Björnskogsvägen 48

Bilder

  • Såld!
  • Underbar uteplats
  • Uteplats
  • Härligt ljusinsläpp
  • Sovalkov
  • Vardagsrum med utgång till uteplats

Björnskogsvägen 48 , Gustavsberg Lugnet , Värmdö

Välkommen till underbara Björnskogsvägen och den här välplanerade samt ljusa ettan. Fint gavelläge och stor uteplats med fantastiskt solläge. Kök med matplats, badrum med duschkabin, hall med förvaring och allrum med stort fönsterparti. Centralt belägen nära buss, service och vacker natur.

38,3 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 828 kr inkl värme, vatten, kabel-TV, bredband, el
Typ:
Lägenhet
Boarea:
38,3 kvm
Våning:
0
Byggår:
1967
Driftskostnad:
223 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

38,3 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen in i denna yteffektiva lägenhet med underbart ljusinsläpp!

Lägenheten är ljus och fräsch med öppen planlösning som skapar härliga ytor. Välkommen in i hallen med praktiskt golv som har plats för hatthylla samt byrå/garderober. Köket är nyrenoverat och modernt med goda möjligheter för matlagning och en mindre matplats. De genomgående ljusa väggarna i lägenheten och de stora fönsterna i vardagsrummet ger ett härligt ljus som gör att lägenheten upplevs större. Den upphöjda sovalkoven rymmer en större säng och ger en känsla av ett riktigt rum, vilket det finns möjlighet till att göra. Den öppna planlösningen ger goda möjligheter för möblering och sällskapsytor, vilket gör lägenheten väldigt yteffektiv. Uteplatsen ger ett extra rum under sommartider och med dess fantastiska soltimmar är detta en perfekt plats att spendera sina dagar!

Välkommen till denna underbara och ljusa lägenhet i Styrmannens förening!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 0, hiss finns ej

Avgift

2 828 kr inkl värme, vatten, kabel-TV, bredband, el

Driftskostnad

2 676 kr/år

Driftskostnad, varav

Försäkring: 2 676 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,3333%

Andel av årsavgiften

0,3333%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1967

Uppvärmning

Panncentral med pellets (olja för komp)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 17 december 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 174 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Ösby 3:1

Förening

Namn

Brf Styrmannen

Om föreningen

Stabil och mycket populär bostadsrättsförening med 168 lägenheter. Bostadshusen byggdes 1967-1968 och är belägna på Björnskogsvägen 40-90.

Det finns en samlingslokal med pentry, ett litet gym, ett solarium och 3 tvättstugor (i nr 44, 58 och 72) som medlemmarna fritt får använda. Medlemmarna har också tillgång till en biltvätt med pollettautomat. Lägenhetsförråd finns i källaren. Fantastiska lekplatser med pulkabacke för dom minsta och bollplan för dom större barnen. Mysiga grillplatser på området inbjuder till trevlig sommarsamvaro och middagar.

Alla driftskostnader såsom kostnader för värme, vatten och el ingår i den debiterade årsavgiften. Även kostnaden för bredband och TV enligt avtalet ovan ingår i avgiften. Sedan 2008 betalar föreningen även medlemmarnas individuella tillägg i hemförsäkringen gällande bostadsrätt.

1994 startades en VVS-fond. Till fonden sker en månatlig avsättning som bl.a. ska användas till framtida stambyte. Beroende på lägenhetens storlek är avsättningen mellan 88 och 192 kr. Vid en överlåtelse är detta att betrakta som kapitaltillskott (fördelaktigt skattemässigt).

Under 2007-2008 byggde föreningen en verkstadslokal med garage till föreningens traktor, övriga maskiner och redskap. Brf Styrmannen uppvärms från en egen panncentral som huvudsakligen eldas med pellets. Med den nya pelletspannan som togs i bruk i december 2014 tillgodoses föreningens energibehov till mer än 90% från pellets. Vintertid kompletteras uppvärmningen vid behov med tillskott från en oljepanna.

Föreningen planerar att höja månadsavgifterna med 1,5% från januari 2018.

Föreningen tar ut en avgift för överlåtelse om 2,5 % av ett prisbasbelopp samt för pantsättning om 1 % av ett prisbasbelopp. Överlåtelse- och pantavgift betalas av köparen.

För mer information om föreningen se Brf Styrmannens hemsida: www.styrmannen.com

Antal lägenheter

168

TV och Bredband

Föreningen har ett avtal med Bredbandsbolaget om bredband och kabel-TV. Tillgång till internet med 100/10 Mbit/s via bredbandsuttag i varje lägenhet. För TV via kabel ger avtalet tillgång till en digitalbox, programkort, grundutbud samt kanalpaket T2-Flex.

Parkering

Uppvärmda garage och parkeringsplatser med motorvärmare finns att hyra för föreningens medlemmar (separat kö som hanteras av Storholmen). P-plats med motorvärmare kostar 125 kr/mån. Vidare finns ett antal P-platser som är gratis för medlemmarna att använda. Alla medlemmar har tillgång till biltvätt i anslutning till garage.

Om området

Gustavsberg Lugnet

Välkommen till Gustavsberg Lugnet!

Lugnet är ett mycket trevligt bostadsomåde i norra delen av Gustavsberg med blandad bebyggelse från olika årtionden. Området är centralt beläget men samtidigt med närhet till natur. I området finns flera förskolor samt Munkmoraskolan.

Sportmässigt har Gustavsberg allt! Det finns badhus med äventyrsbad, motionsbassäng, bubbelpool, bastu, gym och relaxavdelning.
Gustavsberg kan även erbjuda:
Värmdö Hockey med barn och ungdomsverksamhet upp till A-lagsspel samt hockeyfritids, www.varmdohockey.se.
Gustavsbergs IF - Handboll, www.gustavsberghandboll.nu
Gustavsbergs IF - Fotboll, www.gustavsbergsfotboll.se
Gustavsbergs IF -Bandy, www.gustavsbergsbandy.se
Saltsjö Judoklubb I Lugnet kan erbjuda judo och THI-CHI, www.saltsjojudo.se.

Möjlighet till båtplats i Farstaviken (Boo Marina alt Gustavsbergs båtklubb). Promenadavstånd till Gustavsbergs hamn med bistro, café porslinsbutik mm.

Kommunikation

Från närliggande busshållplats, Båtsmannen, tar du dig direkt till Slussen på ca 30 min. I övrigt går flertalet bussar från bussterminalen i Gustavsbergs Centrum, dit du går på ca 10 minuter.

Närservice

I Gustavsbergs centrum finner du all tänkbar närservice. Apotek, mataffär, banker, konditoriet Delselius, trevliga Hotell Blå Blom, frisörer, blombutik, djuraffär, systembolaget, hudvårdklinik, folktandvårdsmottagning, restauranger mm.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Lugnet Nära Er - KB
410 m
Hemköp Hamnen
1,6 km
Köpcentrum & Gallerior
Värmdö Marknad
2,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Jungmannen Förskola
240 m
Munkmoragården Daghem Förskola Fritidshem
300 m
Grundskolor
Munkmoraskolan Fritidshem Fritidsklubb
460 m
Värmdö Kulturskola
1,2 km
Gymnasium
Mälardalens Ridgymnasium AB
2,1 km
Banker
Swedbank
1,2 km
Handelsbanken Värmdö
1,2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Nacka Golfklubb
2,3 km
Wermdö Golf & Country Club
4,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Gustavsbergs Sporthall
1,3 km
Gustavsberg Fastigheter AB
1,6 km
Simhallar & Utomhusbad
Gustavsberg Fastigheter AB
1,6 km
Vattenhuset AB
2,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ulrika Andersson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte