Ebbalundsvägen 13

Bilder

  • Såld!

Ebbalundsvägen 13 , Gustavsberg Höjdhagen , Värmdö

Högt beläget brf-radhus, 133 + 24 kvm, 5-6 rok, byggår 2009 präglad av snygg arkitektur i vacker natur. Njut interiörmässigt av stora fönsterpartier i tre väderstreck, stilrena materialval, värmande kamin i cortenstål och fantastisk rymd. Stor takterrass med utblick över Höjdhagen. Två balkonger, skyddad patio samt uteplats med gott om plats för både lek och studsmatta. Nära till service, kommunikationer, skolor och förskolor.

133 kvm, 6 rok

Månadsavgift:
5 478 kr exkl drift, inkl vägarna, sopor, parkering, del av fiber
Typ:
Radhus
Boarea:
133 kvm
Biarea:
24 kvm
Byggår:
2009
Driftskostnad:
2 316 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum

Boarea

133 kvm

Biarea

24 kvm

Rumsbeskrivning

157 kvm består av boarea 133 kvm + biarea 24 kvm, biarea består av invändiga förråd/kontor/musikrum

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

5 478 kr exkl drift, inkl vägarna, sopor, parkering, del av fiber

Driftskostnad

27 800 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 12 000 kr
El: 9 600 kr
VA: 6 000 kr
Övrigt: 200 kr

Kommentar

All drift inkl tv och fiber ca 2 500 kr/mån

Andel i föreningen

9,4595%

Byggnad

Byggnadstyp

3-vånings radhus

Byggnadsår

2009

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 maj 2017
Energiklass: F
Energiprestanda: 92 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Parkeringsplats utanför dörren med motorvärmare vilket ingår i avgiften. Stort uteförråd i länga på 9 kvm hör till huset.

Fastighetsbeteckning

Östra Ekedal 1:263

Förening

Namn

Brf Ebbalund

Om föreningen

Bostadsrättföreningen registrerades 2007 och består av 13 st radhus som är upförda 2008 samt 2009. Total bostadsyta i föreningen uppgår till 1 406 kvm med följande fördelning:

4 st , 91 kvm
5 st, 102 kvm
4 st 133 kvm

På fastigheten finns två förrådslängor, parkeringsplatser och lekplats.

Antal lägenheter

13

TV och Bredband

I föreningens avgift ingår del i fiber med hastighet 200/200 samt Telias basutbud. Tillkommer 250 kr/mån som betals av bostadsrättsägaren.

Parkering

Gratis parkering med el invid huset.

Kontaktperson

Ordförande Jonas Krook

Telefon

070-1680434

E-post

krookarna@gmail.com

Om området

Gustavsberg Höjdhagen

Höjdhagen är belägen mycket centralt i Gustavsberg och är ett område bestående av kulturhistoriska bostadshus integrerat med idylliska skogsområden!
Området Höjdhagen ingår i den del av Gustavsberg som staten har pekat ut som en s k riksintressant kulturmiljö och är enligt många ett av den moderna arkitekturens landmärken i Sverige.

Byggnaderna i Höjdhagen ägdes traditionellt av Porslinsfabriken och är till stor del ritade av KF-arkitekten Olof Thunström. Fastigheterna präglas även av de uppväxta men öppna trädgårdarna. Husen har även fogats in i naturen på ett varsamt sätt och med skärgårdsklipporna som en naturlig del.

Höjdhagens östra del präglas även av äldre bebyggelse bl a innan Thunströms tid. De vackra bruksgatorna Grindstugatan, Skeviksgatan och Höjdgatan är exempel på det. Längst med den gamla landsvägen in till Stockholm finns även det gamla apoteket och det praktfulla torpet Ebbalund. Bakom torpet slingar sig Ebbalundsvägen upp mot höjden. Vägen ligger skyddad och omgivet av grönska.

I området finns den anrika och vackra Ekedalskolan (förskoleklass till årskurs 5) också präglad av byggnader från olika årtionden och en storslagen utsikt över Farstaviken. Huset på Höjdhagsvägen 1 ligger nära Ekedalskolan. Skola är bra att ha som närmsta granne då det är tyst och lugnt på kvällar och helger. Sport och naturmässigt bjuder Höjdhagen på motionsspår, golfbana och närhet till badklippor och härlig skog.
Gustavsbergs centrum med all tänkbar service ligger i direkt anslutning till Höjdhagen och genom en kort promenad nås det anrika porslinsfabriksområdet med restauranger, café och ateljer.
Bussar går från hållplatserna Höjdhagen, Östra Ekedal, Farstaviken och Gustavsbergs centrum och färden till Slussen tar ca 20 minuter.

Att vandra runt i Höjdhagen är en alldeles speciell upplevelse i och med all den äldre vackra bebyggelsen i kombination av vacker kuperad natur. Välkommen att trivas i Gustavsbergs praktfulla område Höjdhagen!

Värmdö är en snabbt växande skärgårdkommun mycket på grund av kommunens idealiska läge med närhet till både stad och hav! Gå gärna in på www.varmdo.se

Karta

Hör av dig till Susanne Rylander för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad