Skänkelvägen 6, vån 3

Bilder

  • Såld!
  • Inglasad balkong med ljuvligt läge
  • Högst upp i huset med inglasad balkong åt sydväst
  • Ljust välskött kök
  • Fönster åt två väderstreck i linje med trädtopparna
  • Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare

Skänkelvägen 6, vån 3 , Gustavsberg Hästhagen , VÄRMDÖ

Välkommen högst upp på den sydvästra gaveln och till den här förtjusande fina lägenheten med inglasad balkong. Vy ut mot träd och natur. Ljus och fin interiör med nymålade ytskikt. Välskött och populär förening på lugna och trevliga Skänkelvägen. Flexibelt tillträde.

59 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 899 kr inkl värme, VA, kabel-TV (basutbud) och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
59 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1402
Byggår:
2004
Driftskostnad:
166 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

59 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen in i en av Skänkelvägens allra finaste lägenheter. Belägen högst upp i huset med balkong åt sydväst. Husen på Skänkelvägen ligger luftigt placerade vilket ger naturvyer från i stort sett alla fönster. Ett mycket trivsamt boende med härligt ljusinsläpp och inglasad balkong. Bra disponerad bostadsyta samt fönster i två väderstreck. Ett bekvämt och lättskött boende i fastighet från 2004 med hiss från markplan. Centralt belägen med närhet till Gustavsbergs centrum och med busshållplats precis nedanför huset. Husen omgärdas av lummig grönska med fina gångar, gräsmattor, fruktträd och naturmark. Njut dessutom av nymålade ytskikt, ekparkett och ett välskött kök.

Hall med avhängningsplats och ingång till tillhörande klädkammare. Entré i form av säkerhetsdörr. Vardagsrum med fönster åt två väderstreck vilket ger ett fint ljusinsläpp. Utgång till inglasad balkong. Väldisponerat kök (Vedum) med gott om skåpsutrymme och arbetsytor. Vit köksinredning, nyslipad bänksskiva av trä, dubbelho och vitt kakel. Spis med häll och dubbla ugnar, fläkt, diskmaskin (Electrolux) och kyl/frys. Ett modernt kök med funktionella detaljer så som sockellådor, ny kökskran och spots över bänk. Rymligt helkaklat badrum med golvvärme. Dusch med svängbar glasvägg, WC (ny sits), handfat, handdukstork, spegelskåp med belysning samt praktisk klädvårdsdel med tvättmaskin (Electrolux), torktumlare (Electrolux) och arbetsbänk. Sovrum med fyra garderober med trådbackar (Elfa) och linneskåp. Sovrummet har fönster åt nordväst.

Persienner i fönstrena. Spegeldörrar till alla rum. Gott om eluttag och flertalet tv-uttag. Micro kan ingå.

Kom och upplev den här pärlan till lägenhet!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns

Avgift

3 899 kr inkl värme, VA, kabel-TV (basutbud) och bredband

Driftskostnad

2 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

2,0269%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2004

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 september 2008
Energiprestanda: 130 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Ösby 3:319

Övrigt

Inglasad balkong åt sydväst. Högt insynsskyddat läge i linje med trädtopparna. Trätrall på golv. Glasen går att skjuta upp sidledes för vädring. Glastak och utan grannar uppåt. Soligt läge med njutbar vy mot bl a björkar, tallar, rönn och ek. Njut av trädens årstidsväxlingar!

Förråd (3 kvm) på entréplanet.

Förening

Namn

Brf Sporren

Om föreningen

Brf Sporren består av 3 flerbostadshus med totalt 45 bostadsrätter med adress Skänkelvägen 2-6. Husen uppfördes 2004 av JM.

Bostadshusen är fräscha med stora rymliga entréer, låsbara postfack samt tidningshållare utanför dörr.

Lägenheternas örrådsutrymmen finns på entréplan. Föreningen har möjlighet att hyra samlingslokal och övernattningslägenhet i grannföreningen.

Välskött förening som trots belägenhet i centrala Gustavsberg har natur och trädgård i fokus. Njut av bilfri gata, luftigt mellan byggnaderna samt praktiska förrådsbyggnader för hushållssopor och avfall, återvinning, cyklar mm.

TV och Bredband

Ansluten till kabelnätet via Comhem. Kabel-TV basutbud och bredband ingår i månadsavgiften.

Parkering

Föreningen har P-platser och carportar för uthyrning. P-plats utan el kostar 200 kr/mån, p-plats med el 300 kr/mån och carport 550 kr/mån (kö till carport). Gratis besöksparkering (upp till tre dygn). De ligger precis till vänster på parkeringen och är idag märkt som reserverad.

Renoveringar

Inga planerade renoveringar i nuläget.

Ekonomi

Fastighetens taxeringsvärde är 41 600 000 kr. Föreningen har idag lån på ca 26 800 000 kr. Ingen planerad avgiftsändring i dagsläget. Ekonomisk förvaltning sköts av Fastum UBC Förvaltning.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

Föreningen är delägare i gemensamhetsanläggning Gustavsberg GA:40 gällande bl a tillfartsvägen med belysning.

Om området

Gustavsberg Hästhagen

Välkommen till Hästhagen och Gustavsberg! Hästhagen är ett av Gustavsbergs allra mest centrala områden. Hästhagen präglas, precis som området Höjdhagen, av äldre vacker bruksbebyggelse med anor från Porslinsfabrikens storhetstid. Området präglas vidare av vackra talldungar vid sidan av små backiga vägar omgärdade av öppna uppväxta trädgårdar och naturstråk. Det är den här behagliga balansen mellan bebyggelse och natur som gör Hästhagen till den idyll som området är idag.

Skänkelvägens fina bostadsrättsförening ligger vid Skärgårdsvägen vilket ger närhet till busshållplats och gångväg till Gustavsbergs centrum. Busshållplatsen ligger endast ca 100 m från lägenheten och därifrån går direktbuss (474) förbi centrum och till Slussen och tar ca 25 min. Bussen går var tionde minut. I Gustavsbergs centrum finns det tillgång till all närservice i form av matbutik, banker, apotek, restaurant, tandvård mm. Gustavsberg bjuder även på alla möjliga former av sportverksamhet som t ex gym, tennis och simhall.

Väster om Hästhagen ligger Farsta Slottsvik och Gustavsbergs anrika Porslinsfabriksområde som idag bjuder på ett kulturellt utbud i form av gallerier, restauranger, butiker och muséeum. Farsta Slottsvik bjuder vidare på vackra promenadstråk i skärgårdsnatur och fina uflyktsplatser att picknicka på.

Värmdö är en snabbt växande kommun kanske just på grund av dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med dess närhet till staden. Gustavsberg, som är huvudort på Värmdö har alla dessa attribut; Närhet till storstad, vacker skärgårdsnatur och dessutom unik kulturhistoria i form av det anrika fabriksområdet. Välkommen att trivas i Gustavsberg!

Vill du ha mer information om kommunal service i Värmdö kan du kontakta Värmdö kommun på telefon 08-570 470 00 eller gå in på www.varmdo.se

I närheten

Livsmedelsbutiker
Schill Frukt och Grönt
320 m
Hemköp Hamnen
720 m
Köpcentrum & Gallerior
Värmdö Marknad
1,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskoleförvaltningen
110 m
Åkerlyckan Förskola
180 m
Grundskolor
Kvarnbergsskolan
470 m
Förskolan LÄR
490 m
Gymnasium
Mälardalens Ridgymnasium AB
1 km
Banker
Swedbank
550 m
Handelsbanken Värmdö
550 m
Golfbanor & Golfklubbar
Nacka Golfklubb
2,9 km
Wermdö Golf & Country Club
3,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ösby Sporthall
110 m
Ekvallen Värmdö AB
330 m
Simhallar & Utomhusbad
Gustavsberg Fastigheter AB
780 m
Vattenhuset AB
1,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Karta

Hör av dig till Jenny Svensk för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte