Gamla Ingarövägen 12

Bilder

  • Såld!

Gamla Ingarövägen 12 , Ingarö Havscamping , VÄRMDÖ

Unikt fritidsboende med attraktivt läge nära allt man kan önska sig. Skärgård, bad, vatten, båtplatser och strandpromenader. Måste upplevas och ses!

40 kvm, 3 rok

Typ:
Lägenhet
Boarea:
40 kvm
Våning:

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

40 kvm

Rumsbeskrivning

Unikt tillfälle för ett attraktivt och bekvämt fritidsboende till en låg kostnad med hög standard och kommunalt VA. Här njuter man av skärgårdsnatur, sandstrand och mysiga promenadstråk runt halvön. Vid badstranden finns tillgång till kiosk och café med servering av enklare rätter. På behörigt avstånd finns bra närservice genom Värmdö Marknad och Mölnvik som enkelt nås med bil eller buss. Bara några kilometer bort finns kollektivtrafik, infartsparkeringar och Värmdöleden som snabbt tar dig in till stan eller vidare ut i skärgården med egen bil eller buss.

Privat och ostört läge omgivet av lummiga träd och grönska. Egen infart med parkering och elstolpe. Möjlighet till båtplats finns genom separat kö. Ett fantastiskt sommar boende som erbjuder något för alla generationer.

Villavagn - Willerby Holliday Homes
Välskött och fräscht fritidsboende med hög kvalitet och standard, tillverkad i England. Optimal planlösning som erbjuder sällskapsytor, bra förvaring, arbetskök, två stora sovrum och badrum.

Trevlig och välkomnande ENTRÉ med förvaring öppnar upp mot bad- och sovrum i ena delen och kök och sällskapsytor i den andra delen.

Välplanerat och platsbyggt KÖK med kyl/frys och gasolugn och spis. Bra arbetsytor och förvaring genom över- och underskåp. I anslutning till köket finns även plats för mindre matbord.

Med öppen planlösning integreras köket på ett smakfullt sätt med VARDAGSRUMMET som med utgång till altanen och stora fönsterpartier skapar ett härligt ljusinsläpp. Vardagsrummet har hög mysfaktor med eldstad, gott om plats för hörnsoffa, soffbord och TV.

Två stora SOVRUM med genomtänkt och platsbyggd förvaring. Masterbedroom med dubbelsäng och Gästrum med två enkelsängar.

Ljust välplanerat BADRUM med vattentoalett och duschkabin. I badrummet finns även avfuktare för optimalt inomhusklimat.

Platsbyggt TRÄDÄCK ger en stor och trevlig uteplats med gott om plats för solstolar, matgrupp och grill. Runt Villan finns bra utomhusförvaring dynor, redskap och verktyg.

Villan erbjuder ett kompromisslöst sommarboende som lever upp till alla förväntningar på hög standard och minimalt underhåll. Kommunalt VA. Måste ses och upplevas!

Lägenhet

Upplåtelseform

Ägarlägenhet

Kommentar

Avgift för sommarsäsong betalas senast 25/3 och för vintersäsong 25/10. Avläsning av el sker i april och november varje år.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Permanent Villavagn - Säsongsboende

Uppvärmning

Direkt El med kompl luftvärmepump

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Övrigt

Villan säljs som den är med villkor att ny ägare blir godkänd som avtalspart för säsongsavtal med Ingarö Havscamping. Vagnen äger man och platsen hyrs (Arrende) genom avtal säsongsvis.

Villan säljs med möbler, inredning, redskap och verktyg som den står.

Fastighetsbeteckning

Bävern nr. 3

Allmänt om fastigheten

Kommentar

Avgift för sommarsäsong betalas senast 25/3 och för vintersäsong 25/10. Avläsning av el sker i april och november varje år.

Vatten/avlopp

- Ansluten till kommunalt Vatten och Avlopp. - Vatten stängs av under vinterhalvåret.

Samfällighet, servitut etc.

- Säsongsavtal/arrende med Ingarö Havscamping
- Renhållning och soptömning sköts av kommunen
- Till villan finns förråds- och redskapsbodar.
- Servicehus på Ingarö Havscamping nyttjas genom säsongsavtal.

Förening

Om föreningen

Ingarö Havscamping upplåter säsongsavtal/arrende för mark som Villavagnarna är uppställda på med permanenta och bestämda platser. Se separat avtal med Ingarö Havscamping för regler och villkor.

Vatten och avlopp stängs av under vintertid för frostrisk. Under vinterhalvåret underhålls och snöröjs vägar och tillfarter då ägare till Villan får besöka för övernattning, högtider eller tillsyn. Under vinterhalvåret finns tillgång till servicehus för WC, Dusch och bastu. Åretrunt boende är inte tillåtet.

Idag finns 12st Villavagnar som med säsongsavtal/arrende och permanenta uppställningsplatser som nyttjar grönområden, bad och faciliteter. Tillgång till gemensamhetsanläggningar som förråd, verktyg, redskap och bagagekärror som bara nyttjas av ägre till säsongsavtal.

Om området

Ingarö Havscamping

Ingarö havscamping/Södersvedsbadet är lätt att Nå med bil och ligger skyddat med idyllisk skärgårdsnatur. En riktig pärla som du lätt tar dig till med bil, cykel eller kanske båt. Här finns något för alla generationer med minigolfbana, bollplaner för fotboll, basket och lekplatser. Södersvedsbadet har en stor och fin sandstrand samt brygganläggning mellan Kolströmskanalen och Grisslinge fjärden. Avgränsning för mindre barn och hopptorn vid djupare vatten. Aktiv Skärgård driver kafé, kiosk, minigolf, lekplatser, omklädningsrum och toaletter. Bastu kan hyras.

Detta är en badplats mellan Gustavsberg och Ingarö. Bra parkeringsmöjligheter för de som kommer med bil och fina cykelvägar. Badet är ett EU-bad.

Närservice

Ingarö. Med sina tiotusen öar är Värmdö kommun unik eftersom den inte har något fastland, utan endast består av öar. Många av dessa är enbart kobbar och skär, några dussintals öar är minimalt bebodda, de flesta större öarna har broförbindelse och därmed en större befolkning. Hit räknas Ingarö med ca tretusen bofasta, antalet invånare mångdubblas dock under sommartid. Närmaste tätort (5 km) Gustavsberg är vida känd för sin porslinsfabrik med samma namn och den charmiga hamnen. Här finns butiker, post, livsmedel, muséer, kulturbebyggelse, vårdcentral, apotek och restauranger. Större köpcentrum finns i Mölnvik samt Värmdö Marknad som nås via buss eller bil eller promenad (1 mil). I Mölnvk finns SatsVärmdö systembolaget IcaMaxi, Willys och mycket mer!
Vill man njuta av skärgården så kan man ta bilen eller bussen till Stavsnäs (cirka 30-45 min) där det finns en brygga för de kända Waxholmsbåtarna, som inte bara går i skärgården utan också in till Stockholm. För att nå Stockholms centrum på ett snabbare sätt, tar man antingen bilen till Gustavsbergs infartsparkering där det finns många motorvägsbussar att välja emellan eller tar bussen från Ingarö kyrka efter 1500 meter promenad från campingplatsen till busshållplatsen.
För golfentusiaster finns fyra attraktiva golfbanor att välja mellan, den närmaste ligger på synhåll från campingen.

Parkering

Till Villavagnen finns egen uppfart samt parkering med elstolpe. Besökare hittar lätt parkering på Södersvedsbadet.

Karta

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad