Skyttevägen 4

Bilder

  • Såld!
  • Njut av nya ytskikt, nytt golv, nytt badrum samt nytt kök
  • Snyggt badrum med tvättutrustning, lyxig dusch
  • Stort vardagsrum med fönster åt två väderstreck
  • Mysig inglasad balkong åt sydväst
  • Vy ut över de öppna ängarna och Ösby sjö

Skyttevägen 4 , Munkmora , Värmdö

En fröjd att få förmedla den här förtjusande fina gavellägenheten på Skyttevägens allra mysigaste område. Njut av helt nya ytskikt, nytt kök, nytt badrum, ny el samt nya golv. Allt är dessutom stilfullt moderniserat med känsla för både kvalité och smak. Stabil förening där t o m hushållselen ingår. Bara att flytta in!

82 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 638 kr inkl. värme, vatten, hushållsel och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
82 kvm
Våning:
1
Byggår:
1969

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

82 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Skyttevägen 4 och in i den här mycket fint moderniserade gavellägenheten. Nytt kök, nytt badrum, ny el (ej ny central), ny slipningsbar parkett samt helt nya ytskikt. Dessutom belägen i det populära området med jämna nummer på Skyttevägen vilket ligger lugnt och naturnära. En fröjd att få förmedla!

Välkommen in i hall med vitmålade ytskikt, ny parkett samt vit hatthylla. Stort helkaklat badrum (2017) i vitt och grått med handfat med kommod, spegelskåp (Svedbergs), ny wc-stol (IFÖ spira utan spolkant), duschvägg i glas, exklusiv duschblandare samt vädringsfönster. Dessutom tvättmaskin och torktumlare (ej nya). Allt är gjort av hantverkare. Lägenhetsinnehavaren kommer att koppla på vattenburen handdukstork. Helt nytt kök (IKEA, 2016) med vita luckor och skåp, bänkskivor av grå laminat, vitt kakel, extra stor nedlimmad ho, integrerad diskmaskin samt inbyggd ugn och micro. Hel kyl och frys (ej nya). Stort vardagsrum som också är ommålad och försedd med ny parkett. I och med att det är en gavellägenhet har den två fönster åt olika väderstreck. Två stora sovrum. Det ena med utgång till den inglasade balkongen åt sydväst samt påkostade garderober med spegeldörr.

Dessutom är lägenheten försedd med nya spegeldörrar till sovrummen, dimbar belysning i kök och vardagsrum samt väggar och tak är bredspacklade i alla rum utom i sovrum 2. Väggarna är i stort sett intakta och utan spikhål.

Lägenheterna på Skyttevägen präglas även av de rymliga planlösningarna och de låga månadsavgifterna där även hushållsel inkluderas.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 638 kr inkl. värme, vatten, hushållsel och kabel-TV

Andel i föreningen

0,479%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1969

Uppvärmning

Fjärrvärme, vattenburna radiatorer

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 januari 2009
Energiprestanda: 144 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Ösby 7:1

Övriga byggnader

Tvättstuga, bastu, cykelförråd, barnvagnsrum. Lokalen vid gaveln på Skyttevägen 6 är en större samlingslokal. Den kan du hyra om du vill ordna sammankomster, barnkalas, eller om du har
övernattningsgäster. Det kostar 500kr för första dygnet och sedan 200kr för påföljande dygn, du kan hyra lokalen max en vecka i taget.I lokalen finns det porslin, bestick, kyl/frys, bord och stolar, soffa, soffbord och en toalett samt dusch.

Övrigt

Inglasad balkong i sydvästläge med vy ut över ängarna norr om Ösby Sjö.

Förening

Namn

Brf Munkmora

Om föreningen

Föreningen består av 11 bostadshus med 239 bostadslägenheter. Husen byggdes på 60-70 talet. Mellan husen finns stora, fina gårdar med lekplatser, sittgrupper och grillmöjligheter. I föreningen finns bastu, samlingslokal och hobbylokal. Det finns även tre tvättstugor som ligger i port 3, 16 och 17.

År 2005-2006 genomfördes en större renovering av husen med ny isolering, ny fasad, ytterbågarna i fönstren byttes och balkongerna byggdes ut.
Samtliga trapphus renoverades 2007. Taken har renoverats 2017. Man har inte planerat något stambyte inom de närmaste 5-10 åren då rören istället spolas kontinuerligt. Månadsavgiften har höjts med 3% från januari 2018 samtidigt som VVS-fonden om 113 kr/mån har avskaffats.

För mer information om föreningen se gärna hemsidan: www.brf-munkmora.se

Organisationsform

Bostadsrätt

TV och Bredband

Föreningen har ett avtal med ComHem gällande TV och bredband. TV basutbud och bredband 100/10 Mbit/s ingår i månadsavgiften. För mer info om ComHems utbud se www.comhem.se

Parkering

Det går att hyra p-platser i föreningen. P-plats med el-stolpe kostar 300 kr/mån. P-plats utan el kostar 150 kr/mån.

Ekonomi

Inga planerade avgiftsändringar i nuläget.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Munkmora

Välkommen till mysiga naturnära Munkmora!

Munkmora är ett mycket trevligt bostadsomåde belägen i norra delen av centrala Gustavsberg. Området präglas av närheten till allt! Bussar (3 linjer), service med mataffär och pizzerior, skola, förskolor och kort promenadväg till Gustavsbergs centrum. Mycket nära lägenheten passerar Hälsans stig som är en 6 km lång runda idealisk för såväl jogging som promenad runt Gustavsberg. Munkmora ger ett gemytligt intryck av en härlig blandning av folkliv och lugn. Munkmoraskolan med sitt stora öppna fält utgör en perfekt mittpunkt och sprider under dagarna ett härligt sorl av liv och på eftermiddagar och kvällar en behaglig tystnad för alla grannar. Återvinningsstation med gångavstånd från lägenheten. Jämna nummer på Skyttevägen ligger något öster om Munkmora och med vy ut över det öppna ängsområdet i närheten av Ösby Sjö. På tio minuter nås bergsklippor till sjön som går att bada från. Runt Ösby Sjö går en promenadstig på 5 km.

Möjlighet till båtplats i Farstaviken (Boo Marina alt Gustavsbergs båtklubb). Promenad och cykelavstånd till Gustavsbergs hamn och centrum med bistro, café, porslinsbutik, mataffärer, banker, apotek och butiker. Gustavsberg är i sig en mysig skärgårdsort belägen både nära Värmdös vackra natur och hav och även nära staden med dess rika nöjesutbud.

Värmdö är dessutom en av det snabbast växande skärgårdskommunerna. Välkommen att trivas i Munkmora och Gustavsberg!

I närheten

Livsmedelsbutiker
Lugnet Nära Er - KB
680 m
Schill Frukt och Grönt
860 m
Köpcentrum & Gallerior
Värmdö Marknad
2,3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Gustaf Enskild Förskola Föräldrakooperativet
230 m
Grindstugan Enskild Förskola Föräldrakooperativ
250 m
Grundskolor
Munkmoraskolan Fritidshem Fritidsklubb
400 m
Värmdö Kulturskola
700 m
Gymnasium
Mälardalens Ridgymnasium AB
1,7 km
Banker
Swedbank
700 m
Nordea Bank AB
700 m
Golfbanor & Golfklubbar
Nacka Golfklubb
2,7 km
Wermdö Golf & Country Club
4,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Gustavsbergs Sporthall
750 m
Ösby Sporthall
900 m
Simhallar & Utomhusbad
Gustavsberg Fastigheter AB
1,2 km
Vattenhuset AB
2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Jenny Svensk för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte