Fiskarvägen 1

Bilder

  • Såld!

Fiskarvägen 1 , Värmdövik , Värmdö

Enplansvilla med delvis souterräng. Tre öppna spisar. Dubbelgarage med vidbyggt rum och förråd. Hörntomt i skyddat läge. Nära kommunikationer. Möjlighet till båtplats.

145 kvm, 7 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
145 kvm
Biarea:
70 kvm
Tomtarea:
2 504 kvm
Byggår:
1973
Driftskostnad:
2 941 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

7 rum varav 4 - 5 sovrum

Boarea

145 kvm

Biarea

70 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till denna villa på härlig hörntomt i Värmdövik. Barnvänligt område med närhet till kommunikationer. Möjlig båtplats.

Entré med gott om plats för klädavhängning. Laminatgolv och målade väggar.

Badrum med duschkabin, wc och handfatskommod. Plastmatta på golv och våtrumstapet.

BARKÖK med laminatgolv och väv på väggar. Separat kyl och frys, diskmaskin och spis med glaskeramikhäll, samtliga vitvaror från Electrohelios. Rostfri diskho nedfälld i laminatskivor och kakel mot vägg som stänkskydd. I anslutning till köket finns separat matplats med öppen spis. Här finns även utgång till den stora altanen i söderläge. Intill köket finns ett rum som kan disponeras som matsal alternativt sovrum med målade väggar och laminatgolv.

Ett mindre SOVRUM 1 eller arbetsrum i anslutning till entrén med tapetserade väggar och laminatgolv.

Stort SOVRUM 2 med laminatgolv och tapetserade väggar. Här finns två inbyggda garderober.

VARDAGSRUM/TV-RUM/ALLRUM med laminatgolv, tapetserade väggar, här finns en ståtlig öppen spis. Utgång till balkong i västläge.

I souterrängdelen finns två rum (sovrum idag) varav det ena med öppen spis. Laminatgolv och panel/väv på väggar. Perfekt för tonåringen eller som generationsboende. I separat utrymme finns möjlighet att bygga badrum om så önskas. Här står också varmvattenberedaren.

Vidbyggt huset finns ett stort dubbelgarage med förråd och ett stort rum. Här ligger också tvättstugan med tvättmaskin, rostfri tvättbänk och torkskåp. Kan efter ombyggnad bli perfekt del för uthyrning.

På fastigheten finns även en friggebod, ett stort plåtskjul/förråd och ett vedförråd.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla med källare och krypgrund

Byggnadsår

1973

Uppvärmning

Direkt El

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 14 september 2016
Energiklass: -
Energiprestanda: 138 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund/Betongsula souterrängdel
Grundmur: Betonghålsten
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongtegel
Utv. plåtarbete: Målad plåt

Övrigt

Stor altan i söderläge, balkong i västerläge

Fastighetsbeteckning

Värmdövik 1:11

Övriga byggnader

Dubbelgarage med vidbyggt förråd och extrarum, tvättavdelning. Friggebod, plåtskjul och vedskjul.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

35 300 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 25 000 kr
VA: 5 000 kr
Renhållning: 1 200 kr
Väg, samf: 3 600 kr
Sotning: 500 kr

Kommentar

Kostnad för försäkring tillkommer

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 950 000 kr, varav byggnadsvärde 1 749 000 kr

Summa pantbrev

599 000 kr

Tomt

Areal: 2 504 kvm
Tomttyp: trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Värmdövik GA:3
Last, Avtalsservitut: Villa mm, 01-IM4-62/11380
Last, Avtalsservitut: Vattentäkt mm, 01-IM4-62/5273A

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Värmdövik

Välkommen till Värmdövik - Värmdös nya populära framtidsområde!

Värmdövik är beläget mycket centralt, nära Mörtnäs, Hemmesta och Grisslinge men ger med sin påtagliga natursamvaro fortfarande en känsla av att befinna sig i ett lugnt grönområde. Vidare kännetecknas området av påtagligt större tomter (2000 kvm och större) än närliggande, mer centrala områden, som Hagaberg och Hemmesta vilket självklart bidrar till det unika lummiga utseendet. Slutligen är området nu påkopplat till det kommunala V/A systemet vilket gör att byggrätten för fastigheterna är mycket generösa. Det råder en underbar nybyggarglädje på vissa fastigheter och det är en bra blandning av gammalt och nytt samt stort och smått.

Vidare ligger Värmdövik på ett smidigt kommunikationsavstånd till Gustavsberg, Nacka och Slussen. Från busshållplatsen Herrviks gård går direktbuss 434 och 433 till Slussen med två avgångar i timmen och resan tar ca 30 minuter.

Som fastighetsägare i Värmdövik är du medlem i Värmdöviks vägförening. Föreningen är väl fungerande och vill särskilt värna om områdets speciella karaktär där natur och vatten vackert harmonierar med bebyggelse. Föreningen ansvarar, förutom för områdets vägar, även för lekplatser, fotbollsplaner och badplatser. Som fastighetsägare i Värmdövik har du också företrädesrätt till medlemsskap i Värmdöviks båtklubb. För mer information om det vänligen gå in på deras hemsida. Där finns detaljerad information om båtplats, kontaktpersoner mm. Hemsidan finns på: www.varmdovik.se

Värmdövik är även ett idealiskt område för naturupplevelser, sport och fritid. Ett stenkast från området ligger vackra Värmdö Golfbana med Wermdö Golf & Country Club. En 18-hålsbana i vacker skärgårdsnatur. Från området nås Värmdöleden som bjuder på vackra strövupplevelser i skog, nära hav och över äng. Eller välj att ta varma sommardopp i någon av de närliggande badsjöarna eller vid Herrvikens egna idylliska strand Ålbadet.

På några kilometers avstånd finns Grisslinge och Mölnvik med all tänkbar service i form av mataffärer, restauranger, gym, byggvaruhus, klädesbutiker, bageri, bensinmack och mycket annat. Grisslinge havsbad är i sig vida känt för sin otroligt fina sandstrand med vy ut mot den glittrande havsfjärden. Fortsätt annars också längre ut på Stavsnäsvägen till skärgårdsidyllen Strömma kanal. Ät en bit mat, ta en drink i kvällssolen och flukta på segelbåtar och motorbåtar som passerar för att ta sig ut i Stockholms fantastiska skärgård.

Slutligen - Värmdövik är en bevarad idyll med utrymme för möjligheter! Natur, hav, centralt, stora uppväxta tomter, generös byggrätt och bra kommunikationsmöjligheter. Flytta hit och upplev

Karta

Hör av dig till Gunnar Johansson för mer information!

Gunnar Johansson

Gunnar Johansson

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-484 59 98

gunnar.johansson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad