Strömstarevägen 18

Bilder

  • Såld!

Strömstarevägen 18 , Gustavsberg Ösbydalen , VÄRMDÖ

Ljus och fräsch 3:a med stor uteplats vid entrén och balkong i bästa sydvästläge. Bostaden har genomgått en omfattande renovering under 2016. Möjlighet finns att inreda vinden. Beläget i barnvänligt radhusområde med lekplatser och gångväg till Ösbyskolan och flera förskolor. Nära till buss och köpcentrum.

87,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 887 kr inkl värme, VA och parkeringsplats
Typ:
Lägenhet
Boarea:
87,5 kvm
Våning:
Byggår:
1991
Driftskostnad:
1 250 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

87,5 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till detta trivsamma bostadsområde med lägenheter i rödmålade radhuslängor. Bostaden bjuder på 3 rum och kök i två plan med egen ingång. Under förra året genomgick lägenheten en omfattande renovering och bjuder idag på en enhetlig färgskala i vitt, grått och blått. Stor uteplats vid entrén med gott om plats för sittgrupp och en våning upp finns en härlig balkong i bästa sydvästläge. Njut av sol från morgon till sen eftermiddag. Bygglov finns för inredning av vinden (se Dokument). Området är lugnt och barnvänligt med gångvägar mellan husen och närhet till förskolor, skola och grönområden.

ENTRÉPLAN

Välkomnande hall med ljusinsläpp från fönster. Här finns avhängningsplats för ytterkläder, två garderober och ett inbyggt förråd under trappan. Vit/grå randig tapet och silvergrå pärlspont på vägg samt golv med stenmönster.

ÖVRE PLAN

Väggar och trappa är tapetserade med en vit/grå randig tapet och den övre delen pryds av en blommig fototapet. Övre hall med vit/grå randig tapet och vitmålat golv. Här finns en lucka som leder upp till vinden, där det finns gott om plats för förvaring.

Det finns två sovrum i lägenheten. Direkt till vänster finns ett sovrum med utgång till balkong. Vit/blå randig tapet och askparkett. I det andra sovrummet finns garderober på två väggar. Vit/blå randig tapet och vitmålat golv.

Vardagsrum med lättmöblerade ytor och stort fönsterparti som bjuder på fri vy. Vit/grå randig tapet och vitmålat golv.

Ljust, härligt kök med rymlig matplats och fint ljusinsläpp från stort fönsterparti. Vit skåpsinredning, vitmålad arbetsbänk och vit ho. Vit/grå randig tapet med fondtapet i vitt och blått. Ovan arbetsytorna är väggarna tapetserade med silvergrå tapet och en mönstrad tapet i vita och blå toner. Utrustningen består av vit spishäll, vit varmluftsugn, vit mikrovågsugn, fläktkåpa i rostfritt utförande, integrerad diskmaskin och integrerad kyl/frys.

Rymligt badrum med kakel som klätts med dekor i vitt, svart och gråmelerat mönster. Våtrumsmatta på golvet som täcks av grå plattor och trätrall. WC, handfat med svart kommod, spegelskåp med belysning, väggskåp, badkar på tassar, tvättmaskin och torktumlare.

Övrigt: Möjlighet finns att dela av vardagsrummet om man önskar få ett extra sovrum. Det finns även möjlighet att inreda vinden. Observera att det krävs bygglov från kommunen samt tillstånd från bostadsrättsföreningen.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

5 887 kr inkl värme, VA och parkeringsplats

Driftskostnad

15 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 15 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Kostnad för hemförsäkring tillkommer.

Andel i föreningen

1,49926%

Andel av årsavgiften

1,49926%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1991

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 23 december 2008
Energiprestanda: 128 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Lägenheten har genomgått en omfattande renovering under de senaste åren:
2016: Fjärrstyrd markis till balkongen, målning/tapetsering av väggar och golv, nytt golv i ena sovrummet, nya garderober, totalrenovering kök, ny inredning/utrustning i badrum (badkar, skåp, handfat med kommod, tvättmaskin och torktumlare m.m.) och nytt staket framför entrén.
2014: Nya innerdörrar.

Förening

Namn

Brf Blå Kontur

Om föreningen

Föreningen består av 7 flerbostadshus i två våningar med 40 lägenheter med egen ingång på Strömstarevägen samt 4 radhus på Blåmesvägen. Totalt 44 hushåll. Föreningen ingår i två samfälligheter (Ösbydalens samfällighetsförening och Blå Konturs samfällighetsförening). Ekonomisk förvaltning sköts av ISS.

I föreningen finns en gemensam grovtvättstuga och samlingslokal. I lokalen finns pentry med kylskåp, glas och porslin. Den är möblerad med soffor, fåtöljer, bord och stolar. Det finns dessutom ett pingisbord och TV. I föreningen finns också ett cykelrum, tre soprum och två redskapsförråd där man kan låna trädgårdsredskap.

Man har inte planerat några avgiftsändringar. Målning av husfasader har skett 2017 och sista huslängan kommer att målas våren 2018. Läs gärna mer om föreningen på deras hemsida.

TV och Bredband

Fastigheten är ansluten till ComHem. Det analoga TV-utbudet ingår i avgiften. För tillägg av TV, telefoni och bredband kontakta ComHem.

Parkering

Egen parkeringsplats ingår i månadsavgiften. Vill man hyra elstolpe kostar det 150 kr/mån. Det finns ett antal gästparkeringsplatser på Strömstarevägens yttre parkering samt några på Blåmesvägens parkering.

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Gustavsberg Ösbydalen

Värmdö är en snabbt växande kommun med dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med närheten till staden. Gustavsberg som är huvudort på Värmdö har förutom dessa attribut även en rik design- och kulturhistoria samt ett brett utbud av fritidsaktiviteter och upplevelser. Sjönära promenader i vacker natur finns längs Farstaviken, Kvarnsjön och Ösby Träsk. Ösbydalen är ett mycket populärt och barnvänligt område med närheten till natur, kommunikationer och service. Området ligger mellan Gustavsbergs centrum och Mölnvik. Marken i Ösbydalen har tidigare ägts av Gustavsbergs fabriker (KF) fram till slutet av 1980-talet då kommunen övertog den för att planera för nuvarande bebyggelse. Det finns fina promenadstråk och grönområden runt Ösby Träsk, där man även kan ta ett dopp från klipporna.

Barnomsorg och skolor: I Ösbydalen finns flera förskolor. Ösbydalens förskola och den privata förskolan LÄR. I närområdet finns också förskolan Holmviksskogen. Ösbyskolan ligger i området och har ca 750 elever i årskurs F-9. Farstavikens skola - Kvarnberget ligger i centrala Gustavsberg och har elever i årskurs 6-9. Den privata skolan LÄR ligger i Hästhagen och har elever i årskurs F-5. För information om barnomsorg se www.varmdo.se

Fritidsaktiviteter: Gustavsbergsbadet ligger i Gustavsbergs centrum. Här kan du bland annat motionssimma, äventyrsbada och träna kondition och styrka. Det finns också ett brett utbud av simskolor och babysimkurser. På många ställen finns motionsspår, vandringsleder och elljusspår. Kommunens anläggningar erbjuder även stora möjligheter till inomhussport och fotboll. I Gustavsberg finns även skatepark, ishall, uterink och konstfrusen bandyplan.

Kommunikation

Mycket bra kommunikationer in till stan. Buss 474 går ofta och tar dig via Gustavsbergs Centrum till Slussen på ca 35 minuter. Närmaste hållplats är Ösbydalen (knappt 200 meter från fastigheten). För mer info se www.sl.se

Närservice

Promenadavstånd till Gustavsbergs Centrum (ca 1,5 kvm) där det finns tillgång till närservice i form av mataffär, apotek, banker, bibliotek mm. I Gustavsberg finns även två större köpcentrum; Värmdö Marknad och Värmdö Köpcentrum med stora matbutiker, restauranger, gym och diverse affärer. På promenadavstånd finns också Gustavsbergs Hamn (www.gustavsbergshamn.se) med caféer, restauranger, kultur, shopping och vårdcentral.

Karta

Hör av dig till Ulrika Andersson för mer information!

Ulrika Andersson

Ulrika Andersson

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-799 96 70

ulrika.andersson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad