Stig Lindbergs Gata 17A

Bilder

  • Såld!
  • Trendigt med högt och fritt läge i fabrikshuset
  • Öppna ytor
  • Stora fina fönster
  • Öppen planlösning
  • Matplats

Stig Lindbergs Gata 17A , Gustavsbergs Hamn , Värmdö

Trendig 1,5:a med högt i tak och stor potential som kan göras till en 2:a i populära Fabrikshuset. Privat och ostört läge med bra planlösning, härlig rymd och stort loft,15 kvm. Fransk balkong med högt och fritt läge med mycket ljus och himmel.

43 kvm, 1,5 rok

Månadsavgift:
2 736 kr Inkl Kabel-TV, VA och värme - varmvatten tillkommer
Typ:
Lägenhet
Boarea:
43 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
1930

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1,5 rum

Boarea

43 kvm

Biarea

15 kvm

Rumsbeskrivning

Modern och trendig lägenhet med mycket karaktär. Härligt ljusflöde genom stora fönsterpartier med mycket himmel. Praktiskt och funktionellt med industrikänsla i trendiga Fabrikshuset. Genomgående bra planlösning med sovalkov och högt i tak (4m). Stort loft ca: 20kvm golvyta med utvecklingspotential. Fantastisk lägenhet som verkligen sticker ut med Fransk balkong i ostört läge utan insyn. Genomgående tidlösa materialval i hög kvalitet. Fabrikshuset har allt det där lilla extra som gör det så populärt i hjärtat av Gustavsbergs Hamn. Med allt man kan önska sig, skärgård, restauranger, caféer och strandpromenader utanför porten. Nära kommunikationer och shopping.

Föreningen har tillgång till stora takterrasser med bästa solläge och underbar utsikt över vatten och natur.

Hall
Välkomnade hall som öppnar upp mot lägenheten med härligt ljusflöde och mycket rymd. Vitmålade väggar med klinker och ekparkett på golv.

Kök
Modernt, trendigt och socialt arbetskök i med stora avlastningsytor och bra förvaringsmöjligheter. Bra förvaring samt integrerade vitvaror med induktionshäll, kyl/frys, micro- och ugn i borstad aluminium. Öppen planlösning mot vardagsrum som med fördel kan skärmas av med köksö. Vit kakel på vägg mellan skåp och bänkskivor i granit.

Vardagsrum
Stort vardagsrum med mycket rymd och bra planering. Härligt ljusflöde från fönsterpartier med access till Fransk balkong. Härlig karaktär med studiokänsla och gott om plats för alla behov. Vitmålade väggar med ekparkett på golv.

Sovalkov
Avskild sovalkov som kan skärmas av med plats för säng och förvaring. Fin utsikt genom stort fönsterparti. Bra förvaring genom stor garderobslösning. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

Loft
Stort loft med 1,35cm i takhöjd och stor potential som nås genom järntrappa och ramas in av trendigt smidesräcke för ljus och kontakt med lägenheten. ca: 20kvm golvyta som kan användas till mysig lounge, sovrum eller TV-rum beroende på behov och önskemål. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

Bad/WC
Snyggt och tidlöst badrum med bra planlösning. Duschhörna och tvätt pelare med tvättmaskin och tumlare. Bra möjligheter till ytterligare förvaring. Helkaklade väggar i vitt med grått klinker på golv.

Till lägenheten finns även källarförråd. Ca: 2-3kvm.

Det gamla fabrikshuset endast 350 meter från Gustavs hamnpromenad genomgår en förvandling med nya unika lägenheter för ett boende i toppklass. Ett fantastisk modern boende, huset står helt klar under 2017. Fabrikshuset är K-märkt, den gamla känsla av Gustavsbergs porslinsfabrik bevaras och genomstrålar atmosfären i huset
Lägenheten är av topp modern standard och arkitektur på högsta nivå med sina 3,9 meter takhöjd och rustika känsla. Från lägenheten har man en underbar panoroma vy över taknockar, himmel, och kyrkan i horisonten. Hela lägenheten har underbart ljusinflöde med eftermiddagssol och kvällssol. Solnedgång över taken. Takterrassen kan njutas hela sommaren med sol från morgon till kväll med härlig utsikt.
MÅSTE SES OCH UPPLEVAS.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 6, hiss finns

Avgift

2 736 kr Inkl Kabel-TV, VA och värme - varmvatten tillkommer

Kommentar

Ingen uppgift. Kontakta mäklaren för driftkostnad. Varmvatten betalas separat.

Andel i föreningen

0,3108%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1930 Ombyggnadsår 2014-2017

Uppvärmning

Fjärrvärme, vattenburna radiatorer

Ventilation

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Värmdö Gustavsberg 1:466

Förening

Namn

Brf Fabrikshuset

Om föreningen

Välkommen till Brf Fabrikshuset. Som ett brett, högt och ståtligt flaggskepp står Fabrikshuset mitt i den nya stadsdelen Fabriksområdet. Fabrikshuset uppfördes ursprungligen på 30-talet för tillverkandet av sanitetsporslin. Sedan några år tillbaka påbörjades renoveringen med ett arkitektoniskt fokus på klassisk industri med högt i tak, betongpelare och stora fönsterpartier. Resultatet blev vackra industribostäder med studiokänsla. Att sedan låta takterrassen bli gemensam gör boendet genialiskt komplett.

Idag består Brf Fabrikshuset av 220 lägenheter med 14.382 kvm i lägenhetsyta. Alla i föreningen har tillgång till den gemensamma takterrassen med utsikt över Gustavsbergs hamn och Farsta Slottsvik. Trapphus och entréer med bevarad industrikänsla i form av rätt belysning, golv och trappor i betong med svetsade räcken och handledare. Utemöbler kommer att ställas upp på takterrassen. Det är tillåtet att grilla med gasolgrill där också.

Ekonomi: Kostnad för hushållsel, uppvärmning av varmvatten, Kabel-TV samt hemförsäkring ingår ej i årsavgift. Varje lägenhet har individuell mätning för förbrukning av varmvatten och debiteras efter faktisk förbrukning. Reglering av den kostnaden samt el görs i efterhand upp mellan köpare och säljare.

Gemensam tvättstuga kommer att byggas i huset. Där planeras det för 3 tvättmaskiner, 2 torktumlare, 2 torkskåp samt 1 mangel.

Föreningen tillhör GA:62 som består av körbara kommunikationsytor och trappor. Dessutom kommer garaget delas med fler bostadsrättsföreningar. Föreningens andel kommer att vara ca 100 platser.

Övrigt: Lägenheternas area är uppmätt på ritning varför mindre avvikelser kan förekomma. Med mindre förändringar avses högst 4% och vid mindre förändringar än 4% sker ingen justering på årsavgifterna eller insatser.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

260

TV och Bredband

Internet är framdraget genom fiber. Lägenhetsinnehavaren väljer själv operatör för internet och Kabel-TV och detta betalas separat.

Parkering

Föreningens medlemmar har tillgång till ca 100 garageplatser. En plats kostar 900 kr/mån. Separat kö förekommer.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

457 kr

Om området

Gustavsbergs Hamn

Gustavsberg är en unik stadsdel med ett rikt kulturarv. Här har du nära till både Stockholms city och skärgården. Området runt hamnen är vackert redan idag, med småbåtsliv och skärgårdskänsla - men ska utvecklas med fler restauranger, butiker, parker och utbyggd hamnpromenad. I Gustavsbergs centrum finns butiker och service, och Värmdö köpkvarter ligger på cykelavstånd. I Gustavsberg finns också Ekvallens idrottsplats, en skatepark och Gustavsbergsbadet. Gästhamn för båtburna gäster I området finns bra service, skolor och förskolor. I närheten kommer en servicebrygga och gästhamn byggas, perfekt när du har båtburna gäster på besök.

Läs mer om Gustavsbergs här: http://gustavsberg.nu/

Goda kommunikationer
Från Gustavsberg tar du dig in till Slussen med buss på ca 25 minuter. I Gustavsbergs centrum finns ett stort antal busslinjer. Med bil tar det dig ca 20 minuter.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp Hamnen
260 m
Schill Frukt och Grönt
1,1 km
Köpcentrum & Gallerior
Värmdö Marknad
1,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Mariaplans Förskola
440 m
Blomkulan Förskola
530 m
Grundskolor
Kvarnbergsskolan
600 m
Gustavsskolan
640 m
Gymnasium
Mälardalens Ridgymnasium AB
290 m
Banker
Swedbank
730 m
Handelsbanken Värmdö
730 m
Golfbanor & Golfklubbar
Nacka Golfklubb
2,4 km
Wermdö Golf & Country Club
4,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Gustavsberg Fastigheter AB
260 m
Ekvallen Värmdö AB
490 m
Simhallar & Utomhusbad
Gustavsberg Fastigheter AB
260 m
Vattenhuset AB
590 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Karta

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte