Idrottsvägen 4

Bilder

  • Såld!
  • Underbar inglasad balkong med fritt läge åt väst
  • Härlig innergård
  • Vardagsrum med utgång till balkong
  • Matplats och kök
  • Planritning

    Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Idrottsvägen 4 , Porslinskvarteren , VÄRMDÖ

Modern och väldisponerad bostad med härligt ljusinsläpp och fritt läge. Rymlig inglasad balkong i soliga sydväst. Här bor du i populära Porslinskvarteren med närhet till Gustavsbergs hamn, strandpromenad och diverse caféer och restauranger. Bra kommunikationer med direktbuss till stan.

62 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 758 kr inkl värme, kallvatten, TV, telefon och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
62 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
71101
Byggår:
2015
Driftskostnad:
296 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

62 kvm

Rumsbeskrivning

Missa inte denna ljusa och mycket trivsamma tvåa med välplanerade ytor och härligt ljusflöde. Bostaden är stilrent inredd i vit, grå och svart färgskala. Ett bekvämt och modernt boende i den färdigbyggda delen av Porslinskvarteren. Läget är riktigt bra med sydvästvänd balkong och en fri vy över omgivningarna. Varmt välkommen på visning!

Välkomnande hall med avhängningsplats, garderob och städskåp. Vita väggar och svart klinkergolv i entrén. Vitmålat parkettgolv i den inre delen av hallen som leder in mot vardagsrummet.

Fint badrum med stilrena materialval och praktisk tvättavdelning. Vitt kakel med mörkt fondparti och mörkt klinkergolv. WC, handfat med kommod, spegel med belysning och dusch med glasväggar. Tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och skåp.

Härligt sovrum med gott om plats för säng och med bra klädförvaring. Här finns en skjutdörrsgarderob med Elfa-system och plats för byrå eller arbetshörna. Väggarna är målade i en varm grå ton och på golvet ligger ekparkett.

Ljust och luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till balkong. I den inre delen av rummet intill köket finns en trevlig matplats där man utan problem kan ha ett matbord för ca 6 personer. Vita väggar och vitmålat parkettgolv.

Modernt och funktionellt kök med väldisponerade ytor. Vit skåpsinredning, vitt kakel och svart bänkskiva i laminat. Utrustningen består av induktionshäll, fläkt, varmluftsugn, mikrovågsugn, diskmaskin och kyl/frys. Vitvarorna är från Electrolux.

Inglasad balkong om ca 9 kvm med fint solläge i sydväst. Här finns gott om plats för utemöbler och växter.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Avgift

3 758 kr inkl värme, kallvatten, TV, telefon och bredband

Driftskostnad

3 560 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 200 kr
VA: 360 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Kostnad för hemförsäkring tillkommer.

Andel i föreningen

0,7475%

Andel av årsavgiften

0,7475%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk med värmeåtervinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 21 april 2016
Energiklass: -
Energiprestanda: 61 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd (ca 3 kvm).

Förening

Namn

Brf Prunus

Om föreningen

Brf Prunus består av 117 lägenheter. Fastigheterna uppfördes av JM 2015. I föreningen finns ett uthyrningsrum som man kan hyra om man får gäster. Det finns också en härlig innergård med fina planteringar, lekplats och sittplatser.

Huset har mätare installerade till varje lägenhet för att mäta varmvattenförbrukningen. Varmvattnet debiteras respektive bostadsrättshavare relaterat till uppmätt förbrukning.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

117

TV och Bredband

Föreningen har ett bredbandsavtal med Telia. Bredbandsnätet består av en fiberkabel med så kallad Triple Play-funktion som levererar Digital-TV, telefon och Internetanslutning. I månadsavgiften ingår TV grundutbud, IP-telefoni och bredband (hastighet på 50/8-100/10 Mbit /s).

Parkering

I garaget under huset/gården finns 83 p-platser för uhyrning. Dessa kostar 750 kr/mån. Det finns även 8 p-platser utomhus. Dessa kostar 400 kr/mån. I garaget finns handikappsanpassade p-platser och MC-platser. Garage och parkeringsplatser har separat kö som hanteras av styrelsen. Kötid till garaget är ca 1 år. Det kan gå snabbare att få utomhus.

Renoveringar

Inga planerade reparationer.

Ekonomi

Inga planerade avgiftshöjningar
Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift betalas av köparen. Max 2000 kr.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Ja

Om området

Porslinskvarteren

Värmdö är en snabbt växande kommun med dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med närheten till staden. Gustavsberg, som är huvudort på Värmdö, har förutom dessa attribut även en rik design- och kulturhistoria samt ett brett utbud av fritidsaktiviteter och upplevelser. Sjönära promenader i vacker natur finns längs Farstaviken, Kvarnsjön och Ösby Träsk. Gustavsbergs Porslinskvarter är en unik stadsdel som håller på att byggas om från fabriksområde till en levande stadsdel med fler bostäder och parkstråk. Här bor du i ett nytt, spännande område med omedelbar närhet till grönskande omgivningar och Gustavsbergs Hamn med dess fina strandpromenad. Området runt hamnen är vackert som det är redan idag, med småbåtsliv och skärgårdskänsla - men utvecklas nu med fler restauranger, butiker och parker. Här finns också gästbrygga för båtburna gäster och möjlighet till egen båtplats. Sommartid kan man ta ångbåten till Nybrokajen.

Kommunikation

Mycket bra kommunikationer in till stan med busshållplatsen ett stenkast bort. Buss 474 går ofta och tar dig via till Slussen på ca 25 minuter. För mer info se www.sl.se

Närservice

Nära till Gustavsbergs Hamn med caféer, restauranger, kultur, shopping, vårdcentral och apotek. Promenadavstånd till Gustavsbergs Centrum där det finns tillgång till närservice i form av mataffär, apotek, bank, bibliotek, systembolag, blomsteraffär och djuraffär mm. På Värmdö finns även två större köpcentrum med fri parkering; Värmdö Marknad och Värmdö Köpcentrum i Mölnvik. Här finns stora matbutiker, gym, byggvaruhus och diverse butiker.

Karta

Hör av dig till Jenny Svensk för mer information!

Jenny Svensk

Jenny Svensk

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-766 09 66

jenny.svensk@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad