Trallbanevägen 10

Bilder

  • Såld!

Trallbanevägen 10 , Gustavsberg Hästhagen , Värmdö

Välkommen till populära Trallbanevägen i det rogivande området Hästhagen och denna yteffektiva 3:a. Lägenheten har fönster åt tre väderstreck vilket ger ett gott ljusinsläpp och en härlig känsla. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar stora ytor för matplats. Kök i original från byggnadsåret i behov av modernisering skapar goda möjligheter att göra helt efter eget tycke. Badrum med duschkabin och separat WC med ho. Två stora sovrum varav det ena med en rymlig klädkammare som ger gott om plats för förvaring.

63,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 906 kr inkl värme, vatten och kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
63,5 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
1001
Byggår:
1956-57
Driftskostnad:
468 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

63,5 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till Trallbanevägen! Lägenheterna i den här bostadsrättsföreningen är särskilt kända för att vara yteffektiva med en väl genomtänkt planlösning samt ljusa med fönster åt flera väderstreck. Området är lugnt och roingivande samtidigt som det är mycket nära till centrum, hamn och kommunikationer in till stan.

Den här gavellägenheten har ett bra läge med vy ut mot innergården och fönster i tre väderstreck. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar goda sällskapsytor. Den franska balkongen ger ett härligt intryck till hela rummet. Köket är original från byggnadsåret och är i behov av modernisering.

Rymlig hall med god plats för förvaring och hatthylla. Separat WC med ho, kaklat badrum med duschkabin och stort tvättställ som rymmer mycket, toppmatad tvättmaskin. Två rymliga sovrum ger goda förutsättningar för den mindre familjen. I det ena sovrummet finns klädkammaren som är mycket rymlig och möblerbar efter eget tycke. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar ett underbart ljusinsläpp från fönster och den franska balkongen. Nya golv från 2015 i hall och vardagsrum/kök. Kök helt i original skapar förutsättningar att få det precis efter egen smak.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns ej

Avgift

3 906 kr inkl värme, vatten och kabel-tv

Driftskostnad

5 616 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 816 kr
Försäkring: 1 800 kr

Andel i föreningen

1,46892%

Andel av årsavgiften

1,46892%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1956-57

Uppvärmning

Centralvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 3 april 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 209 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Gustavsberg 1:12

Övrigt

Stort vindsförråd och matkällare tillhör lägenheten.
Fri parkering finns på Trallbanevägen. För den som önskar garage kan detta hyras.

Förening

Namn

Brf Berget

Om föreningen

Brf Berget består av 4 vackra tegelhus med adress Trallbanevägen 2-16. Det finns totalt 64 lägenheter och samtliga är treor om 63,5 kvm. Ekonomisk förvaltning sköts av ISS Ekonomiförvaltning AB. Gemensam tvättstuga finns i hus nr 8. Takterrasser finns i varje hus. Cykelförråd finns i varje port, ½ trappa ner. Till respektive lägenhet hör ett stort vindsförråd (ca 8 kvm) och en matkällare.

Välskött förening med god ekonomi. Man har gjort följande större renoveringar under senare tid:
2016: Nytt tak
2012: Målning garageportar och injustering av ventilation
2010: Målning trapphus
2011: Installation av fibernät, TV och IP-telefoni, byte av gemensamma elcentraler och renovering av fläktsystem för lägenheterna
2003-2009: Omdränering av grunden
2008: Samtliga fönster har bytts ut till isolerglas och alla fönsterbågar har bytts ut
2007: Nya hängrännor och stuprör
2006: Ny undercentral för fjärrvärme
2000-2001: Renovering av stammar och badrum

Överlåtelseavgift om 2,5% ett prisbasbelopp (1.120 kr) debiteras köparen.
Pantsättningsavgift om 1% av ett prisbasbelopp (448 kr/pant) debiteras köparen.

TV och Bredband

TV: Föreningen har avtal med Bredbandsbolaget som TV-leverantör. TV-signalerna kommer via fiber i marken och sänds vidare via fastigheternas TV-kabelnät till antennuttagen i lägenheterna. Genom digitalboxen som hör till varje lägenhet kan du fritt se 16 kanaler: SVT1, SVT2, TV3, TV4, Kanal 5, TV6, Sjuan, TV8, Kanal 9, TV10, Kanal 11, TV 12, SVT24, Barnkanalen, Kunskapskanalen och Discovery Channel. Paketet där de här 16 kanalerna ingår heter T-1 Bas. Du kan utöka ditt kanalutbud genom att kontakta Bredbandsbolaget och beställa andra kanalpaket.

Bredband: Fastigheterna har ett fibernät för bredband och telefoni. Uttaget sitter i sovrummet som vetter mot trappuppgången. Du kan via Bredbandsbolaget beställa bredband med olika hastigheter och även hemtelefoni via bredbandet.

Parkering

Möjlighet att hyra garage för ca 553 kr/mån (fn kö). Annars finns 14 st parkeringsplatser att tillgå för föreningens medlemmar.

Kontaktperson

Per Ericson

Om området

Gustavsberg Hästhagen

Gustavsberg erbjuder en mysig skärgårdsmiljö nära naturen och samtidigt nära till stan med dess rika nöjesliv.

Möjlighet till båtplats i Farstaviken (Boo Marina alt Gustavsbergs båtklubb). Promenadavstånd till Gustavsbergs hamn med bistro, café porslinsbutik mm. Närhet till badhus med äventyrsbad, motionsbassäng, bubbelpool, bastu, gym och relaxavdelning.

Närområdet ger stora möjligheter för friluftsaktiviteter och nära från bostäderna finns idrottsplatsen Ekvallen där badhus, sporthall, ishall, tennishall och stor isbandyplan.

Kommunikation

När du vill åka in till Stockholm finns det mycket goda förbindelser med direktbussar som i egen fil tar dig till och från Slussen på drygt 20 minuter.

Närservice

I Gustavsbergs centrum finner du all tänkbar närservice. Apotek, mataffär, banker, konditoriet Delselius, frisörer, blombutik, djuraffär, systembolaget, hudvårdklinik, folktandvårdsmottagning, restauranger mm. Värmdö köpcentrum finns på gångavstånd, där har du alla butiker du kan tänka dig.
I Gustavsbergs hamn finns även vårdcentral och barnavårdcentral.

Karta

Hör av dig till Ulrika Andersson för mer information!

Ulrika Andersson

Ulrika Andersson

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-799 96 70

ulrika.andersson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad