Rekordvägen 7, bv

Bilder

  • Såld!

Rekordvägen 7, bv , Gustavsberg Farstadal , VÄRMDÖ

Med toppläge i området ligger denna fina marklägenhet med
gavelläge och en stor, härlig uteplats i soligt sydvästläge. Ett mycket yteffektivt och lättskött boende med radhuskänsla och naturen inpå knuten. Fastigheten är byggd 2007 och belägen i populära Farstadal med närhet till buss, service och hamn.

70 kvm, 3,5 rok

Månadsavgift:
5 095 kr inkl värme, VA, kabel-TV och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
70 kvm
Våning:
bv, hiss finns
Lägenhetsnummer:
712
Byggår:
2007
Driftskostnad:
567 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3,5 rum

Boarea

70 kvm

Rumsbeskrivning

På ett av de allra bästa lägena i Farstadal finner vi denna trivsamma och mycket väldisponerade 3,5:a. Fastigheten är uppförd 2007 och det bjuds på stilrena materialval i så väl kök som badrum. Lägenheten har byggts om genom att det stora sovrummet delats av till två rum, så det finns idag tre sovrum. Rummen har genomgående ljusa väggar och ekparkettgolv. Den stora, fina uteplatsen med trädäck (2014) och gräsmatta inramat med staket ger lägenheten en härlig radhuskänsla. Här kan man njuta av sol från förmiddag till kväll. Välkommen på visning!

Inbjudande hall med avhängningsplats och ingång till en klädkammare som erbjuder bra förvaringsmöjligheter. Blommig tapet på väggar och ekparkettgolv.

Stilrent badrum med vita/ljusa helkaklade väggar, grönt fondparti och ljus klinker med golvvärme. WC, rymligt handfat med lådförvaring under, spegelskåp med belysning, handdukstork och badkar med glasvägg. Praktisk tvättavdelning med tvättmaskin (kombinerad torktumlare), arbetsbänk och skåp.

Det finns 3 sovrum, varav 2 mindre. Det största sovrummet rymmer en dubbelsäng och 2 garderober. Vita väggar och ekparkettgolv. De 2 mindre rummen är målade i vitt och ljusgrått och även här ligger ekparkett. Det går relativt enkelt att återställa lägenheten till en traditionell 3:a om så önskas (se alternativ planritning).

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en härlig och luftig känsla. Fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck samt utgång till den härliga uteplatsen. Vita väggar med nougatbrun fondvägg och ekparkettgolv.

Myresjö kök med vita skåpsluckor, vitt kakel ovan arbetsytor, rostfri diskbänk och grå bänkskiva. Gott om skåpsutrymme och arbetsytor samt trevlig matplats för ca 6-8 personer vid fönstret. Utrustningen består av integrerad diskmaskin, spishäll, spisfläkt, varmluftsugn, mikrovågsugn och kyl/frys i rostfritt utförande.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

bv av 5, hiss finns

Avgift

5 095 kr inkl värme, VA, kabel-TV och bredband

Driftskostnad

6 810 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 496 kr
Försäkring: 1 314 kr
Beräknat antal personer: 4

Andel i föreningen

1,43711%

Andel av årsavgiften

1,43711%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2007

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 21 december 2009
Energiprestanda: 114 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Högst upp i huset finns ett lägenhetsförråd, ca 5 kvm.

Övrigt

Härlig uteplats om ca 100 kvm i soliga sydväst. Här finns ett fint trädäck (2014) som delvis ligger skyddat under tak samt gräsmatta, buskar, planteringar och ett staket som ramar in däcket. Här kan du njuta av solen större delen av dagen och mysiga grillkvällar. Det finns gott om plats för sittgrupp, solstolar och växter. Vacker vy över grönskande allmänning. En härlig oas under sommarhalvåret!

Förening

Namn

Brf Farsta Backe

Om föreningen

Föreningen består av 68 lägenheter fördelat på fyra flerbostadshus med adress Rekordvägen 5, 7, 10 och 12. Det finns även en mindre fastighet på Rekordvägen 14 som rymmer soprum med källsortering, cykelrum, driftcentral, elcentral och ett mindre förrådsutrymme. Cykelrum finns utanför varje port.

TV och Bredband

Fastigheten är ansluten till kabelnätet. Kabel-TV basubud via Comhem och fiberbredband samt IP-telefoni via Ownit ingår i månadsavgiften.

Parkering

Det finns möjlighet att hyra P-plats med eluttag för 350 kr/mån och carport med eluttag för 500 kr/mån. Separat kö. Gästparkering finns.

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

På Publikvägen ligger en gemensamhetslokal "Villan" som kan bokas av alla bostadsrättsföreningarna i Farstadal. Där finns festlokal, två övernattningsrum samt bastu/relax.

Om området

Gustavsberg Farstadal

Välkommen till framtidskvarteret Farstadal!

I gemytlig bruksmiljö invid Farsta Slottsvik färdigställde JM år 2007 de första flerfamiljshusen i Farstadal. Kvarteret har sedan dess växt och omfattar nu flera etapper av moderna och luftigt placerade flerfamiljshus med grönskande inbjudande innegårdar. Huset på Publikvägen 17 stod klart för inflyttning år 2011. Med närhet till buss, service, natur, hav och sportmöjligheter utgör det ett av Gustavsbergs allra populäraste bostadsområden för såväl unga som äldre. Gustavsberg är vidare en mysig skärgårdsort med närhet till natur och hav på bara 20 minuter avstånd från Slussen och Stockholms enorma stadsutbud.

Möjlighet till båtplats i Farstaviken (Boo Marina alt. Gustavsbergs båtklubb). Promenadavstånd till Gustavsbergs hamn med bistro, café porslinsbutik mm. Närhet till badhus med äventyrsbad, motionsbassäng, bubbelpool, bastu, gym och relaxavdelning.

Närområdet ger stora möjligheter för friluftsaktiviteter och ett stenkast från bostäderna finns idrottsplatsen Farstaborg samt Gustavsbergs ridhus. I området finns underbara strövområden/motionsspår längs Baggensfjärden och Värmdös härliga natur och gamla bruksområden. Gottholmsrundan: 2,4 km. Tjustviksrundan: 5 km.

Kommunikation

Ca 200 meter till busshållplats Idrottsvägen alt 300 meter till busshållplats Villagatan med mycket bra direktkommunikationer till och från Slussen, Ca 20 min. Tätare trafik under rusningstider. "Lokalbussen" går under dagarna mellan sträckan Gustavsbergs Centrum och Brunn.

Närservice

I Gustavsbergs centrum finner du bland annat apotek, mataffär, banker, konditoriet Delselius, frisörer, blombutik, djuraffär, systembolaget, hudvårdklinik, folktandvårdsmottagning mm.

Karta

Hör av dig till Ulrika Andersson för mer information!

Ulrika Andersson

Ulrika Andersson

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-799 96 70

ulrika.andersson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad