Skänkelvägen 6

Bilder

  • Såld!

Skänkelvägen 6 , Gustavsberg Hästhagen , Värmdö

Högst upp i huset finner vi denna ljusa, trivsamma 3:a om 75 kvm. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora fönsterpartier och utgång till balkong med eftermiddags-/kvällssol. Helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare. Fastigheten är byggd 2004. Centralt belägen med busshållplats utanför huset.

75 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 683 kr inkl värme, VA, kabel-TV och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
75 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1403
Byggår:
2004
Driftskostnad:
500 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

75 kvm

Rumsbeskrivning

Ett mycket trivsamt boende med härligt ljusinsläpp och balkong med högt läge. Bostadsytan är optimalt planerad med öppna sällskapsytor, bra förvaring och badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Ett bekvämt och lättskött boende i fastighet från 2004 med hiss från markplan. Centralt belägen med närhet till Gustavsbergs centrum och med busshållplats precis nedanför huset. Husen omgärdas av lummig grönska med fina gångar, gräsmattor, fruktträd och naturmark. Välkommen att trivas i Hästhagen!

Inbjudande hall med avhängningsplats, möblerbar yta och säkerhetsdörr. Vita väggar och ekparkett. Ingång till rymlig klädkammare som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Klädkammaren är inredd med en garderob och trådbackar.

Kök och vardagsrum i öppen planlösning ger lägenheten en härligt luftig känsla. De stora fönsterpartierna skänker rikligt med ljus. Det finns gott om ytor för lek och umgänge samt en generös matplats med plats för familj och vänner. Från vardagsrummet nås den inglasade uteplatsen. Njut av sol från eftermiddag till kväll under sommarhalvåret.

Väldisponerat kök med gott om skåpsutrymme och arbetsytor. Vit köksinredning från Vedum, bänkskiva i massiv ek, rostfri diskbänk och vitt kakel ovan arbetsytor. Spis med keramikhäll, fläkt, diskmaskin (2014) och kyl/frys, samtliga i vitt utförande.

Stilrent badrum med helkaklade väggar i vitt med turkosblå fondvägg och ljus klinker med golvvärme. WC, handfat, spegelskåp med belysning och badkar. Praktisk klädvårdsdel med tvättmaskin (2015), torktumlare, arbetsbänk och skåp.

Det finns två fina sovrum, som nås från hallen. Båda rummen är rymliga med plats för dubbelsäng och ligger helt insynsskyddade. Sovrum 1 har tre garderober och fönster i två väderstreck. Vita väggar och ekparkett. Sovrum 2 har vita väggar med fondtapet av superhjältar och ekparkett.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns

Avgift

4 683 kr inkl värme, VA, kabel-TV och bredband

Driftskostnad

6 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 6 000 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Kostnad för hemförsäkring tillkommer.

Andel i föreningen

2,4348%

Andel av årsavgiften

2,4348%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2004

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 september 2008
Energiprestanda: 130 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Ösby 1:319

Övrigt

Härlig balkong som delvis är inglasad. Högt västerläge med eftermiddags-/kvällssol och vy över grönskande omgivning.

Förening

Namn

Brf Sporren

Om föreningen

Brf Sporren består av 3 flerbostadshus med totalt 45 bostadsrätter med adress Skänkelvägen 2-6. Husen uppfördes 2004 av JM.

Bostadshusen är fräscha med stora rymliga entréer, låsbara postfack samt tidningshållare utanför dörr.

Lägenheternas örrådsutrymmen finns på entréplan. Föreningen har möjlighet att hyra samlingslokal och övernattningslägenhet i grannföreningen.

Välskött förening som trots belägenhet i centrala Gustavsberg har natur och trädgård i fokus. Njut av bilfri gata, luftigt mellan byggnaderna samt praktiska förrådsbyggnader för hushållssopor och avfall, återvinning, cyklar mm.

TV och Bredband

Ansluten till kabelnätet via Comhem. Kabel-TV basutbud och bredband ingår i månadsavgiften.

Parkering

Föreningen har P-platser och carportar för uthyrning. P-plats utan el kostar 200 kr/mån, p-plats med el 300 kr/mån och carport 550 kr/mån (kö till carport). Gratis besöksparkering (upp till tre dygn). De ligger precis till vänster på parkeringen och är idag märkt som reserverad.

Renoveringar

Inga planerade renoveringar i nuläget.

Ekonomi

Fastighetens taxeringsvärde är 41 600 000 kr. Föreningen har idag lån på ca 26 800 000 kr. Ingen planerad avgiftsändring i dagsläget. Ekonomisk förvaltning sköts av Fastum UBC Förvaltning.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

Föreningen är delägare i gemensamhetsanläggning Gustavsberg GA:40 gällande bl a tillfartsvägen med belysning.

Om området

Gustavsberg Hästhagen

Värmdö är en snabbt växande kommun med dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med närheten till staden. Gustavsberg som är huvudort på Värmdö har förutom dessa attribut även en rik design- och kulturhistoria samt ett brett utbud av fritidsaktiviteter och upplevelser. Sjönära promenader i vacker natur finns längs Farstaviken, Kvarnsjön och Ösby Träsk, där man även kan ta sig ett dopp från klipporna. I Gustavsbergs Hamn, som är hjärtat av Värmdö, finns trevliga caféer, restauranger och båtliv. Hästhagen ligger centralt i Gustavsberg med närhet till service, skola, kommunikationer. I det här trivsamma området blandas äldre bebyggelse från 1880-tal till 1920-tal med modernare hus.

Barnomsorg och skolor: I närområdet finns flera förskolor och skolor att välja på. Ösbyskolan har elever i årskurs F-9. Farstavikens skola har elever i årskurs F-9. De yngre eleverna går på avdelning Ekedal i Höjdhagen och de äldre går på Kvarnberget. Skolan som byggdes 1950 kommer inom ett par år att ha totalrenoverats till toppmodern standard. Den privata skolan LÄR ligger i Hästhagen och har elever i årskurs F-5. För information se www.varmdo.se

Fritidsaktiviteter: Gustavsbergsbadet ligger i Gustavsbergs centrum. Här kan du bland annat motionssimma, äventyrsbada och träna kondition och styrka. Det finns också ett brett utbud av simskolor och babysimkurser. På många ställen finns motionsspår, vandringsleder, elljusspår och skidspår vintertid. Kommunens anläggningar erbjuder även stora möjligheter till inomhussport och fotboll. I Gustavsberg finns även ishall, uterink och konstfrusen bandyplan.

Kommunikation

Mycket bra kommunikationer in till stan. Buss 474 går ofta och tar dig via till Slussen på ca 25 minuter. Närmaste hållplats är Villagatan. För mer info se www.sl.se

Närservice

Kort promenadavstånd till Gustavsbergs Centrum där det finns tillgång till närservice i form av mataffär, apotek, banker, bibliotek, tandläkare, blomsteraffär, djuraffär mm. På Värmdö finns även två större köpcentrum med fri parkering; Värmdö Marknad och Värmdö Köpcentrum i Mölnvik. Här finns stora matbutiker, restauranger, gym, byggvaruhus och diverse affärer. På promenadavstånd finns också Gustavsbergs Hamn (www.gustavsbergshamn.se) med caféer, restauranger, kultur, shopping och vårdcentral.

Karta

Hör av dig till Ulrika Andersson för mer information!

Ulrika Andersson

Ulrika Andersson

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-799 96 70

ulrika.andersson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad