Hjalmar Olsons väg 33

Bilder

  • Såld!

Hjalmar Olsons väg 33 , Gustavsberg Farsta Slottsvik , Värmdö

Underbart bostadsrättsparhus i det idylliska området Farsta Slottsvik! Det perfekta boendet för familjen med närhet till allt, med husliknande detaljer såsom uteplats, carport och förråd, samtidigt som det har en bostadsrätts underhållsfördelar.

Välkommen in i detta välplanerade bostadsrättsparhus!

123 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
5 559 kr
Typ:
Radhus
Boarea:
123 kvm
Biarea:
0 kvm
Lägenhetsnummer:
33
Byggår:
1999-2000
Driftskostnad:
1 759 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

123 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen in i detta välplanerade parhus!

Huset är mycket välplanerat vilket gör att det bjuder in till många olika lösningar, det passar alla, från den större barnfamiljen till den mindre familjen med behov för kontor och mycket sociala ytor! Genomgående ekparkett, ljusa ytskikt och härligt ljusinsläpp från alla fönster skapar en härlig känsla i hela bostaden. Mysig tomt på både fram- och baksida med prunkande växtlighet i form av äppelträd, plommonträd, päronträd, körsbärsträd, örtagård, röda och svarta vinbär, krusbär samt ljuvliga syrenhäckar, lavendelbuskar och jasmin - mycket trädgård för ett bostadsrättsradhus!

Det perfekta läget nära såväl hav, skog och sjöar som skolor, service, kommunikationer och kvarterskrogar skapar fantastiska möjligheter, du behöver inte ha bil för att bo här!

NTRÈ

Välkomnade hall med klinkergolv och god förvaring i form av inbyggda skjutgarderober.
KÖK
just och fräscht kök med underbar morgon- och förmiddagssol. De vita skåpluckorna i härlig lantlig stil i kombination med det vita trägolvet och de gråa träpanelerna skapar en härlig känsla i hela köket. Samtliga vitvaror från Electrolux förutom diskmaskinen som är från Bosch. Härligt ljusinsläpp och utsikt över den lummiga trädgården på framsidan av huset.

VARDAGSRUM/UTEPLATS, TRÄDGÅRD

Öppen planlösning som ger goda möjligheter för stora sällskap, härligt ljusinsläpp genom de stora fönsterna samt generös takhöjd som skapar härlig rymd. Här finns gott om plats för stor matplats och även tv-hörna. Vardagsrummet ligger i direkt anslutning till den lummiga trädgården med äppelträd, plommonträd, röda och svarta vinbär samt fantastiska syrenbuskar. Den härliga altanen omgiven av all grönska bjuder in till många härliga kvällar i eftermiddags- och kvällssolen.

WC

Nedervåning: Mindre WC med kakel/klinker samt dusch.

Övervåning: WC med kakel/klinker i vitt och blått med badkar.

SOVRUM 1

Stort och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. I direkt anslutning till en underbar klädkammare. Fin utsikt över den lummiga trädgården på baksidan. Det lugna och tysta området gör det möjligt att sova med öppet fönster.

SOVRUM 2

Gästrum/kontor. Utsikt över den lummiga trädgården på baksidan. Det lugna och tysta området gör det möjligt att sova med öppet fönster.

SOVRUM 3

Stort och rymligt sovrum med god förvaring i form av garderober. Utsikt över den mysiga trädgården på framsidan, den gulliga gatan utanför huset samt det vackra framväxande Gustavsberg.

SOVRUM 4

Ljust och härligt rum med god förvaring i form av garderober. Utsikt över den mysiga trädgården på framsidan, den gulliga gatan utanför huset samt det vackra framväxande Gustavsberg.

ÖVRIGT

Rymligt förråd samt carport med plats för en bil.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 0, hiss finns ej

Avgift

5 559 kr

Driftskostnad

21 115 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 15 924 kr
VA: 2 472 kr
Försäkring: 2 719 kr
Beräknat antal personer: 4

Andel i föreningen

2,668%

Andel av årsavgiften

2,66835%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadsår

1999-2000

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump till vattenburen golvvärme och radiatorer

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 26 oktober 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 45 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Gustavsberg 1:116

Förening

Namn

Brf Slottsgläntan

Om föreningen

Fastigheterna som byggdes 1999-2000 är ritade av arkitekt Smedmark och består av 8 flerbostadshus i 2 våningar och 29 småhus. Antalet medlemslägenheter i föreningen är 45 st, fördelat enligt följande:
8 st 2 rok
16 st 3 rok
15 st 5 rok
6 st > 5 rok

Föreningen har bredband via Com Hem.
Kabel-TV basutbudet från ComHem ingår i avgiften.
I avgiften ingår även renhållning, samfällighetsavgift, gatukostnader samt skötsel av tak, fasader etc.

Alla som har fått en ny värmepanna installerad får ett tvåårigt serviceavtal med Energivärme. Felanmälan sker direkt till Energivärme av lägenhetsinnehavaren.

Om det uppstår ett fel i värmesystemet efter det att avtalet med Energivärme har gått ut eller som inte täcks av Energivärmes åtagande så står lägenhetsinnehavaren för den kostnaden.

Föreningen ordnar kräftskiva varje år för medlemmar.

Överlåtelseavgift betalas av säljaren. 2,5% av prisbasbeloppet.
Pantsättningsavgift betalas av köparen. 1% av prisbasbeloppet.

Mer info om området finns även under: http://www.farstaslottsvik.nu/

Organisationsform

Bostadsaktiebolag

Renoveringar

Föreningen håller på att måla om husen och planen är att det blir klart under 2019. Föreningen håller också succesivt på med att byta ut värmepannorna.

Ekonomi

Om avgiften kommer att höjas ytterligare med anledning renoveringar och höjda räntor är ännu inte bestämt.

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Kontaktperson

Ordf. Anders Steninger

Telefon

08-57034876

Om området

Gustavsberg Farsta Slottsvik

Gustavsberg erbjuder en mysig skärgårdsmiljö nära naturen och samtidigt nära till stan med dess rika nöjesliv.

Möjlighet till båtplats i Farstaviken (Boo Marina alt Gustavsbergs båtklubb). Promenadavstånd till Gustavsbergs hamn med bistro, café porslinsbutik mm. Närhet till badhus med äventyrsbad, motionsbassäng, bubbelpool, bastu, gym och relaxavdelning.

Närområdet ger stora möjligheter för friluftsaktiviteter och ett stenkast från bostäderna finns idrottsplatsen Farstaborg samt Gustavsbergs ridhus. I området finns underbara strövområden/motionsspår längs Baggensfjärden och Värmdös härliga natur och gamla bruksområden. Lekplats, fotbollsplan och utepingis finns i närområdet. Gottholmsrundan: 2,4 km. Tjustviksrundan: 5 km.

Kommunikation

Ca 200 meter till busshålplats Farstaviken med mycket bra direktkommunikationer till och från Slussen, Ca 20 min. Tätare trafik under rusningstider. "Lokalbussen" går under dagarna mellan sträckan Gustavsbergs Centrum och Brunn.

Närservice

I Gustavsbergs centrum finner du bland annat apotek, mataffär, banker, konditoriet Delselius, frisörer, blombutik, djuraffär, systembolaget, hudvårdklinik, folktandvårdsmottagning mm.

Parkering

Flertalet parkeringsmöjligheter finns i området.

Karta

Hör av dig till Jenny Svensk för mer information!

Jenny Svensk

Jenny Svensk

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-766 09 66

jenny.svensk@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad