Publikvägen 9, bv

Bilder

  • Såld!

Publikvägen 9, bv , Gustavsberg Farstadal , VÄRMDÖ

Välplanerad 5:a med generösa ytor, gavelläge och två härliga uteplatser i soligt syd- och västläge. Här finns tre sovrum, två allrum, två badrum samt kök och vardagsrum med öppen planlösning. Fastigheten är byggd 2009 och belägen i trevla Farstadal med närhet till buss, service och hamn.

116 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
5 716 kr inkl värme, kallvatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
116 kvm
Våning:
bv, hiss finns
Lägenhetsnummer:
914
Byggår:
2009
Driftskostnad:
800 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

116 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna mycket trivsamma och väldisponerade 5:a med generösa ytor och härligt gavelläge. Den stora, fina uteplatsen med trädäck, sten och gräs inramat med staket ger lägenheten en härlig radhuskänsla. Bostaden har genomgått en omfattande renovering under 2015 och 2016 vilket gör att skicket är i toppklass. Den öppna planlösningen och de vitmålade golven gör lägenheten extra ljus och trivsam. Köket är stilrent med moderna vitvaror och direktkontakt med matplatsen. Allrummet lämpar sig utmärkt som extra TV-rum för barnen. Tre sovrum varav "master bedroom" erbjuder gott om utrymme för dubbelsäng och garderober. Bra förvaringsmöjligheter med flertalet garderober och klädkammare. Två badrum varav ett med badkar och ett med dusch. Det ena badrummet rymmer även tvättmaskin och torktumlare.

Entré: Inbjudande entré med liten avhängningsplats och rymliga skjutdörrsgarderober på vardera sida. Vit/grå randig tapet och vitt parkettgolv.

Allrum: I anslutning till entrén ligger ett allrum med utgång till en av uteplatserna. Kan exempelvis möbleras som TV-rum, arbetsrum eller nyttjas för extra förvaring. Vit/grå randig tapet och vitt parkettgolv.

Vardagsrum: Generösa sällskapsytor, stort fönsterparti och öppen planlösning mot kök och matplats. Vit/grå randig tapet, fototapet som fondvägg vid matplatsen och vitt parkettgolv. Under matbordet finns en praktisk "matta" gjord av tapet som sedan lackats.

Kök: Stilrent med vit skåpsinredning, vitmålade arbetsytor och kakel med mönstrad vinyl. Här finns utgång till en av uteplatserna. Utrustningen består av inbyggnadsugn, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin, fläkt, spishäll med induktion (2016), kyl och frys.

Sovrum 1: Ljust och rymligt med vita väggar, fototapet som fondparti och vitt parkettgolv. Här finns två garderober och gott om plats för dubbelsäng och förvaring/arbetshörna.

Sovrum 2: Fönster i två väderstreck, vit/blå randig tapet och vitt parkettgolv. Här finns en garderob.

Sovrum 3: Vita väggar och vitt parkettgolv. Här finns en garderob. Intill sovrummet finns en rymlig walk-in closet med bra förvaringsmöjligheter.

Badrum 1: Rymligt med vita helkaklade väggar med grått fondparti och gråmålad klinker med golvvärme. WC, handfat, spegel med belysning och badkar. Arbetsbänk och förvaringsskåp ovan exklusiv maskinpark bestående av tvättmaskin och torktumlare från Miele (båda inköpta 2015).

Badrum 2: Vita helkaklade väggar coh gråmålad klinker med golvvärme. WC, handfat, spegel med belysning och dusch med glasvägg.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

bv av 4, hiss finns

Avgift

5 716 kr inkl värme, kallvatten och kabel-TV

Driftskostnad

9 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 9 600 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

4,13213%

Andel av årsavgiften

4,13213%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2009

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 12 september 2012
Energiprestanda: 111 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd och två fina uteplatser i soligt syd- och västläge. Den ena uteplatsen, med utgång från köket, har nytt trädäck. Den andra uteplatsen, med utgång från allrummet, ligger skyddat under tak och har klinkerplattor på golvet. Mellan uteplatserna finns en gång över gräset och nytt staket är uppsatt.

Förening

Namn

Brf Siena

Om föreningen

Brf Siena består av tre flerbostadshus med totalt 36 bostadsrätter och är den fjärde etappen av sex med bostadsrätter som är byggd i Farstadal av JM.

I månadsavgiften ingår kallvatten. Varmvatten debiteras respektive lägenhet i efterskott utifrån faktisk förbrukning.

Pantsättningsavgift om 1% av ett prisbasbelopp (ca 443 kr/pant) betalas av köparen. Överlåtelseavgift om 2,5% av ett prisbasbelopp (ca 1.107,50 kr) betalas av köparen.

För mer information se gärna föreningens hemsida: www.brfsiena.se

Antal lägenheter

36

TV och Bredband

Fastigheten är ansluten till ComHem. Kabel-TV (basutbud) ingår i månadsavgiften. Bredband tecknas av respektive lägenhetsinnehavare.

Parkering

Föreningen disponerar 36 parkeringsplatser varav 34 har eluttag för motorvärmare. P-plats med el kostar 350 kr/mån och p-plats utan el kostar 275 kr/mån.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Övrigt

Intill fastigheten ligger en gemensamhetslokal "Villan" som kan bokas av alla bostadsrättsföreningarna i Farstadal. Där finns festlokal, relaxavdelning och två övernattningsrum. Det finns ingen gemensam tvättstuga i Brf Siena.

Om området

Gustavsberg Farstadal

Välkommen till framtidskvarteret Farstadal!

I gemytlig bruksmiljö invid Farsta Slottsvik färdigställde JM år 2007 de första flerfamiljshusen i Farstadal. Kvarteret har sedan dess växt och omfattar nu flera etapper av moderna och luftigt placerade flerfamiljshus med grönskande inbjudande innegårdar. Huset på Publikvägen 9 stod klart för inflyttning år 2009. Med närhet till buss, service, natur, hav och sportmöjligheter utgör det ett av Gustavsbergs allra populäraste bostadsområden för såväl unga som äldre. Gustavsberg är vidare en mysig skärgårdsort med närhet till natur och hav på bara 20 minuter avstånd från Slussen och Stockholms enorma stadsutbud.

Möjlighet till båtplats i Farstaviken (Boo Marina alt. Gustavsbergs båtklubb). Promenadavstånd till Gustavsbergs hamn med bistro, café porslinsbutik mm. Närhet till badhus med äventyrsbad, motionsbassäng, bubbelpool, bastu, gym och relaxavdelning.

Närområdet ger stora möjligheter för friluftsaktiviteter och ett stenkast från bostäderna finns idrottsplatsen Farstaborg samt Gustavsbergs ridhus. I området finns underbara strövområden/motionsspår längs Baggensfjärden och Värmdös härliga natur och gamla bruksområden. Gottholmsrundan: 2,4 km. Tjustviksrundan: 5 km.

Kommunikation

Mycket bra kommunikationer med direktbuss till Slussen. Närmaste hållplats är Idrottsvägen, ca 200 m alternativt ca 300 m till hållplats Villagatan. "Lokalbussen" går under dagarna mellan sträckan Gustavsbergs Centrum och Brunn.

Närservice

I Gustavsbergs centrum finner du all tänkbar närservice såsom apotek, mataffär, banker, konditori, frisörer, blomsteraffär, djuraffär, systembolaget, hudvårdsklinik, tandläkare, restauranger m.m. I Gustavsbergs Hamn finner du fler butiker, café, restauranger, hotell m.m.

Karta

Hör av dig till Ulrika Andersson för mer information!

Ulrika Andersson

Ulrika Andersson

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-799 96 70

ulrika.andersson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad