardagsrummet som ger ännu mer ljusinsläpp och ordentlig plats till både matbord och sittgrupper. Två entrédörrar ut i trädgården. Genomgående ekparkett. Helkaklat duschrum med dusch, handfat, spegelskåp och WC. Separat tvättstuga med tvättmaskin (Bosch, 2013), torktumlare (Electrolux, 2006), arbetsbänk och frånluftsvärmepanna (Nibe 2018).

Övre plan:
Snygg trappa upp till övre plan som består av fyra sovrum, klädkammare och helkaklat badrum med badkar, golvvärme, WC, handfat. Sovrummet med fransk balkong går lätt att göra om till ett allrum istället.

Byggnad

Byggnadsår

1999-2000

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump till vattenburen golvvärme och elradiatorer

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 7 december 2009
Energiprestanda: 92 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Gustavsberg 1:116

Övriga byggnader

Garage och förråd som tillhör huset.
Lusthus
Parkeringsplatser framför garaget
Inramande staket och spaljéer
Automatisk markis
Mysig plats i egen syrénberså på kullen

Förening

Namn

Brf Slottsgläntan

Om föreningen

Fastigheterna som byggdes 1999-2000 är ritade av arkitekt Smedmark och består av 8 flerbostadshus i 2 våningar och 29 småhus. Antalet medlemslägenheter i föreningen är 45 st, fördelat enligt följande:
8 st 2 rok
16 st 3 rok
15 st 5 rok
6 st > 5 rok

Föreningen har bredband via Com Hem.
Kabel-TV basutbudet från ComHem ingår i avgiften.
I avgiften ingår även renhållning, samfällighetsavgift, gatukostnader samt skötsel av tak, fasader etc.

Alla som har fått en ny värmepanna installerad får ett tvåårigt serviceavtal med Energivärme. Felanmälan sker direkt till Energivärme av lägenhetsinnehavaren.

Om det uppstår ett fel i värmesystemet efter det att avtalet med Energivärme har gått ut eller som inte täcks av Energivärmes åtagande så står lägenhetsinnehavaren för den kostnaden.

Föreningen ordnar kräftskiva varje år för medlemmar.

Överlåtelseavgift betalas av säljaren. 2,5% av prisbasbeloppet.
Pantsättningsavgift betalas av köparen. 1% av prisbasbeloppet.

Mer info om området finns även under: http://www.farstaslottsvik.nu/

Organisationsform

Bostadsaktiebolag

Renoveringar

Föreningen håller på att måla om husen och planen är att det blir klart under 2019. Föreningen håller också succesivt på med att byta ut värmepannorna.

Ekonomi

Om avgiften kommer att höjas ytterligare med anledning renoveringar och höjda räntor är ännu inte bestämt.

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Kontaktperson

Ordf. Anders Steninger

Telefon

08-57034876

Om området

Gustavsberg Farsta Slottsvik

Farsta Slottsvik är beläget i hjärtat av Gustavsberg på Farstavikens södra strand. Området är mycket populärt för såväl boende som vistelse! Det är i Farsta Slottsvik som Gustavsbergs anrika fabriksområde ligger och som idag är ett välbesökt utflyktsmål för många bestående av butiker, hotell, porslinsmuseum, caféer, och restauranger. Vidare har Farsta Slottsvik Gustavsbergs kanske allra bästa läge framförallt med tanke på närheten till hav, natur och kommunikationsmöjligheter till Stockholm. Kontakten med havet är påtaglig genom vackra Farstaviken. Ta ett dopp från områdets badbrygga eller ha segelbåten belägen vid områdets båtbrygga. Möjlighet finns till både båtplats och uppläggning! Naturmässigt är det framförallt området som sträcker sig något väster om Farsta Slottsvik och ända ut till Baggensfjärd som erbjuder härliga strövupplevelser. Det finns två förberedda slingor på vardera 3 km och 5 km - perfekta för såväl promenad som löptur. Den 200 år gamla herrgårdsparken Engelska parken är också en del av Farsta Slottsvik och mycket vacker och spännande att t ex picknicka i en varm vårdag. Som sagt erbjuder även området mycket goda kommunikationsmöjligheter till Slussen med bussar som avgår i stort sett var tionde minut. Bussen tar ca 25 minuter.

Gustavsbergs porslinsfabriksområde utgör idag kulturhistoriska kvarter med bl a de vackra gamla packhusen och tornhuset närmast viken. Området efter fabriksområdet var under disponent Odelbergs tid ett lantbruksområde. Från den tiden finns Oxstallet kvar som idag ingår i Farsta slottsviks samfällighet och utgör samlingslokal. I slutet på 1990-talet började JM att bebygga området och det har sedan dess bara växt.

Ur sportsynpunkt är Gustavsberg idealisk för barn och ungdomar. Alla tänkbara sporter är representerade och det nya äventyrsbadhuset utgör en favoritplats på fritiden. Vidare finns även all tänkbar service i form av mataffär, banker, bra skolor och förskolor, vårdcentral mm representerat i Gustavsberg.

Värmdö är en snabbt växande kommun kanske just på grund av dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med dess närhet till staden. Gustavsberg, som är huvudort på Värmdö har alla dessa attribut; Närhet till storstad, vacker skärgårdsnatur och dessutom unik kulturhistoria i form av det anrika fabriksområdet. Välkommen att trivas i Gustavsberg och Farsta Slottsvik!

Vill du ha mer information om kommunal service i Värmdö kan du kontakta Värmdö kommun på telefon 08-570 470 00 eller gå in på www.varmdo.se

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Jenny Svensk för mer information!

Jenny Svensk

Jenny Svensk

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-766 09 66

jenny.svensk@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad