Chamottevägen 7

Bilder

  • Såld!

Chamottevägen 7 , Porslinskvarteren , Värmdö

Accepterat pris - först till kvarn! Yteffektiv 4:a med gavelläge och fin uteplats mot gård. Bostaden tillträddes i juni 2016 och är i mycket gott skick. Här bor du i trendiga Porslinskvarteren som ligger ett stenkast från Gustavsbergs hamn med fin strandpromenad, caféer och restauranger. Bra kommunikationer in till stan.

82 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 642 kr inkl värme, VA, kabel-TV, bredband och IP-telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
82 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
114
Byggår:
2016
Driftskostnad:
350 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

82 kvm

Rumsbeskrivning

Här bor ni i Porslinskvarterens första etapp som stod färdig för inflyttning 2016. Bostaden mycket väldisponerad med fokus på sällskapsytor och stilrena materialval. Lägenheten ligger i markplan mot gården med en mysig uteplats att njuta av. Mot gatan blir det en våning upp, vilket innebär att man undviker insyn från förbipasserande. Föreningen har en stor härlig innergård med pergola, grillplats och fina planteringar. Ett perfekt boende för er som vill bo centralt invid Gustavsbergs Hamn med dess fina utbud av butiker, caféer, restauranger, gym med mera. Busshållplatsen ligger bara ett stenkast bort. Varmt välkomna på visning!

Välkomnande hall med möblerbara ytor och plats för avhängning. Längs ena väggen kan man med fördel montera en skjutdörrsgarderob om mer förvaring önskas. Vita väggar och ekparkett.

Stilrent badrum med vitt kakel och mörkgrå klinker. WC, handfat med kommod, spegel och dusch med vikbara glasdörrar. Praktisk tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk. Det finns gott om plats för hyllor/överskåp.

Kök och vardagsrum i härlig öppen planlösning ger luftiga och lättmöblerade sällskapsytor. Det finns gott om plats för matbord vid fönstret. Fönster i två väderstreck ger fint ljusinsläpp. Från vardagsrummet finns en glasdörr som leder ut till den mysiga altanen. Vita väggar och ekparkett.

Stilrent kök med vit skåpsinredning, vitt kakel och mörkgrå laminatbänk med rostfri kant och infälld diskho. Utrustningen består av induktionshäll, spisfläkt, inbyggd ugn och mikrovågsugn i rostfritt utförande samt kyl och frys i fullhöjd och rostfritt utförande.

Det finns tre sovrum i bostaden. I de två mindre rummen finns en garderob och i master bedroom finns en hel garderobsvägg med skjutdörrar. Vita väggar och ekparkett i samtliga rum.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns

Avgift

4 642 kr inkl värme, VA, kabel-TV, bredband och IP-telefoni

Driftskostnad

4 200 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 200 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Kostnad för hemförsäkring tillkommer.

Andel i föreningen

1,3223%

Andel av årsavgiften

1,33761%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Flexibelt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Gustavsberg 1:481

Övrigt

Till lägenheten hör ett mycket rymligt förråd.

Förening

Namn

Brf Dreja Porslinsfabriken

Om föreningen

Föreningen består av två punkthus och ett lamellhus med totalt 100 lägenheter och 1 lokal. Adresserna är Chamottevägen 7, 9 och 11, Magnus Isaeus Gata 1 samt Stig Lindbergs Gata 8 och 10. Fastigheterna uppfördes av Ikano Bostad och de första medlemmarna flyttade in våren 2016. Lägenheterna är 33-91 kvm och fördelade på 1-4 rok. Ekonomisk förvaltning sköts av SBC. Det finns cykel- och rullstolsförråd i huset. Det finns även stor härlig innergård med fina planteringar, en mysig pergola, lekytor, grillplats och cykelställ. Till varje lägenhet hör ett förråd på vinden eller i källaren.

Upplåtelseavgift, överlåtelseavgift och pantsättningsavgift tas ut efter beslut av styrelsen. Ca 2000 kr.
Föreningens hemsida: http://brfdreja.se/index.html

Antal lägenheter

100

TV och Bredband

Fastigheten är ansluten till Comhem. TV (basutbud), bredband och telefoni ingår i månadsavgiften. Samtalskostnader och ev uppgraderingar av TV och bredband betalas av medlemmen.

Parkering

En plats kostar 950 kr/mån. Separat kösystem.
Föreningen förfogar över 59 p-platser i garaget och alla ska vara uthyrda för tillfället. Just nu är det ingen som står i kö. Vill man ha garageplats så är det inga problem just nu, garaget har många lediga platser och kommer ha det några år framöver eftersom flera byggprojekt inte kommer startas nu i området. Man behöver bara kontakta Corepark så får man ett tillfälligt kontrakt fram till plats blir ledigt i sin förening man bor i. Det går säkert också få en extra plats om behov finns då det är mycket gott om platser just nu.

Renoveringar

Inget särskilt som skall göras för tillfället i föreningen.

Ekonomi

Ingen avgiftshöjning planerad för tillfället.

Om området

Porslinskvarteren

Värmdö är en snabbt växande kommun med dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med närheten till staden. Gustavsberg, som är huvudort på Värmdö, har förutom dessa attribut även en rik design- och kulturhistoria samt ett brett utbud av fritidsaktiviteter och upplevelser. Sjönära promenader i vacker natur finns längs Farstaviken, Kvarnsjön och Ösby Träsk. Gustavsbergs Porslinskvarter är en unik stadsdel som håller på att byggas om från fabriksområde till en levande stadsdel med fler bostäder och parkstråk. Här bor du i ett nytt, spännande område med omedelbar närhet till grönskande omgivningar och Gustavsbergs Hamn med dess fina strandpromenad. Området runt hamnen är vackert som det är redan idag, med småbåtsliv och skärgårdskänsla - men utvecklas nu med fler restauranger, butiker och parker. Här finns också gästbrygga för båtburna gäster och möjlighet till egen båtplats. Sommartid kan man ta ångbåten till Nybrokajen.

Kommunikation

Mycket bra kommunikationer in till stan med busshållplatsen ett stenkast bort. Buss 474 går ofta och tar dig via till Slussen på ca 25 minuter. För mer info se www.sl.se

Närservice

Ett stenkast från Gustavsbergs Hamn med caféer, restauranger, kultur, shopping, vårdcentral och apotek. Promenadavstånd till Gustavsbergs Centrum där det finns tillgång till närservice i form av mataffär, apotek, bank, bibliotek, systembolag, blomsteraffär och djuraffär mm. På Värmdö finns även två större köpcentrum med fri parkering; Värmdö Marknad och Värmdö Köpcentrum i Mölnvik. Här finns stora matbutiker, gym, byggvaruhus och diverse butiker.

Karta

Hör av dig till Charlotte Balcker eller Ulrika Andersson för mer information!

Ulrika Andersson

Ulrika Andersson

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Extra kontaktperson

070-799 96 70

ulrika.andersson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad