Maja Snis Gata 3 NB

Bilder

  • Såld!

Maja Snis Gata 3 NB , Gustavsbergs Hamn , VÄRMDÖ

!

95 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 058 kr inkl värme, vatten, kabel-TV bas, bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
95 kvm
Våning:
Entré, hiss finns
Lägenhetsnummer:
51001
Driftskostnad:
833 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

95 kvm

Rumsbeskrivning

Modern och välplanerad lägenhet med öppen planlösning, härligt ljusflöde och två badrum. Hög mysfaktor mitt i populära Porslinskvarteren vid Gustavsbergs Hamn med närhet till förskola, affärer och kommunikationer. Stenlagd uteplats mot grön och trevlig innergård. Nyproduktion när den är som bäst. Öppen planlösning med bra planering och hög standard. Stilrena och påkostade materialval med sobra färger och skapar en bra balans och skön känsla. Allt man kan önska sig runt knuten, grönområden, strandpromenader, närservice, kaféer och restauranger. Bra kommunikationer nära bussar, infartsparkering och affärer. Genomgående bra planlösning med öppna sociala ytor och stora rum med bra förvaring.

Hall
Stor och välkomnande hall och entré med bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för den stora familjen. Hallen öppnar upp mot övriga rum på ett trevligt sätt genom korridor. Målade väggar ljusgrått med svart klinker på golv.

Vardagsrum
Ljust och trevligt vardagsrum med sociala ytor i öppen planlösning mot kök. Härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier med gott om plats för alla behov och önskemål. Stort matbord, soffa och TV-hörna. Öppna ytor för trevligt umgänge. Målade väggar i ljusgrått och ekparkett på golv.

Kök
Trendigt och välplanerat arbetskök med påkostade materialval och stor köksö för bra förvaring och skönt häng. Praktiskt och funktionellt med genomtänkt placering av vitvaror i rostfritt med stor kyl och frys samt infällda ugnar och nedfälld induktionshäll. Tidlöst och fräscht med vita köksluckor och vitt kakel som stänkskydd som snyggt bryter av mot massiv bänkskiva i valnöt. Stora och bra avlastningsytor och härligt ljusflöde från stort fönster. Målade väggar ljusgrått och ekparkett på golv.

Master Bedroom
Stort och välplanerat sovrum i ostört läge med access till en trevliga uteplatsen. Bra garderobslösning för förvaring och gott om plats för ytterligare förvaring. Vitmålade väggar med grå fondvägg och ekparkett på golv.

Sovrum 2
Välplanerat och trevligt sovrum med bra ytor för lek, förvaring och säng. Målade väggar i ljuslila med ekparkett på golv.

Sovrum3
Välplanerat och bra sovrum med bra ytor som skapar möjligheter efter behov. Sovrum, arbetsrum eller förvaring. Målade väggar i grått med ekparkett på golv.

WC/Bad
Stort och påkostat WC/Badrum med golvvärme. Bra ytor med badkar och tvättmaskin samt tumlare. Perfekt anpassat för den aktiva familjen med höga krav på funktion. Påkostade materialval med kommoder, spegel och badrumsskåp. Genomgående tidlösa och moderna materialval så som blandare med helkaklade väggar i vitt och gråsvart klinker på golv.

WC/Dusch
Trevligt och fint badrum med toalett och takdusch. Påkostade materialval med

Förvaring
I lägenheten finns extra bra förvaring genom klädkammare/förråd. Till lägenheten hör även ett källarförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

Entré, hiss finns

Avgift

5 058 kr inkl värme, vatten, kabel-TV bas, bredband

Driftskostnad

10 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
VA: 3 000 kr
Försäkring: 4 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Kontakta mäklaren för driftkostnad.

Andel i föreningen

1,0224%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Gustavsberg 1:467

Förening

Namn

Brf Prunus

Om föreningen

Brf Prunus består av 117 lägenheter. Fastigheterna uppfördes av JM 2015. I föreningen finns ett uthyrningsrum som man kan hyra om man får gäster. Det finns också en härlig innergård med fina planteringar, lekplats och sittplatser.

Huset har mätare installerade till varje lägenhet för att mäta varmvattenförbrukningen. Varmvattnet debiteras respektive bostadsrättshavare relaterat till uppmätt förbrukning.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

117

TV och Bredband

Föreningen har ett bredbandsavtal med Telia. Bredbandsnätet består av en fiberkabel med så kallad Triple Play-funktion som levererar Digital-TV, telefon och Internetanslutning. I månadsavgiften ingår TV grundutbud, IP-telefoni och bredband (hastighet på 50/8-100/10 Mbit /s).

Parkering

I garaget under huset/gården finns 83 p-platser för uhyrning. Dessa kostar 750 kr/mån. Det finns även 8 p-platser utomhus. Dessa kostar 400 kr/mån. I garaget finns handikappsanpassade p-platser och MC-platser. Garage och parkeringsplatser har separat kö som hanteras av styrelsen. Kötid till garaget är ca 1 år. Det kan gå snabbare att få utomhus.

Renoveringar

Inga planerade reparationer.

Ekonomi

Inga planerade avgiftshöjningar
Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift betalas av köparen. Max 2000 kr.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Ja

Om området

Gustavsbergs Hamn

Gustavsberg är en unik stadsdel med ett rikt kulturarv. Här har du nära till både Stockholms city och skärgården. Området runt hamnen är vackert redan idag, med småbåtsliv och skärgårdskänsla - men ska utvecklas med fler restauranger, butiker, parker och utbyggd hamnpromenad. I Gustavsbergs centrum finns butiker och service, och Värmdö köpkvarter ligger på cykelavstånd. I Gustavsberg finns också Ekvallens idrottsplats, en skatepark och Gustavsbergsbadet. Gästhamn för båtburna gäster I området finns bra service, skolor och förskolor. I närheten kommer en servicebrygga och gästhamn byggas, perfekt när du har båtburna gäster på besök.

Läs mer om Gustavsbergs här: http://gustavsberg.nu/

Goda kommunikationer
Från Gustavsberg tar du dig in till Slussen med buss på ca 25 minuter. I Gustavsbergs centrum finns ett stort antal busslinjer. Med bil tar det dig ca 20 minuter.

Karta

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad